Omsk – Jokerit 0:1 (kon.) | Barys – Riga 5:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzněck 6:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 1:7 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.) | N.Novgorod – HC Slovan 5:3 (kon.)
Minsk – Záhřeb 1:4 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Spartak Moskva – Viťaz 2:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Úterý 10.11.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Úřadujícímu mistrovi KHL nevyšel začátek sezóny, nicméně v posledních zápasech prodávali hráči Petrohradu zlepšené výkony. Momentálně se nacházejí na osmé příčce tabulky. To moskevské Dinamo podává dle očekávání velmi dobré výkony, nachází se na páté příčce tabulky Západní konference. Oba soupeře však dělí pouze čtyři body, tudíž dnešní souboj bude zejména pro domácí velmi důležitý!
     
    Příjemné úterní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Po reprezentační přestávce se rozbíhá Kontinentální hokejová liga. My se společně zaměříme na souboj SKA Petrohradu s Dynamem Moskva. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Úvodní vhazování vyhrálo domácí SKA, které mělo možnost první rozehárvky. První dotyk s pukem v dresu Petrohradu tak zaznamenal Vjačeslav Vojnov!
     
    00:43
    Petrohrad vstoupil do utkání velmi aktivní, a hned v úvodní minutě se k zajímavé střele z mezikruží dostal obránce Jakovlev. Jeho rána však mířila mimo.
     
    01:17
    Na druhé straně pálil od modré Višněvskij, proti jehož střele nepředvedl Koskinen jistý zákrok, a kotouč klouzal do branky. Domácí celek zachránil Čudinov, který poslal kotouč do bezpečí.
     
    01:49
    Aktivní hra petrohradského celku pokračovala, a z levé strany nenápadně vystřelil Jevgenij Ketov. Brankář Jerjomenko byl však připraven!
     
    02:19
    Další závar před brankou domácí celku! Od modré vyslal nebezpečnou ránu Hietanen, jehož střelu Koskinen vyrazil přesně na hůl Galimova. Jeho pohotovou dorážku však zablokoval obránce Kutejkin, a Petrohrad přežil u tuto situaci!
     
    02:49
    Druhá formace moskevského Dinama špatně rozehrála ve středním pásmu, a tak je kotouč na holích domácích obránců.
     
    03:16
    Petrohrad se však velmi rychle propracoval do útočného pásma, a z hranice pravého kruhu natáhl ke střele Kovalčuk. Jerjomenko si však věděl rady!
     
    03:52
    Ilja Kablukov dostal přihrávku na levou stranu, nicméně ruský útočník neměl rychlost, a jeho pomalý postup zastavil obránce Robinson!
     
    04:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA přežilo v úvodu utkání dvě velké šance svého soupeře, a nyní je to právě Petrohrad, který se dostává do vedení! Po pravé straně zatáhl kotouč do pásma Dmitrij Judin, kterého však dobře křižoval obránce, a tak ruský obránce popostrčil kotouč před branku, kde ho jemně tečoval ILJA KABLUKOV, a puk prošel za záda brankáře moskevského Dinama! Asistence: Dmitrij Judin, Jevgenij Ketov.
    Ilja KABLUKOV - 1:0
     
    05:07
    Petrohradu se zatím velmi daří v rozehrávce, která naopak hostům dělá velké problémy. SKA momentálně kombinuje v útočném pásmu.
     
    05:39
    Obránce Maxim Čudinov natáhl ke střele od modré čáry, a jeho pokus se pokoušel tečovat Šipačjov. To se ruskému útočníkovi nepovedlo, nicméně Jerjomenkovi stínil, a ten musel předvést pohotový zákrok!
     
    06:19
    Hostující kouč nasadil na led svou druhou formaci, která nepříjemně napadala rozehrávku Petrohrad. Domácí hráči se však i tak dokázali dostat do útočného pásma!
     
    06:49
    Domácí Alexander Barabanov teď mohl zvýšit vedení domácího celku, avšak tak neučinil! Ruský útočník se dostal ke kotouči po střele Jakovleva, nicméně nedokázal kotouč do opuštěné branky zasunout!
     
