Toronto – Winnipeg 2:4 (kon.) | Chicago – St. Louis 5:6 (po pr.) | Vancouver – Pittsburgh 2:3 (kon.)
Anaheim – Florida 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
5:6 (5:2, 0:3, 0:0 - 0:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 05.11.2015, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir TARASENKO - 5:6
     
    63:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostům se přeci jen podařilo dokonat obrat. Pietrangelo našel od mantinelu na středu hřiště najetého VLADIMIRA TARASENKA, který svižnou střelou nad lapačku Crawforda naposledy v dnešním zápase rozvlnil brankovou síť. Asistence: Alex Pietrangelo.
    David BACKES - 5:5
     
    39:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Velká pasivita se Blackhawks nevyplatila. Z téměř nulového úhlu z pravé strany vystřelil . Tato střela se odrazila na levou stranu, odkud téměř z brankové čáry dorážel hostující kapitán DAVID BACKES puk za záda Crawforda. Asistence: Alex Pietrangelo, Robby Fabbri.
    Jay BOUWMEESTER - 5:4
     
    37:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesto, že mají Blues druhou nejhorší přesilovku v celé lize, se teď hosté prosazují. Spolupráce B+B se St. Louis velmi povedla. Brouwer poslal puk na levý kruh, odkud z první zakončoval JAY BOUWMEESTER. Zakončení hostujícího beka si našla cestu za záda domácího brankáře pod jeho pravým betonem. Asistence: Troy Brouwer, Scott Gomez.
    Alexander STEEN - 5:3
     
    23:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Osmý gól přichází na začátku druhé třetiny. Opět se o snížení skóre postarala dvojice Parayko – ALEXANDER STEEN. První střílel od modré, jeho střela se odrazila před branku, kde stál druhý jmenovaný. Švédský útočník se štěstím poslal puk bruslí za brankovou čáru. Asistence: Colton Parayko, Jay Bouwmeester.
    Patrick KANE - 5:2
     
    17:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí stihli dát svému soupeři ,,bůra" během první třetiny. Po vhazovaní se k puku dostal PATRICK KANE, sjel si blíže k bráně a střelou zápěstím vymetl pavučinky ve vzdálenějším rohu hostující klece. Do bylo pěkné přivítání pro brankáře Allena. Asistence: Brent Seabrook, Andrew Shaw.
    Brent SEABROOK - 4:2
     
    17:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Dvougólový náskok si domácí berou zpět, to je opravdu šílený zápas. Kane se odpoutal u mantinelu od svého srážce, předal puk na modrou BRENTU SEABROOKOVI, který si sjel blíž k hostující bráně a tvrdou střelou do bližšího rohu opět rozsvítil červené světlo. Asistence: Patrick Kane, Teuvo Teravainen.
    Robby FABBRI - 3:2
     
    15:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se dotahují na rozdíl jediné branky. Před ROBBYM FABRRIM domácí obrana stále couvala, a tak se hostující útočník ohodlal ke střele, která proletěla klubko hráčů a nad pravým betonem Crawforda si našla puk do brány. Asistence: David Backes.
    Teuvo TERAVAINEN - 3:1
     
    06:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Třetí branka domácích vyhání brankáře St. louis ze své brány. Od modré čáry vyslal na bránu soupeře jedovatou střelu Daley, jehož projektil vypadl Elliotovi přímo před sebe, kde stál připravený TEUVO TERAVAINEN, na jehož dlouhý bekhendový blafák byl gólman Blues krátký. Asistence: Trevor Daley.
    Andrew SHAW - 2:1
     
    04:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vidíme zápas jako na houpačce. ANDREW SHAW se rozjel ke svému nájezdu a svižnou střelou zápěstím prostřelil hosutjícího brankáře!
    Alexander STEEN - 1:1
     
    03:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté ovšem velmi rychle vyrovnávají. Od modré čáry pálil Parayko, jehož střelu dokázel přímo do šibenice domácí brány tečovat dost šťastně kolenem ALEXANDER STEEN. Asistence: Colton Parayko, Vladimir Tarasenko.
    Marko DAŇO - 1:0
     
    02:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou hned z první akce do vedení. Z chyby hostujícího obránce nejvíc vytěžil MARKO DAŇO, který z levého kruhu pohotově vystřelil a jeho pokus dokázal Elliot jen zpomalit, avšak černá gumu se došourala za brankovou čáru. Asistence: Ryan Hartman.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 3. Daňo (Hartman), 5. Shaw (TS), 7. Teravainen (Daley), 18. Seabrook (Kane, Teravainen), 18. Kane (Seabrook, Shaw) – 4. Steen (Parayko, Tarasenko), 16. Fabbri (Backes), 24. Steen (Parayko, Bouwmeester), 38. Bouwmeester (Brouwer, Gomez), 40. Backes (Pietrangelo, Fabbri), 64. Tarasenko (Pietrangelo)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Seabrook, Svedberg, Van Riemsdyk, Hjalmarsson, Gustafsson, Daley – Garbutt, Toews, Panarin – Kane, Anisimov, Teravainen – Hartman, Kero, Daňo – Shaw, Kruger, Desjardins
    St. Louis Blues: Elliot (18. Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, Parayko, Gunnarsson, Butler, Edmunson – Tarasenko, Lehtera, Steen – Brouwer, Backes, Upshall – Rattie, Gomez, Paajjarvi – Fabbri, Brodziak, Ott
    bahis siteleri