Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
Calgary Flames
Středa 04.11.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarome IGINLA - 6:3
     
    57:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs přidávají pojistku do prázdné branky. Prakticky ihned poté, co Rämö přijel na střídačku, Barrie poslal přes celé hřiště vysoký oblouk, který marně dojížděl Hamilton. Puk se ale zastavil na tyčce, a přes Hamiltona se odrazil k JAROMEMU IGINLOVI, který tak také přidává druhý zářez v tomto zápase.
    Matt DUCHENE - 5:3
     
    54:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí v přesilovce pravděpodobně rozhodují tento zápas. Beaucheminovo střelu tečoval MATT DUCHENE, který svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 5:3.
    Asistence: Francois Beauchemin, Tyson Barrie.
    Nathan MACKINNON - 4:3
     
    53:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Díky skvělé práci Iginly se domácí ujímají opět vedení! Domácí dvanáctka získala puk a předložila ho mezi kruhy, kde stál NATHAN MACKINNON, jenž trefil růžek Rämovy branky. Tohle dotáhnout už budou mít hosté těžké.
    Asistence: Jarome Iginla, Nick Holden.
    Jiří HUDLER - 3:3
     
    47:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Kapitán Calgary MARK GIORDANO dostal podruhé v této třetině příliš prostoru, a tentokrát už z toho byl gól. Branka byla původně připsána Jiřímu Hudlerovi, podle oficiálního zápisu nakonec ale gól patří Giordanovi.
    Asistence: Sean Monahan, Jiří Hudler.
    Sam BENNETT - 3:2
     
    38:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tentokrát už SAMU BENNETTOVI branku nic nevezme! Skvělou individuální akci předvedl mladík ve službách Plamenů, který si přihrávkou o oblouk branky poradil s domácím bekem a poté rychlým obtočením překonal i Varlamova. V zajímavém zápase je tak opět pouze o gól vepředu Colorado.
    Asistence: Joe Colborne, Michael Frolík.
    Erik JOHNSON - 3:1
     
    35:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs skórují v oslabení! Po sérii chyb hostů v rozehrávce se ujal puku na modré čáře ERIK JOHNSON a propálil Karriho Räma. Domácí tak nyní mají již dvougólový náskok.
    Asistence: Francois Beauchemin, Gabriel Landeskog.
    Jarome IGINLA - 2:1
     
    32:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Tyson Barrie perfektní střílenou přihrávkou našel hokejku JAROMEA IGINLY, který si proti svému bývalému týmu připisuje pátý gól v sezoně.
    Asistence: Tyson Barrie, Nathan MacKinnon.
    Johny GAUDREAU - 1:1
     
    24:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Brodie protečoval puk dopředu, kde jeli dva na jednoho s velkým náskokem Gaudreau a Jones. JOHNNY GAUDREAU tentokrát nic nevymýšlel a přesnou střelou překonal Sergeje Varlamova. Pro amerického útočníka je to první gól po deseti zápasech.
    Asistence: T.J. Brodie, Sam Bennett.
    Matt DUCHENE - 1:0
     
    19:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dennis Wideman nebyl schopen zpracovat puk, který mu poskakoval mezi bruslemi, čehož využil MATT DUCHENE a ujížděl s ním na Räma. Nejprve trefil bekhendem tyčku, následně si ale svůj vlastní pokus dorazil a otevřel skóre dnešního utkání!
    Asistence: Gabriel Landeskog, Erik Johnson.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 20. Duchene (Landeskog, Johnson), 33. Iginla (Barrie, MacKinnon), 36. Johnson (Beauchemin, Landeskog), 54. MacKinnon (Iginla, Holden), 55. Duchene (Beauchemin, Barrie), 58. Iginla (Barrie, MacKinnon) – 25. Gaudreau (Brodie, Bennett), 39. Bennett (Colborne, Frolík), 48. Giordano (Monahan, Hudler)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Beauchemin, Johnson – Holden, Barrie – Gormley, Stuart – Tanguay, MacKinnon, Iginla – Landeskog, Duchene, Söderberg – McLeod, Grigorenko, Comeau – Everberg, Street, Skille. Trenér: Patrick Roy.
    Calgary Flames: Rämö (Ortio) – Giordano, Wideman – Brodie, Russell – Hamilton, Engelland – Colborne, Monahan, Hudler – Gaudreau, Bennett, Jones – Frolík, Stajan, Jooris – Bollig, Backlund, Raymond. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Watson, Pochmara – Gibbs, Cvik.
    bahis siteleri