Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Boston 4:1 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:1 (kon.)
Ottawa – Winnipeg 3:2 (3:1 po s.n.) | Minnesota – Nashville 2:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Arizona – Colorado 4:2 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Boston Bruins
Pátek 06.11.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Karl ALZNER - 4:1
     
    58:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle si hostující obránce Krug za rámeček nedá. KARL ALZNER zamířil přesně z poloviny hřiště, přičemž v brance soupeře chytal obránce Krug, který dlouho letící puk sledoval, následně ho ovšem minul. Domácí obránce tedy pečetí stav dnešního zápasu trefou do prázdné branky. Bez asistence.
     
    57:12
    Rask odjíždí na střídačku, hosté jsou v šesti!
     
    39:50
    Hráčská lavice (BOS) inkasuje 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:44
    Nejprve Holtbyho zachránila tyč po střele od modré čáry, následnou dorážku Marchanda z otočky chytá domácí brankář do své lapačky!
     
    33:26
    Oshie (WSH) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    33:07
    Latta (WSH) a Randell (BOS) inkasují 5minutový trest za rvačku.
     
    33:07
    Randell a Latta shodili rukavice a bez bázně se do sebe pustili. Boxerský souboj vyhrál na plná čáře borec Bostonu, který srazil svého soupeře k ledu!
    John CARLSON - 3:1
     
    27:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps využívají přesilovku 5 na 3, čímž si berou dvoubrankové vedení. Backstrom našel z pravé strany přihrávkou křížem najetého JOHNA CARLSONA, jehož střela z první mířila přesně do horní poloviny odkryté brány. Asistence: Nicklas Backstrom, Justin Williams.
     
    26:52
    Problém pro hosty, ti jdou do tří! Marchand (BOS) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    26:52
    Kuzncov zpoza brány našel Oshieho, jehož první střela mířilado betonu, od kterého se odrazila zpět na hůl domácího borce. Ten dorážku vlastní střely nasměřoval jen do lapačky Raska!
     
    26:10
    Hayes (BOS) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
    Brooks LAICH - 2:1
     
    24:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili první větší šanci v druhé třetině a hned střílejí gól. Orlov nahazoval kotouč od modré do brankoviště, kde jeho ránu tečoval nevědomky nohou BROOKS LAICH. Asistence: Dmitrij Orlov, Nate Schmidt.
     
    22:40
    Hayes se dostal k velmi nebezpečné dorážce, avšak Holtby byl pozorný a jeho pokus na poslední chvíli vykopl levým betonem!
    Alex OVEČKIN - 1:1
     
    17:27
    Washington právě vstřelil branku!
    I Rask už kapituloval v první třetině. Před brankovištěm byl velmi otloukán domácí kapitán, to hostům ovšem nebylo vůbec platné, protože ALEX OVEČKIN dokázal i v pádu dorazit za záda hostující brankáře střelu Kuzněcova. Zajímavostí je, že na tomto gólu se podíleli všichni tři nejproduktivnější hráči Capitals. Asistenci si připisuje John Carlson, který si na své konto připisuje svůj 200.kanadský bod v kariéře. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, John Carlson.
     
    16:08
    Johansson vybídl ke skórování Williamse, avšak ten střílel z první jen do připraveného betonu hostujícího gólmana!
     
    12:52
    Krug (BOS) je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
    Jimmy HAYES - 0:1
     
    12:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Asi jsem to zakřikl. Connolly servíroval puk z levé strany do brankoviště, kde se puk odrazil od hokejky domácího hráče do vzduchu. V brankovišti už číhal JIMMY HAYES, který dostal puk za brankovou čáru neobvykle ramenem. To byl velmi šťastný gól hostů. Asistence: Brett Connolly, Colin Miller.
     
    10:55
    Latta (WSH) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    10:27
    Ovečkin se dostal až ke střele z bezprostřední blízkosti, jenže Rask si vyjel a zlikvidoval zakončení domácího kapitána!

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 18. Ovečkin (Kuzněcov, Carlson), 25. Laich (Orlov, Schmidt), 28. Carlson (Backstrom, Williams), 59. Alzner – 13. Hayes (Connolly, C. Miller)


    Washington Capitals: Holtby (Gubauer) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Orlov, Schmidt – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Backstrom, Johansson – Burakovsky, Beagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – C. Miller, Chára, K. Miller, Morrow, McQuaid, Krug – Connolly, Bergeron, Marchand – Chochlačev, Krejčí, Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Randell, Kemppainen Talbot
    bahis siteleri