Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
Calgary Flames
Středa 04.11.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarome IGINLA - 6:3
     
    57:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs přidávají pojistku do prázdné branky. Prakticky ihned poté, co Rämö přijel na střídačku, Barrie poslal přes celé hřiště vysoký oblouk, který marně dojížděl Hamilton. Puk se ale zastavil na tyčce, a přes Hamiltona se odrazil k JAROMEMU IGINLOVI, který tak také přidává druhý zářez v tomto zápase.
    Matt DUCHENE - 5:3
     
    54:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí v přesilovce pravděpodobně rozhodují tento zápas. Beaucheminovo střelu tečoval MATT DUCHENE, který svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 5:3.
    Asistence: Francois Beauchemin, Tyson Barrie.
     
    53:43
    Situaci Plamenům navíc ještě komplikuje vyloučení Masona Raymonda, který si odpyká dvě minuty za podražení.
    Nathan MACKINNON - 4:3
     
    53:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Díky skvělé práci Iginly se domácí ujímají opět vedení! Domácí dvanáctka získala puk a předložila ho mezi kruhy, kde stál NATHAN MACKINNON, jenž trefil růžek Rämovy branky. Tohle dotáhnout už budou mít hosté těžké.
    Asistence: Jarome Iginla, Nick Holden.
    Jiří HUDLER - 3:3
     
    47:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Kapitán Calgary MARK GIORDANO dostal podruhé v této třetině příliš prostoru, a tentokrát už z toho byl gól. Branka byla původně připsána Jiřímu Hudlerovi, podle oficiálního zápisu nakonec ale gól patří Giordanovi.
    Asistence: Sean Monahan, Jiří Hudler.
     
    40:38
    Hosté hráli v šesti a nabízejí tak domácím přesilovou hru.
    Sam BENNETT - 3:2
     
    38:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tentokrát už SAMU BENNETTOVI branku nic nevezme! Skvělou individuální akci předvedl mladík ve službách Plamenů, který si přihrávkou o oblouk branky poradil s domácím bekem a poté rychlým obtočením překonal i Varlamova. V zajímavém zápase je tak opět pouze o gól vepředu Colorado.
    Asistence: Joe Colborne, Michael Frolík.
    Erik JOHNSON - 3:1
     
    35:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs skórují v oslabení! Po sérii chyb hostů v rozehrávce se ujal puku na modré čáře ERIK JOHNSON a propálil Karriho Räma. Domácí tak nyní mají již dvougólový náskok.
    Asistence: Francois Beauchemin, Gabriel Landeskog.
     
    34:24
    Hamilton se zkoušel prodrat přes dva obránce domácích, kteří ho sevřeli do kleští a rozhodčí si nakonec jako viníka nedovoleného zákroku vybral Gormleyho, který už sedí na trestné.
     
    33:50
    Brodie při střele zlomil hůl, což vedlo k přečíslení Avs dva na jednoho, které ale skončilo pouze střelou nad branku Calgary.
     
    33:45
    Flames střílejí další gól, který není uznán! Gaudreau s Jonesem dnes podruhé ujížděli dva na jednoho, Holden ale perfektním zákrokem znemožnilo přihrávku. Gaudreau musel střílet z úhlu, jeho střelu pak z betonu Varlamova dorazil do sítě opět Sam Bennett, branka ale nemůže být uznána kvůli předchozímu hvizdu rozhodčího.
    Jarome IGINLA - 2:1
     
    32:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Tyson Barrie perfektní střílenou přihrávkou našel hokejku JAROMEA IGINLY, který si proti svému bývalému týmu připisuje pátý gól v sezoně.
    Asistence: Tyson Barrie, Nathan MacKinnon.
     
    28:52
    Je to potvrzené, branka neplatí! Teď měli domácí štěstí, uvidíme, zda se jim podaří ubránit ještě zbytek přesilovky Flames.
     
    28:52
    Sam Bennett dopravil kotouč do branky, otázka je, zda-li byla ještě ve svém postavení!
     
    27:19
    První přesilovka pro Calgary. Tyson Barrie vyhodil puk ze hřiště a za to nemůže následovat nic jiného, než menší trest za zdržování hry.
    Johny GAUDREAU - 1:1
     
    24:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Brodie protečoval puk dopředu, kde jeli dva na jednoho s velkým náskokem Gaudreau a Jones. JOHNNY GAUDREAU tentokrát nic nevymýšlel a přesnou střelou překonal Sergeje Varlamova. Pro amerického útočníka je to první gól po deseti zápasech.
    Asistence: T.J. Brodie, Sam Bennett.
    Matt DUCHENE - 1:0
     
    19:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dennis Wideman nebyl schopen zpracovat puk, který mu poskakoval mezi bruslemi, čehož využil MATT DUCHENE a ujížděl s ním na Räma. Nejprve trefil bekhendem tyčku, následně si ale svůj vlastní pokus dorazil a otevřel skóre dnešního utkání!
    Asistence: Gabriel Landeskog, Erik Johnson.
     
    14:36
    Hudler s Monahanem si rychle vyměnili puk v útočném pásmu a český útočník trefil střelou z první tyč!
     
    10:22
    Po dorážce Engellanda, která letěla do zadního mantinelu za Varlamovem, puk sebral Johnny Gaudreau a snažil se ho rychle zasunout za záda ruského gólmana. Už to vypadalo, že se mu to povede, puk se ale od tyčky odrazil pouze pod záda domácí jedničky!
     
    08:47
    Iginla z úhlu našel hokejku MacKinnona, který puk tečoval do tyče!
     
    00:36
    Colorado si zahraje hned v úvodu zápasu přesilovku. Najíždějícího Erika Johnsona zbrzdil David Jones, dvě minuty za nedovolené bránění.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 20. Duchene (Landeskog, Johnson), 33. Iginla (Barrie, MacKinnon), 36. Johnson (Beauchemin, Landeskog), 54. MacKinnon (Iginla, Holden), 55. Duchene (Beauchemin, Barrie), 58. Iginla (Barrie, MacKinnon) – 25. Gaudreau (Brodie, Bennett), 39. Bennett (Colborne, Frolík), 48. Giordano (Monahan, Hudler)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Beauchemin, Johnson – Holden, Barrie – Gormley, Stuart – Tanguay, MacKinnon, Iginla – Landeskog, Duchene, Söderberg – McLeod, Grigorenko, Comeau – Everberg, Street, Skille. Trenér: Patrick Roy.
    Calgary Flames: Rämö (Ortio) – Giordano, Wideman – Brodie, Russell – Hamilton, Engelland – Colborne, Monahan, Hudler – Gaudreau, Bennett, Jones – Frolík, Stajan, Jooris – Bollig, Backlund, Raymond. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Watson, Pochmara – Gibbs, Cvik.
    bahis siteleri