Toronto – Winnipeg 2:4 (kon.) | Chicago – St. Louis 5:6 (po pr.) | Vancouver – Pittsburgh 2:3 (kon.)
Anaheim – Florida 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 05.11.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    Tak to nebude zas tak hrozný, dvě minuty za nedovolené bránění totiž dostává i hostující David Perron.
     
    52:03
    Jenže hned vzápětí si Cracknell pomohl faulem a za hru vysokou holí dostává dvě minuty. A pro Canucks se situace tedy ještě více komplikuje.
     
    49:07
    Domácí mají další šanci překonat Fleuryho, dvě minuty za podražení dostává Ian Cole.
     
    46:27
    Po krátkém výpadu Canucks se rozjel do akce Perron a hákovat ho musel Christopher Tanev, který zatáhl za záchrannou brzdu, Perron ujížděl zcela sám na Millera. Jsou z toho dvě minuty pro obránce Canucks.
     
    46:08
    Další strkanice u střídačky hostů a znovu je u toho Dorsett, kterého teď nevybíravě atakoval Fehr, který strčil Dorsettovi rukavici do obličeje, ten si to nenechal líbit a počastoval soupeře několika údery pěstí. Oba kohouti jdou na trestnou lavici.
     
    37:50
    On tam totiž Kessel nešetrně krosčekoval Dorsetta a ten si to hned nenechal líbit. Kessel dostává dvě minuty za krosček a Dorsett zase dvě minuty za nesportovní chování.
     
    34:50
    Penguins znovu zatopili domácím v pásmu, k ohrožení Millerovy branky se sice nedostali, ale co není, může být. Dvě minuty totiž dostává Matt Bartkowski, který si nedovoleně počínal v souboji se Sidney Crosbym
     
    29:10
    Henrik Sedin nejprve lehce háčkem poslal k ledu Scuderiho, ale to se netrestá. Až přímo Scuderiho vyhození kotouče za mantinel ano, dvě minuty pro zadáka Penguins za zdržování hry.
     
    23:39
    A plyne z toho vyloučení, za hákování Jannika Hansena dostává dvě minuty Nick Bonino.
     
    17:31
    Bude se podruhé v utkání vylučovat. Hutton zavážel kotouč za branku a rázem měl hokejku pod rukou, Sergej Plotnikov odchází na dvě minuty za hákování. Přesilovka pro domácí, první v utkání.
     
    05:28
    A domácí navíc budou hrát v oslabení, dvě minuty za podražení dostává Ben Hutton.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 54. D. Sedin (Bartkowski, H. Sedin), 59. Hansen (McCann) – 5. Perron (Dumoulin, Kessel), 48. Crosby (Kessel, Letang), 51. Fehr (Scuderi, Lovejoy)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Edler, Tanev, Hamhuis, Bartkowski, Hutton, Weber – D. Sedin, H. Sedin, Vrbata – Burrows, Sutter, Virtanen – Higgins, Horvat, Hansen – Dorsett, McCann, Cracknell
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Letang, Dumoulin, Lovejoy, Maatta, Scuderi – Dupuis, Crosby, Honqvist – Perron, Malkin, Kessel – Kunitz, Bonino, Bennett – Plotnikov, Cullen, Fehr

    Rozhodčí: McIsaac, Rooney – Mach, Lazarowich

    Diváci: 18570
    bahis siteleri