    07:37
    Ansel Galimov posílal z pravého rohu kotouč před branku, nicméně do tohoto prostoru nikdo z hostujících hráčů nenajel, a Koskinen byl bez práce.
     
    08:19
    Vladimir Bjurkvin velmi odvážně napadal v útočném pásmu, nicméně kotouč se mu vybojovat nepodařilo. SKA tak míří velmi rychle vpřed.
     
    08:51
    Po spolupráci Lindströma s Koskirantou se ke kotouči dostal Vjačeslav Vojnov, jehož dělovku Jerjomenko dokázal vyrazit do rohu kluziště!
     
    09:23
    Druhá formace Petrohradu pokračovala ve velmi povedeném střídání! Od modré pálil Jakovlev, Čudin i Koskiranta, avšak ani jeden nemířil přesně!
     
    09:56
    Po dobrých pěti minutách hlavní rozhodčí přerušil hru, následuje komerční přestávka!
     
    10:26
    Do velké šance se dostal Maxim Čudinov, kterého našel Jevgenij Dadonov zcela volného na hranici levého kruhu. Ruský obránce však mířil mimo!
     
    10:33
    Maxim Čudinov byl následně faulovaný Jurijem Babenkem, a petrohradský celek si zahraje první přesilovou hru tohoto zápasu!
     
    11:05
    Petrohrad zatím pouze kombinuje v útočném pásmu! Poté se dostal ke střele obránce Jakovlev, jehož dělovku však zablokoval Hietanen. Finský bek následně vyhodil kotouč ze třetiny ...
     
    11:41
    Domácí měli lehké problémy s dostáním se do třetiny, nicméně to zvládli, a momentálně kombinuje na pravé straně, kde operuje Šipačjov!
     
    12:11
    Jevgenij Dadonov poslal pěknou přihrávku Maximu Čudinovi, jehož velmi rychlá střela prolétla těsně vedle pravé tyče hostující svatyně!
     
    12:39
    Hostující celek přežil své první oslabení, a Babenko se již prohání po ledě petrohradského Ice Palace!
     
    13:06
    Dvojice Volkov – Těreščenko hned velmi dobře napadala v útočném pásmu, a druhý jmenovaný se dostal ke kotouči. Ten mu však následně utekl, a Koskinen raději přerušil hru.
     
    13:43
    Druhé formaci moskevského Dinama nevyšel vstup do třetiny, což postřehl pomezní rozhodčí, který odpískal ofsajd!
     
    13:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Teď už to však hostům vyšlo, a Dinamo se dočkává vyrovnání! Juuso Hietanen nahodil kotouč od modré čáry, jeho krajan Koskinen nepředvedl zrovna jistý zákrok, a kotouč mu vypadl z výstroje. Pohotový MARTINS KARSUMS se dostal k dorážce, nicméně uspěl až na brankové čáře! Asistence: Juuso Hietanen, Alexej Cvetkov.
    Martins KARSUMS - 1:1
     
    14:29
    Na druhé straně nebezpečně pálil také obránce Kutějkin, jehož rána vypadla Jerjomenkovi z lapačky. Ruský brankář však pohotově zareagoval, a kotouč odpálil do bezpečí.
     
    15:06
    Jevgenij Ketov bojoval o kotouč za brankou Jerjomenka s Konstantinem Volkovem. Puk se však následně dostal na boční sít, a rozhodčí hru přerušil.
     
    15:46
    Alexander Barabanov vybojoval kotouč v rohu kluziště, a našel an modré Jakovleva, jehož bomba mířila mimo branku. Na dorážku si najížděl Kadějkin, ten se k ním však nedostal.
     
    16:29
    Za brankou operoval s kotoučem právě Alexander Kadějkin, kterému před branku sjel obránce Vojnov. Střela čerstvé akvizice SKA však mířila mimo.
     
