Slovensko – Německo 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Německo
sk Čtvrtek 05.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj tretia tretina sa niesla v znamení útočného a pekného kombinačného hokeja nakoniec s krajším koncom pre nás. V 55. minúte počas presilovky rozhodol o slovenskom víťazstve Matej Paločko, ktorý mal zásluhu aj na prvom góle, na ktorý prihrával. Rodák z tunajšieho Popradu teda môže byť so svojím výkonom spokojný a trénera Bokroša určite potešil tiež.

    Turnaj štyroch krajín pokračuje zápasom Nemecko – Nórsko a vo večernom on-line prenose uvidíme súboj Slovenska a Švajčiarska.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera! (19:07:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Vhadzovanie vyhral nemecký tím od modrej čiary vystrelil Rogl, puk Šinkovič vyrazil. Potom hráči puk pritlačili pri mantineli a vyčkali do záverečného klaksónu.
     
    59:46
    Od modrej čiary nahodil puk na bránku Andreas Eder. Šinkovič mal situáciu pod kontrolou a do lapačky zachytil puk. V tejto chvíli si oddychový čas berie tréner Bokroš.
     
    59:28
    V tejto chvíli sa však vlastnou vinou dostali von z útočného pásma a musia začínať akciu zo stredného pásma.
     
    59:07
    Wissmann vystrelil na bránu, Šinkovič vyrážal puk pred seba, odkiaľ dorážal ešte nepríjemný Julian Napravnik. Napokon aj dorážku sa podarilo nášmu brankárovi vyraziť. Nemci stále so šiestimi korčuliarmi.
     
    59:03
    A tento moment nastal práve teraz. Nemci nahodili puk na bránu, Šinkovič prikryl a tréner Nemecka si berie oddychový čas. Bude sa vhadzovať v obrannom pásme Slovenska.
     
    58:27
    Nemeckým hráčom sa kráti čas a zatiaľ nevyzerajú byť na to, žeby chceli vytvoriť záverečný útočný tlak. Brankár Fiessinger čaká na povel od trénera Kunästa, aby mohol vykorčuľovať na striedačku.
     
    57:19
    Holešinský vybojoval puk na zadnom mantineli a ihneď sa ho snažil servírovať pred bránku Lukášovi Hrušíkovi. Stál tam však ešte nemecký obranca, ktorý korčuľou zastavil puk.
     
    56:27
    Sloboda vyhodil puk smerom na Fiessingera. Ten následne prikryl, no ešte predsa len dotláčal puk do brány Milý. Bol z toho síce gól, no až po odpískaní hlavného rozhodcu.
     
    55:19
    Nemci sa snažili ihneď ohroziť našu bránku. Napravnik strieľal z pravého kruhu. Šinkovič vyťahoval svoj betón, ale strela napokon letela vedľa bránky.
     
    54:29
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím využíva presilovku a dostáva sa do vedenia v tomto zápase! Paločko prihral puk na pravý kruh Ondrušovi. Ten mu vzápätí presne pred bránku vrátil a práve MATEJ PALOČKO strelou z prvej z tesnej blízkosti rozvlnil hornú sieť!
    Asistenciu si pripísal Filip Ondruš.
     
    54:03
    Po Hrušíkovom nahodení na bránku z ľavej strany nemal Fiessinger puk úplne pod kontrolou. Hráči sa dostali do strkanice, ktorú hlavní rozhodcovia zbytočne neriešia vylúčeniami.
     
    53:32
    Jaroš si vypracoval priestor na zakončenie z dvoch metrov pred bránou, mieril nakoniec iba na pleksisklo. Slováci aj naďalej bojujú v útočnom pásme.
     
    53:13
    Slovenskí hokejisti si zahrajú presilovú hru. Daniel Pfaffengut sa previnil útočným faulom a dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    52:55
    Milý z pravého kruhu šikovnou prihrávkou vysunul do blafáku Maroša Surového, ktorý sa snažil Fiessingera prekabátiť svojím bekhendom. Pokus nebol úspešný, nemecký brankár zasiahol stopercentne!
     
    52:10
    Nahodený puk od modrej čiary z hokejky Johna Rogla smeroval na zadný mantinel a odtiaľ sa odrazil ku Šinkovičovi. Náš brankár dobre vyhodnotil situáciu a pre istotu prikryl.
     
    51:37
    Napravnik sa rozbiehal po pravom krídle. Črtala sa mu dobrá šanca, no odstaviť ho dokázal náš obranca Koch.
     
    50:05
    Niederberger sa s Lautenschlagerom dostali do prečíslenia. Slovenskí hokejisti sa však bojovne vrátili a prostredníctvom dobrého bekčekingu odstavili súpera od puku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Ivanič (Paločko), 55. Paločko (Ondruš) – 3. Pfaffengut (Niederberger)


    Slovensko: Šinkovič (Škorvánek) – Sloboda (C), Jaroš, Koch, Romančík, Moravčík, Ivanič, Meliško, Košecký – Hrušík (A), Holešinský, Milý – Novák, Klenko (A), Briestenský – Paločko, Ondruš, Huňa – Galis, Surový, Tatár
    Tréner: Ernest Bokroš

    Německo: Fiessinger (Franzreb) – Rogl (A), Wissmann, Haase, Schütz, Veisert, Fohrler, Erk, Halbauer – Napravnik, Loibl (A), A. Eder (C) – Kammerer, T. Eder, Edfelder – Niederberger, Lautenschlager, Pfaffengut – Matthäs, Drews, Körner
    Tréner: Christian Künast

    Rozhodčí: Baluška, Kubuš – Tvrdoň, Kacej
    bahis siteleri