Pittsburgh – Montreal 4:3 (2:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 12.11.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:57
    A vylučuje se, Hodně nešťastný zákrok Naila Jakupova, který se snažil v pádu vypíchnout kotouč a přitom položil hokejku pod brusle Mansona, takže podražení, dvě minuty a šance pro domácí zase hnout se skóre.
     
    36:53
    Tak ono za vším stálo vražení na hrazení Pakarinena, kterého se dopustil Maroon, to co následovalo byla jen reakce Gazdice, který svým způsobem domluvil soupeři, že takhle tedy ne.

    Tresty:
    Patrick Maroon (ANA), 2 minuty, vražení
    Patrick Maroon (ANA), 5 minut, bitka
    Luke Gazdic (EDM), 5 minut, bitka
     
    22:29
    Přesilovku, první v zápase, si nyní zahrají hosté. Hampus Lindholm dostává dvě minuty za nedovolené bránění, když fauloval Gazdice.
     
    09:08
    Hostující obránce Eric Gryba dostává dvě minuty za zdržování hry, když vyhodil kotouč z vlastního pásma přes tvrzené sklo do ochozů Honda Center.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 11. Perry (Rakell, Lindholm), 42. Horcoff (Fowler, Stewart), 47. Perry (Rakell, Vatanen) – 25. Draisaitl (Pouliot, Nurse), 46. Kelfbom (Nugent-Hopkins, Draisaitl), 49. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Hall), 62. Purcell (Sekera, Nilsson)


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf, Perry – Hagelin, Kesler, Silfvertberg – Cogliano, Rakell, Stewart – Wagner, Horcoff, Santorelli
    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Nurse, Sekera, Klefbom, Fayne, Reinhart, Gryba – Hall, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Pouliot, Letestu, Jakupov – Purcell, Lander, Eberle – Gazdic, Miller, Pakarinen

    Rozhodčí: Tim Peel, Ghislain Hebert – Mark Wheler, Vaughan Rody

    Diváci: 16505
    bahis siteleri