    16:44
    Tentokrát půjde na trestnou lavici Maxim Čudinov za hákování, a přesilovou hru si zahraje také Dinamo!
     
    17:00
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo se s tím "nepáralo", a již po šestnácti sekundách přesilové hry ji využilo! Na modrou dostal přihrávku DMITRIJ VIŠNĚVSKIJ, který se opřel do kotouče. Koskinenovi skvěle stínil Arťjom Fjodorov, a finský brankář nedokázal zasáhnout! Asistence: Ansel Galimov, Ilja Šipov.
    Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 1:2
     
    17:39
    Moskvevské Dinamo se dokázalo oklepat ze špatného začátku zápasu, a rázem vede. Domácí jsou v posledních minutách hodně zaskočení!
     
    18:02
    Stoprocentní šanci teď spálil hostující Maxim Pestuško, který dostal přihrávku před zcela odkrytou branku od Brjukvina. Střela ruského brankáře však mířila nepochopitelně mimo!
    Pestuško minul prázdnou branku
     
    18:41
    Barabanov společně s Koskirantou dokázal vybojovat v rohu kluziště kotouč, a následně vypálil Čudinov. Jeho ránu však Jerjomenko dokázal vyrazit!
     
    19:01
    Dinamo si zahraje v závěru první třetiny přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jarno Koskiranta!
     
    19:24
    Neuvěřitelný závar před brankou Petrohradu! Nejdřív pálil z levé strany ostře Mat Robinson. Střelu kanadského obránce Koskinen vyrazit, fisnký brankář vyrazil i dorážku Šipova! Následně se dostal ke střele i Fjodorov, ale i tuto střelu Koskinen lapil, a svůj tým velmi podržel!
    Obrovský závar před brankou Koskinena
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního utkání nabídla parádní hokej! Domácím vyšel vstup do utkání, a již v páté minutě se Petrohrad dostal do vedení zásluhou chytré teče Kablukova. Ve druhé polovině třetiny však začalo přebírat iniciativu Dinamo. Ve 14. minutě dokázal dorazit kotouč na brankové čáře Martins Karsums. O tři minuty později vypálil od modré Dmitrij Višněvskij, a jeho rána skončila v brance! Hosté následně měli ještě dvě stoprocentní šance, ale ty zůstaly nevyužity!

    Druhá třetina začne přibližně v 18:22!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Dinamo má na začátku třetiny k dispozici ještě zbytek přesilové hry z první třetiny. Tentokrát se však hosté nedokázali dostat do pásma, a je odpískán ofsajd!
     
    20:49
    Rozehrávku si vzal tentokrát na starost Juuso Hietanen, který však zaváhal ve středním pásmu, kde nabídl kotouč Kovalčukovi, a ten ho vyvezl do pásma Dinama.
     
    21:16
    Jarno Koskiranta je již zpět na ledě, nicméně mezitím nebezpečně vypálil od modré Robinson, jehož ránu Koskinen vyrazil před sebe, a dvakrát dorážel Karsums. Finského brankáře však nepřekonal!
     
    21:46
    Nikita Gusev se pokoušel ve středním pásmu o elegantní zadovku, která měla najít Kabluova. Přihrávku však vystihl Pestuško, jeho postup však brzo zastavil Jakovlev.
     
    22:10
    Bude se vylučovat! Za podražení míří podruhé v tomto zápase na trestnou lavici Jurij Babenko, a Petrohrad má k dispozici druhou přesilovou hru v zápase.
     
    22:45
    Petrohradu se však zatím vůbec nedaří dostat do útočné třetiny, moskevský celek skvěle brání střední pásmo!
     
    23:14
    Až teď se domácí hráči konečně dostali do útočného pásma, a kombinují! Z ostrého úhlu to zkoušel Dadonov, který však minul!
     
    23:43
    Jevgenij Dadanov v mezikruží chytře obešel obránce, a poslal kotouč na Nikitu Guseva, který vyjel před Jerjomenka, nicméně jeho zakončení ruský brankář vyrazil!
     
