Slovensko – Německo 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Německo
sk Čtvrtek 05.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Od modrej čiary nahodil puk na bránku Andreas Eder. Šinkovič mal situáciu pod kontrolou a do lapačky zachytil puk. V tejto chvíli si oddychový čas berie tréner Bokroš.
     
    59:03
    A tento moment nastal práve teraz. Nemci nahodili puk na bránu, Šinkovič prikryl a tréner Nemecka si berie oddychový čas. Bude sa vhadzovať v obrannom pásme Slovenska.
     
    54:29
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím využíva presilovku a dostáva sa do vedenia v tomto zápase! Paločko prihral puk na pravý kruh Ondrušovi. Ten mu vzápätí presne pred bránku vrátil a práve MATEJ PALOČKO strelou z prvej z tesnej blízkosti rozvlnil hornú sieť!
    Asistenciu si pripísal Filip Ondruš.
     
    53:13
    Slovenskí hokejisti si zahrajú presilovú hru. Daniel Pfaffengut sa previnil útočným faulom a dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    52:55
    Milý z pravého kruhu šikovnou prihrávkou vysunul do blafáku Maroša Surového, ktorý sa snažil Fiessingera prekabátiť svojím bekhendom. Pokus nebol úspešný, nemecký brankár zasiahol stopercentne!
     
    49:36
    Moravčík prihrával od modrej čiary. Jeho pas mal pôvodne smerovať rovno, no odrazil sa od korčule nemeckého hráča ku Matejovi Paločkovi v medzikruží. Vznikla tak príležitosť pre náš tím, no Paločno neprekonal nemeckého gólmana.
     
    46:40
    A aj následná ďalšia strela, tentokrát z hokejky Lukáša Hrušíka dvihla divákov zo sedadiel! Jeho pokus z medzikružia skončil na ľavej žŕdke nemeckej bránky!
     
    37:10
    Po následnom vhadzovaní strieľal od modrej čiary Moravčík. Puk sa od Fiessingerovho betónu odrazil do medzikružia. Odtiaľ strieľal Huňa, no z ťažkej pozície sa mu napokon nepodarilo dopraviť puk do prázdnej brány!
     
    34:34
    Po línii Loibl, Andreas Eder a Julian Napravnik sa do obrovskej šance dostal posledný menovaný. Z tesnej blízkosti brány aj dokonca s prípravou zakončenia nedokázal už prekonať Šinkoviča!
     
    34:16
    Slovenský tím sa bude brániť vo štvorici. Zahrá si teda prvú oslabovú hru v zápase. Matej Moravčík dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    32:25
    Nebezpečenstvo pred našou bránkou! Edfelder posunul puk na ľavý kruh, kde prikorčuľoval Kammerer. Jeho strela bola síce zblokovaná, no smerovala pred bránku. Tam prišiel Lautenschlager, ktorého zakončenie sa odrazilo od Šinkoviča a puk skákal v bránkovisku. Nakoniec ho naši hráči upokojili a gólman prikryl!
     
    31:07
    Peter Galis získal puk v útočnom pásme, od modrej si nakorčuľoval pred bránku a následne samostatne zakončil. Jeho blafák na bekhend smerujúci medzi betóny Fiessingera nebol úspešný!
     
    26:44
    Nemci zle rozohrali a k puku v rohu klziska sa dostal Galis. Prihral ho pred bránku Jakubovi Tatárovi, ktorý z tesnej blízkosti dorážal a viackrát sa snažil dotlačiť puk do bránky. Napokon bola hra prerušená a Fiessinger mal puk v moci.
     
    18:51
    Naši hokejisti sa ocitli v dobrej možnosti na gól. Huňa nakorčuľoval po pravom krídle a z kruhu sa nesnažil strieľať, ale prihrať do prázdnej brány Paločkovi. Ten tesne hokejkou nestihol trafiť puk pri opačnej žrdi!
     
    16:30
    Presilovku si zahrajú naši mladíci. Daniel Pfaffengut dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    11:43
    Slovenskí hráči sa dostali do prečíslenia. Na modrej čiare si puk spracoval Maroš Surový, snažil sa počkať na spoluhráčov, no napokon situáciu vyhodnotil tak, že vystrelil. Jeho zakončenie skončilo vo Fiessingerovej výstroji.
     
    07:37
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti sa z ďalšej akcie už nemýlili! Sebavedomý Matej Paločko obkorčuľoval bránu a od bránkovej čiary našiel na vrchole pravého kruhu SAMUELA IVANIČA. Jeho strela švihom bola maximálne presne umiestnená pod hornú žŕdku!
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    05:03
    Nemci boli znovu nebezpeční! Niederberger z osi ihriska v medzikruží nahodil na bránu, Šinkovič vyrážal do strany a ihneď z prvej dorážal Edfelder. Našťastie bol náš gólman s betónom na správnom mieste.
     
    02:40
    Mohli sme však mať vyrovnané! Obranca Christián Jaroš sa dostal do samostatného úniku, no v nájazde ho perfektne betónmi vychytal brankár Daniel Fiessinger!
     
    02:07
    Nemecko dalo gól!
    Hráči Nemecka sa dostali do pásma. Puk získal na ľavom kruhu Niederberger a posunul ho do medzikružia na DANIELA PFAFFENGUTA, ktorý šikovnou strelou švihom zaskočil Šinkoviča!
    Asistencia: Leon Niederberger.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Ivanič (Paločko), 55. Paločko (Ondruš) – 3. Pfaffengut (Niederberger)


    Slovensko: Šinkovič (Škorvánek) – Sloboda (C), Jaroš, Koch, Romančík, Moravčík, Ivanič, Meliško, Košecký – Hrušík (A), Holešinský, Milý – Novák, Klenko (A), Briestenský – Paločko, Ondruš, Huňa – Galis, Surový, Tatár
    Tréner: Ernest Bokroš

    Německo: Fiessinger (Franzreb) – Rogl (A), Wissmann, Haase, Schütz, Veisert, Fohrler, Erk, Halbauer – Napravnik, Loibl (A), A. Eder (C) – Kammerer, T. Eder, Edfelder – Niederberger, Lautenschlager, Pfaffengut – Matthäs, Drews, Körner
    Tréner: Christian Künast

    Rozhodčí: Baluška, Kubuš – Tvrdoň, Kacej
    bahis siteleri