Pittsburgh – Montreal 4:3 (2:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 12.11.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Teddy PURCELL - 3:4
     
    61:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Výborná práce Nilssona, který pokryl kotouč před napadajícím hráčem, ale hned ho rozehrál na Andreje Sekeru, který předal puk TEDDY PURCELLOVI. Útočník hostů projel celé kluziště a nakonec bekhendovým blafákem zavěsil pod víko Andersenovy branky! Nádherná akce a pro Nilssona druhá asistence! Asistence: Andrej Sekera, Anders Nilsson.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:3
     
    48:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A co teď se tady děje?! RYAN NUGENT-HOPKINS odpovídá bleskově na trefuj Perryho a v Anaheimu je znovu vyrovnáno! Asistence: Leon Draisaitl, Taylor Hall.
    Corey PERRY - 3:2
     
    46:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A Kačeři vrací úder! COREY PERRY bekhendovou střelou podruhé dnes překonává Nilssona a domácí po chvíli znovu vedou! Asistence: Rickard Rakell, Sami Vatanen.
    Oscar KLEFBOM - 2:2
     
    45:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To se domácí moc dlouho z vedení neradovali! Na modré čáře napřáhl OLAF KELFBOM a jeho bomba doplachtila až do sítě! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Leon Draisaitl.
    Shawn HORCOFF - 2:1
     
    41:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A domácí tým začíná třetí třetinu gólově! Zpoza branky našel Cam Fowler perfektní přihrávkou najetého SHAWNA HORCOFFA a ten druhou trefou v sezóně posílá Ducks do vedení 2:1! Asistence: Cam Fowler, Chris Stewart.
    Leon DRAISAITL - 1:1
     
    24:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak i Edmonton skóruje v početní výhodě! Rychlá souhra hostů dostala pak prudkým pasem na druhé křídlo kotouč k LEONU DRAISAITLOVI, který z voleje propálil přesouvajícího se Andersena! Asistence: Benoit Pouliot, Darnell Nurse.
    Corey PERRY - 1:0
     
    10:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A COREY PERRY otevírá skóre utkání! U pravé tyče Nilssonovy branky převzal puk po přihrávce Rakella a překvapil brankáře hostů zajímavým řešením koncovky, kdy mu i přálo trošku štěstí, ale puk nakonec zapadl za zadní tyč a domácí využívají početní výhodu! Asistence: Rickard Rakell, Hampus Lindholm.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 11. Perry (Rakell, Lindholm), 42. Horcoff (Fowler, Stewart), 47. Perry (Rakell, Vatanen) – 25. Draisaitl (Pouliot, Nurse), 46. Kelfbom (Nugent-Hopkins, Draisaitl), 49. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Hall), 62. Purcell (Sekera, Nilsson)


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf, Perry – Hagelin, Kesler, Silfvertberg – Cogliano, Rakell, Stewart – Wagner, Horcoff, Santorelli
    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Nurse, Sekera, Klefbom, Fayne, Reinhart, Gryba – Hall, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Pouliot, Letestu, Jakupov – Purcell, Lander, Eberle – Gazdic, Miller, Pakarinen

    Rozhodčí: Tim Peel, Ghislain Hebert – Mark Wheler, Vaughan Rody

    Diváci: 16505
    bahis siteleri