    24:09
    V samotném závěru přesilové hry střílel z pravé straně Ilja Kovalčuk, který byl však tísněn obráncem, a jeho střela mířila mimo.
     
    24:41
    Lindström zavezl kotouč do pravého rohu v útočném pásmu, a následně poslal přihrávku na Maxima Čudina. Ruský obránce se opřel do kotouče, avšak nemířil přesně.
     
    25:22
    Dinamo se dokázalo dostat ze sevření domácích, a vyrazilo do protiútoku. Od modré to zkoušel obránce Solovjov, jehož rána však k Koskinenovi neprošla!
     
    26:03
    Aktivní Vladimir Brjukvin zakombinoval na levé straně s Kokarevem, který se také dostal ke střele z hranice kruhu. Ruský útočník však nemířil přesně.
     
    26:31
    Přesně už mířil Dmitrij Višněvskij, který však se svou střelou z mezikruží neuspěl. Mikko Koskinen měl čistý výhled!
     
    27:03
    Moskevské Dinamo na dobrou minutu zavřelo svého soupeře v pásmu, poté se dokázal dostat ke kotouči Jakovlev, který jej vyhodil do středního pásma.
     
    28:06
    Daniil Tarasov se dostal ke kotouči po vyhraném vhazováním Těreščenka. Jeho první střelu Koskinen vyrazil, a poradil si i s jeho dorážkou.
     
    28:32
    Vjačeslav Vojnov vyhodil kotouč po pravé straně z pásma ven. Celou situaci se pokoušel zachránit na modré Gorovikov, kotouč již však byl ve středním pásmu, a pískal se ofsajd.
     
    29:06
    Kanadský obránce Mar Robinson to zkoušel z pravé straně, avšak do cesty jeho střele se postavil Jevgenij Dadonov!
     
    29:29
    Obránce Hietanen se křížnou přihrávkou pokoušel najít na pravé straně najetého Cvetkova, tomu však nesedlo zpracování, a pohotový Judin poslal kotouč do středního pásma.
     
    30:01
    Moskevské Dinamo je v posledních minutách aktivnější, a k další střele od modré se dostal obránce Osipov. Jeho rána nebyla přesná ...
     
    30:41
    Vadim Šipačjov nahodil kotouč do útočného pásma, za ním spěchal Dadonov, který však za brankou prohrál souboj s Nikulinem, a dopředu míří Dinamo!
     
    31:17
    Velkou šanci měl na druhé straně Juuso Hietanen! Finský obránce dostal přihrávku mezi kruhy, a střelou z voleje trefil tyč!
     
    31:49
    Tlak hostujícího celku pokračoval! Babenko dokázal uvolnit Těreščenka, který nebezpečně vypálil z hranice pravého kruhu. Koskinen však dokázal zareagovat, a střelu vyrazil!
     
    32:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Po delší době se do kombinace v útočném pásmu dostal také Petrohrad, a hned je z toho branka na 2:2! Na levé straně se dostal ke kotouči NIKITA GUSEV, který si rozpohyboval obránce, a přesnou střelou překvapil Jerjomenka, který si vybral slabší chvilku, a kotouč skončil v síti! Asistence: Vjačeslav Vojnov, Ilja Kablukov.
    Nikita GUSEV - 2:2
     
    33:09
    Do zajímavého protiútoku se dostalo Dinamo, který táhl středem hřiště Kokarev. Ruský útočník následně posunul kotouč doleva pro Cvetkova, který pohotově vypálil. Koskinen však dokázal zasáhnout!
     
    33:47
    Finský brankář si tentokrát poradil i se střelou hostujícího Daniila Tarasova, který vypálil tvrdě z pravé strany. Následuje komerční přestávka!
     
    34:02
    Na trestnou lavici putuje Dinar Chafizullin, který před brankou nepovoleným způsobem poslal k zemi Alexeje Těreščenka. Další přesilová hra pro Dinamo!
     
