Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – New Jersey 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 2:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
Minnesota Wild
Pátek 13.11.2015, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jason ZUCKER - 2:3
     
    63:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER v prodloužení otáčí vývoj dnešního zápasu na stranu Wild a rozhoduje o vítězství Minnesoty 3:2!! Asistence: Ryan Suter, Mikko Koivu.
     
    63:11
    Ryan Suter naskočil na led a ocitl se v obrovské šanci, jenže jeho stahovačku skvělým zákrokem zastavil Cam Ward, od jehož levého betonu se puk odrazil k dorážejícímu Mikkovi Koivovi, ani ten se ale nedokázal prosadit!
     
    60:55
    Ryan Suter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    60:55
    Jeff Skinner se skvěle zbavil protihráče a poté se snažil puk z blízkosti zasunout mezi betony Devana Dubnyka, ten ale opět zavřel dveře!
     
    59:37
    Ron Hainsey vypálil z vrcholu kruhů pro vhazování, Devan Dubnyk je ale po první třetině k nepřekonání a pravým betonem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    58:20
    Hurricanes mohli rozhodnout, Devan Dubnyk ale střelu od modré čáry skvělým zákrokem vytěsnil mimo!
     
    52:01
    Cam Ward si připsal důležitý zákrok a u své pravé tyče si poradil i s následnou dorážkou!
     
    47:46
    Jason Pominville zahodil obrovskou šanci! Minnesota Wild se dostala do přečíslení dva na jednoho a najíždějící Pominville mohl na pravé straně uklízet puk do prázdné brány, jenže odkrytou svatyni minul.
     
    43:56
    Kris Versteeg měl na holi skvělou šanci! Puk se po střele Hurricanes odrazil od mantinelu za bránou Wild k volnému Krisu Versteegovi, který u pravé tyče uklízel puk do prázdné brány, Devan Dubnyk se ale dokázal bleskově přesunout a jeho střelu úžasným zákrokem vyrazil.
     
    42:36
    Carolina Hurricanes mohla získat zpět ztracené vedení, když Jeff Skinner v těsné blízkosti brány vyhrál osobní souboj a poté se ocitl sám před brankářem Devanem Dubnykem, toho ale zachránila pravá tyč!
     
    37:55
    Andrej Nestrašil tvrdě vypálil od modré čáry a Devan Dubnyk měl co dělat, aby jeho střelu pravým betonem vyrazil mimo!
     
    37:03
    Jason Pominville mohl otočit dosavadní vývoj zápasu na stranu Minnesoty Wild, jeho střelu zastavila tyč! Jason Pominville vypálil z levého křídla a jeho následná střela se od levé tyče odrazila zpět do hry.
    Thomas VANEK - 2:2
     
    29:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    THOMAS VANEK střílí svůj sedmý gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává na 2:2!! Thomas Vanek se dostal těsně před brankovištěm k odraženému puku a z dorážky ho poslal přesně do pravého horní rohu. Cam Ward dlouho odolával tlaku Wild, nyní už byl ale bezmocný. Asistence: Mikael Granlund, Jason Pominville.
     
    27:09
    Cam Ward se ocitl po skvělém zákroku na ledě a Thomas Vanek mohl u levé tyče uklízet puk do prázdné brány, jenže minul!
     
    26:22
    V PNC Areně právě probíhá reklamní přestávka, během níž je na střídačce ošetřován Jordan Schroeder, který byl při forčekingu nepříjemně zasažen pukem do nosu.
     
    23:26
    Joakim Nordstrom se dostal ke střele z poměrně velké blízkosti a snažil se zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ale vytáhl další fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    21:11
    Ryan Murphy z prostoru mezi kruhy pro vhazování vypálil bekhendem a uklízel puk do téměř prázdné brány, když Devan Dubnyk vyjel z brány a marně se ohlížel, kde je puk, reflexivním zákrokem ho ale ve stoje ukryl v lapačce! Neskutečný zákrok, kterým se mohou pyšnit jen ti nejlepší brankáři.
     
    19:09
    Jordan Staal se skvělou stahovačkou zbavil u pravé tyče obránce Wild a poté se snažil puk umístit mezi betony Devana Dubnyka, ten ale včas zavřel dveře!
     
