Omsk – Jokerit 0:1 (kon.) | Barys – Riga 5:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzněck 6:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 1:7 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.) | N.Novgorod – HC Slovan 5:3 (kon.)
Minsk – Záhřeb 1:4 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Spartak Moskva – Viťaz 2:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Úterý 10.11.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! SKA Petrohrad dokázal otočit vývoj dnešního utkání, a poráží Dinamo Moskva 3:2!

    První třetina dnešního utkání nabídla parádní hokej! Domácím vyšel vstup do utkání, a již v páté minutě se Petrohrad dostal do vedení zásluhou chytré teče Kablukova. Ve druhé polovině třetiny však začalo přebírat iniciativu Dinamo. Ve 14. minutě dokázal dorazit kotouč na brankové čáře Martins Karsums. O tři minuty později vypálil od modré Dmitrij Višněvskij, a jeho rána skončila v brance! Hosté následně měli ještě dvě stoprocentní šance, ale ty zůstaly nevyužity!

    Druhá třetina bohužel tak divoký průběh nenabídl. V polovině zápasu mohl navýšit vedení hostujícího celku Juuso Hietanen, jehož střela však skončila na tyči! Ve 33. minutě se však dočkal domácí tým, když se nenápadnou střelou prosadil Nikita Gusev, který vyrovnal na 2:2! V závěru měl ještě šanci Galimov, toho však vychytal Koskinen!

    Do poslední periody vstoupili lépe hosté, kteří se již po dvou minutách dostali do vedení, když se prosadil krásnou střelou Anton Burdasov! Dinamo se dostalo do tlaku v útočném pásmu až v samotném závěru, což již na vyrovnání nestačilo!

    Do dnešního utkání nezasáhl žádný Čech ani Slovák!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budue těšit brzy nashledanou! (19:47:40)
    Vyprodané Ice Palace dnes vidělo krásnou hokejovou bitvu!

     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Konstantin Volkov vyhrál důležité vhazování, a od modré vypálil dělovku Hietanen. Koskinen však jeho střelu vyrazil!
     
    59:27
    Domácí Petrohrad se ze sevření moskevského celku dostal pouze za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění!
     
    59:09
    Skvělou práci teď odvedl Jevgenij Dadonov s Kovalčukem, kteří dokázali dostat kotouč do středního pásma!
     
    58:48
    Hostující celek kombinuje v útočném pásmu, nicméně zatím se ke střele nedostal!
     
    58:16
    Dinamo to zkouší bez brankáře!
     
    58:02
    Na led naskočil Maxim Pestuško, který dostal hned u střídačky kotouč od Robinsona, najel do pásma, a nebezpečně vystřelil. Koskinen však jistě zasáhl lapačkou! Hostující trenér si bere oddechový čas!
     
    57:46
    Za hostující brankou zůstal na malou chvilku ležet Brjukvin, který se ublížil při nárazu na mantinel. Ruský útočník se však po chvilce zvedl, a vypadá to, že je v pořádku.
     
    57:08
    Juuso Hietanen nahazoval kotouč do pásma, nicméně na kotouč těsně nedosáhl Babenko, a Kutějkin puk poslal obratem do středního pásma.
     
    56:39
    V útočném pásmu teď skvěle zapracovala dvojice Kablukov – Ketov, který držela kotouč za brankou Jerjomenka. Momentálně má však kotouč v držení Dinamo!
     
    56:18
    Moskevské Dinamo se vydalo do rychlého protiútoku, a z pravé strany to zkoušel Pestuško. Koskinen byl však pozorný!
     
    55:56
    Anton Burdasov si skvěle kryl kotouč před Hietanenem. Jeho následná přihrávka na Vojnova však přesná nebyla.
     
    55:25
    Barabanov vybojoval ve středu hřiště kotouč pro Joakima Lindströma, který najížděl na Jerjomenka z levé straně. Jeho rána však prolétla mimo!
     
    54:49
    Domácí kouč poslal na led svou první formaci, která se statečně držela v útočném pásmu, a ušetřila drahocenné vteřiny. Následně však Cvetkov obral o kotouč Kovalčuka, a Dinamo otáči hru.
     
    53:47
    Domácím se tentokrát vůbec nevydařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazování před brankou Mikka Koskinena!
     
    53:18
    Jakovlev se dostal ke kotouči na modré čáře, a okamžitě ho nahazoval před branku, kam si najížděl Barabanov. Ruskému útočníkovi se však nepodařilo kotouč tečovat!
     
    52:59
    Petrohradský celek zatím zvládá závěr třetiny velmi dobře. Svého soupeře do žádné tlaku nepouští, a svůj jednobrankový náskok zatím drží!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 5. Kablukov (Judin, Ketov), 33. Gusev (Vojnov, Kablukov), 42. Burdasov (Gusev, Kablukov) – 14. Karsums (Hietanen, Cvetkov), 17. Višněvskij (Galimov, Šipov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Čudinov (A), Kutejkin, Judin, Zubatev, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Šipačjov (A), Dadonov – Koskiranta, Lindström, Barabanov – Kablukov, Ketov, Gusev – Kadějkin, Chochrjakov, Burdasov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šarjčenkov) – Hietanen, Nikulin, Robinson, Višněvskij, Osipov, Solovjov, Mironov, Korjagin – Brjukvin, Gorovikov (A), Pestuško – Kokarev, Cvetkov (A), Karsums – Babenko (C), Těreščenko, Tarasov – Galimov, Volkov, Fjodorov

    Rozhodčí: Kaval, Ravodin, Gorděnko, Sjsujev
    bahis siteleri