    34:31
    Dinamo kombinovalo v útočném pásmu, následně se rozhodl pro střelu obránce Robinson. Jeho pokus mířil mimo, nicméně se kotouč odrazil nebezpečně před branku, avšak Koskinen kotouč poslal do rohu!
     
    35:01
    Dinamo stále kombinuje v útočném pásmu, k žádné další střele se však hostující celek zatím nedostal.
     
    35:25
    Skvěle zapracoval Vjačeslav Vojnov, který dokázal získat kotouč před branku, a poslal ho až k brance hostů!
     
    35:56
    Hostující celek nesehrál přesilovou hru špatně, nicméně branku Koskinena prakticky neohrozil. Chafizullin je již zpět na ledě!
     
    36:32
    Teď se před domácím publikem vytáhl Mikko Koskinen! Fjodorov se dostal společně s Galimovem do úniku dva na jednoho. Prvně jmenovaný poslal těžkou přihrávku, nicméně Galimov přesně vystřelil. Finský brankář však máchl lapačkou, a střelu chytil!
     
    37:17
    Vojnov tentokrát chyboval při rozehrávce, a nabídl kotouč Karsumsovi. Lotyšský útočník popostrčil puk k Kokarevovi, jehož pohotová střela skončila těsně mimo!
     
    37:56
    Rychlý útočný výpad provedl také Ilja Kablukov, který najel do útočného pásma, a hned vypálil. Jeho střelu však obrana Dinama zblokovala!
     
    38:31
    Petrohradský celek kombinoval v útočném pásmu. Následně však pokazil svou přihrávku Ilja Kovalčuk, který tak svůj tým připravil o pásmo!
     
    39:03
    Jevgenij Dadonov nabral ve středním pásmu rychlost, a pokoušel se projít do útočného pásma. To se mu povedlo, avšak následně o kotouč přišel!
     
    39:39
    Za vlastní brankou odvedl dobrou práci obránce Kutějkin, který obral o kotouč Pestuška, a Judin může zamířit vpřed!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina bohužel tak divoký průběh nenabídl. V polovině zápasu mohl navýšit vedení hostujícího celku Juuso Hietanen, jehož střela však skončila na tyči! Ve 33. minutě se však dočkal domácí tým, když se nenápadnou střelou prosadil Nikita Gusev, který vyrovnal na 2:2! V závěru měl ještě šanci Galimov, toho však vychytal Koskinen!

    Poslední třetina začne přibližně v 19:12!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Juuso Hietanen poslal z vlastní třetiny přihrávku až na útočnou modrou, kde našel Kokareva. Ruský útočník však měl problémy se zpracováním ...
     
    41:06
    Denis Kokarev si prodloužil střídání, a velmi aktivně napadal v pásmu Petrohradu rozehrávku domácích, ke kotouči se však nedostal.
     
    41:31
    Na druhé straně se octil ve velké šanci Nikita Gusev, který střílel z mezikruží. V jeho střele mu však bránil obránce, a ta mířila mimo!
     
    41:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí celek otáčí skóre utkání, a ujímá se vedení 3:2! Do útočného pásma zavezl kotouč Nikita Gusev, který jej následně poslal pod sebe, kde se do kotouče opřel ANTON BURDASOV, a jeho milimetrová střela zalétla přesně pod břevno! Asistence: Nikita Gusev, Ilja Kablukov.
    Anton BURDASOV - 3:2
     
    42:36
    Dinamo se na vedoucí branku SKA pokoušel velmi rychle odpovědět, a kombinovalo v útočném pásmu. Ke střele se následně dostal Hietanen, nicméně Koskinen byl na místě!
     
    42:59
    Hostující Dinamo ještě nějakou chvilku zůstalu u puku v útočném pásmu. K žádné další střele se však moskevský celek již nedostal.
     
    43:59
    Dlouhá přihrávka Jakovleva z vlastního pásma našla na útočné modré Šipačjova, který poslal kotouč pod sebe na najetého Kovalčuka, jehož střelu však Jerjomenko kryl!
     