    18:51
    Devan Dubnyk předvedl u své levé tyče dobrý zákrok a poté si poradil i s následnou dorážkou Jordana Staala!
     
    17:20
    Nate Prosser (MIN) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
    Jason ZUCKER - 2:1
     
    15:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER střílí nádherný gól a v závěru první třetiny vrací Minnesotu Wild zpět do hry!! Jason Zucker z levého kruhu napřáhl po skvěle přihrávce Ryana Sutera k parádní střele, kterou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: Ryan Suter, Jared Spurgeon.
     
    14:58
    Jeff Skinner se na pravém křídle krásně zbavil protihráče a dostal se do samostatného úniku, Devan Dubnyk ale dokázal jeho střelu levým betonem vyrazit mimo!
     
    14:20
    Eric Staal dnes připomíná expres a na pravém křídle se dostal k další střele, kterou Devan Dubnyk nejprve ztlumil a poté puk na ledě přikryl lapačkou!
     
    10:46
    Minnesota Wild měla obrovskou šanci, když jeden z hostujících hráčů pálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování těsně nad!
    Andrej NESTRAŠIL - 2:0
     
    08:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Rozhodčí nejprve gól neuznali, poté ale své rozhodnutí změnili a ANDREJ NESTRAŠIL zvyšuje na 2:0!! Andrej Nestrašil se dostal u levé tyče k odraženému puku od brusle jednoho z obránců Minnesoty Wild a poté ho poslal pod břevno nad ležícího Devana Dubnyka, který natažený podél brankové čáry nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Jay McClement, Joakim Nordstrom.
     
    08:17
    Situace se stále zkoumá a už to trvá poměrně dlouho. Devan Dubnyk nervózně přejíždí brankoviště sem a tam.
     
    08:17
    Carolina Hurricanes využila nové možnosti Coach challenge a video vše potvrdilo. Jay McClement nedovoleně bránil Devana Dubnyka a gól Andreje Nestrašila nebyl uznán.
     
    08:17
    Carolina Hurricanes vstřelila gól, ten ale nebyl kvůli kontaktu s brankářem v podání Jaye McClementa uznán!
     
    07:33
    Jared Spurgeon napřáhl z pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele, která směřovala přesně k pravé tyči, Cam Ward ale vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
    Justin FAULK - 1:0
     
    04:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK využívá bleskově přesilovou hru a posílá Carolinu Hurricanes do vedení!! Viktor Rask vyhrál vhazování a zpětnou přihrávkou našel Erica Staala, který posunul puk na JUSTINA FAULKA a ten tvrdou střelou z vrcholů kruhu pro vhazování mezi betony propálil Devana Dubnyka. Asistence: Eric Staal, Viktor Rask.
     
    04:21
    Christian Folin (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    03:55
    Elias Lindholm se snažil u levé tyče dorážet, Levan Dubnyk ale nejprve předvedl fantastický zákrok a poté puk zalehl!
     
    02:08
    Eric Staal nabral na pravém křídle rychlost a z úhlu napřáhl ke tvrdé střele, Devan Dubnyk byl ale připraven a připsal si první ostrý zákrok.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Faulk (E. Staal, Rask), 9. Nestrašil (McClement, Nordstrom) – 16. Zucker (Suter, Spurgeon), 30. Vanek (Granlund, Pominville), 64. Zucker (Suter, Koivu)


    Carolina Hurricanes: Ward (Lack) – Hanifin, Murphy – Liles, Pesce – Hainsey, Faulk (A) – Nestrašil, McClement, Nordstrom – Skinner, Nash, Versteeg, Gerbe, J. Staal (A), Terry – E. Staal (C), Rask, Lindholm.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Prosser, Folin – Brodin, Dumba – Suter (A), Spurgeon – Porter, Haula, Bertschy – Coyle, Carter, Schroeder – Zucker, Koivu (C), Niederreiter – Vanek, Grandlund, Pominville (A).

    Rozhodčí: Jean Hebert, Dean Morton – Scott Cherrey, Matt MacPherson
    bahis siteleri