    44:23
    Na druhé straně odpověděl Daniil Tarasov, kterého v útočném pásmu uvolnil Galimov. Jeho střela však Koskinena nepřekvapila!
     
    45:21
    Do zajímavého protiútoku se dostala domácí dvojice Koskiranta – Lindström. Jejich vzájemná spolupráce však k zakončení nevedla, a kotouč mají hosté.
     
    45:49
    Alexander Barabanov ještě velmi aktivně napadal rozehrávku Dinama, a vybojoval kotouč. Ten však následně velmi rychle ztratil.
     
    46:16
    To je pro hosty velká škoda! Domácí zaváhali při střídání, a obránce Hietanen našel na pravé straně zcela volného Kokareva. Ruský útočník si však nepohlídat přechod přes modrou čáru, a jeho postup zastavil ofsajd!
     
    46:56
    Denis Kokarev však zůstal na ledě, a dostal se do další velké šance, když se před brankou dostal k dorážce střely Nikulina. Jeho pokus však mířil mimo!
     
    47:32
    Roman Rukavišnikov byl při rozehrávce hodně tvrdě napadán Gorovikovem, nicméně situaci zvládl, a Petrohrad míří vpřed!
     
    48:20
    Joakim Lindström obkroužil hostující branku, a našel na modré čáře obránce Vojnova. Ruský obránce však svou střelou trefil pouze Pestuška!
     
    49:06
    Joakim Lindström předvedl obrovskou chybu na modré čáře, a do samostatného úniku se dostal Martins Karsums. Lotyšský útočník však mířil těsně mimo!
     
    49:55
    Jurij Babenko se dokázal prodrat přes pravou stranu do útočného pásma, následně však neměl komu, a o kotouč po dobré práci Jakovleva přišel.
     
    50:31
    Na druhé straně zahrozil Andrej Zubarev, který si udělal útočný výlet, a nebezpečně střílel z mezikruží. Jerjomenko jeho střelu vyrazil do rohu kluziště!
     
    51:01
    O další střelu od modré čáry se postaral domácí Jegor Jakovlev. Střele ruského obránce však chyběla větší razance, a Jerjomenko si připsal lehký zákrok!
     
    51:51
    Pjotr Chochrjakov si kryl v rohu kluziště kotouč, nicméně velmi dobře zapracoval Osipov, který ho o něj obral, a postupuje směrem vpřed!
     
    52:25
    Dinamo se dostalo do krátké kombinace v útočném pásmu, následně však zaúřadoval Barabanov, který silovou hrou dostal Hietanena i s pukem do středního pásma.
     
    52:59
    Petrohradský celek zatím zvládá závěr třetiny velmi dobře. Svého soupeře do žádné tlaku nepouští, a svůj jednobrankový náskok zatím drží!
     
    53:18
    Jakovlev se dostal ke kotouči na modré čáře, a okamžitě ho nahazoval před branku, kam si najížděl Barabanov. Ruskému útočníkovi se však nepodařilo kotouč tečovat!
     
    53:47
    Domácím se tentokrát vůbec nevydařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazování před brankou Mikka Koskinena!
     
    54:49
    Domácí kouč poslal na led svou první formaci, která se statečně držela v útočném pásmu, a ušetřila drahocenné vteřiny. Následně však Cvetkov obral o kotouč Kovalčuka, a Dinamo otáči hru.
     
    55:25
    Barabanov vybojoval ve středu hřiště kotouč pro Joakima Lindströma, který najížděl na Jerjomenka z levé straně. Jeho rána však prolétla mimo!
     
    55:56
    Anton Burdasov si skvěle kryl kotouč před Hietanenem. Jeho následná přihrávka na Vojnova však přesná nebyla.
     
    56:18
    Moskevské Dinamo se vydalo do rychlého protiútoku, a z pravé strany to zkoušel Pestuško. Koskinen byl však pozorný!
     
    56:39
    V útočném pásmu teď skvěle zapracovala dvojice Kablukov – Ketov, který držela kotouč za brankou Jerjomenka. Momentálně má však kotouč v držení Dinamo!
     
    57:08
    Juuso Hietanen nahazoval kotouč do pásma, nicméně na kotouč těsně nedosáhl Babenko, a Kutějkin puk poslal obratem do středního pásma.
     
    57:46
    Za hostující brankou zůstal na malou chvilku ležet Brjukvin, který se ublížil při nárazu na mantinel. Ruský útočník se však po chvilce zvedl, a vypadá to, že je v pořádku.
     
    58:02
    Na led naskočil Maxim Pestuško, který dostal hned u střídačky kotouč od Robinsona, najel do pásma, a nebezpečně vystřelil. Koskinen však jistě zasáhl lapačkou! Hostující trenér si bere oddechový čas!
     
    58:16
    Dinamo to zkouší bez brankáře!
     
    58:48
    Hostující celek kombinuje v útočném pásmu, nicméně zatím se ke střele nedostal!
     
    59:09
    Skvělou práci teď odvedl Jevgenij Dadonov s Kovalčukem, kteří dokázali dostat kotouč do středního pásma!
     
    59:27
    Domácí Petrohrad se ze sevření moskevského celku dostal pouze za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění!
     
    59:36
    Konstantin Volkov vyhrál důležité vhazování, a od modré vypálil dělovku Hietanen. Koskinen však jeho střelu vyrazil!
     
    Konec zápasu.
    Vyprodané Ice Palace dnes vidělo krásnou hokejovou bitvu!

     
    Je konec! SKA Petrohrad dokázal otočit vývoj dnešního utkání, a poráží Dinamo Moskva 3:2!

    První třetina dnešního utkání nabídla parádní hokej! Domácím vyšel vstup do utkání, a již v páté minutě se Petrohrad dostal do vedení zásluhou chytré teče Kablukova. Ve druhé polovině třetiny však začalo přebírat iniciativu Dinamo. Ve 14. minutě dokázal dorazit kotouč na brankové čáře Martins Karsums. O tři minuty později vypálil od modré Dmitrij Višněvskij, a jeho rána skončila v brance! Hosté následně měli ještě dvě stoprocentní šance, ale ty zůstaly nevyužity!

    Druhá třetina bohužel tak divoký průběh nenabídl. V polovině zápasu mohl navýšit vedení hostujícího celku Juuso Hietanen, jehož střela však skončila na tyči! Ve 33. minutě se však dočkal domácí tým, když se nenápadnou střelou prosadil Nikita Gusev, který vyrovnal na 2:2! V závěru měl ještě šanci Galimov, toho však vychytal Koskinen!

    Do poslední periody vstoupili lépe hosté, kteří se již po dvou minutách dostali do vedení, když se prosadil krásnou střelou Anton Burdasov! Dinamo se dostalo do tlaku v útočném pásmu až v samotném závěru, což již na vyrovnání nestačilo!

    Do dnešního utkání nezasáhl žádný Čech ani Slovák!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budue těšit brzy nashledanou! (19:47:40)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 5. Kablukov (Judin, Ketov), 33. Gusev (Vojnov, Kablukov), 42. Burdasov (Gusev, Kablukov) – 14. Karsums (Hietanen, Cvetkov), 17. Višněvskij (Galimov, Šipov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Čudinov (A), Kutejkin, Judin, Zubatev, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Šipačjov (A), Dadonov – Koskiranta, Lindström, Barabanov – Kablukov, Ketov, Gusev – Kadějkin, Chochrjakov, Burdasov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šarjčenkov) – Hietanen, Nikulin, Robinson, Višněvskij, Osipov, Solovjov, Mironov, Korjagin – Brjukvin, Gorovikov (A), Pestuško – Kokarev, Cvetkov (A), Karsums – Babenko (C), Těreščenko, Tarasov – Galimov, Volkov, Fjodorov

    Rozhodčí: Kaval, Ravodin, Gorděnko, Sjsujev
    bahis siteleri