Omsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Jokerit 3:4 (0:2 po s.n.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:1 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 3:1 (kon.)
Záhřeb – Čerepovec 4:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 14.11.2015, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:48 Linus VIDELL - 3:1
     
    37:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tlak hostí utnuli domácí hokejisté nejlépe, jak mohli. Ránu Osipova od modré čáry vyrazil Säteri pouze před sebe. Najíždějící LINUS VIDELL dobře viděl opuštěný puk a poté ho zasunul do poloodkryté hostující klece. Novgorod se tak ujímá dvoubrankového náskoku. Asistence: Maxim Osipov, Arťjom Aljajev.
    23:42 Stanislav JEGORŠEV - 2:1
     
    23:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už domácí dokonale povedlo. Daugavinš našel zpoza zadní části hostující branky volného STANISLAVA JEGORŠEVA, který z prostoru pravého kruhu nekompromisně poslal puk za záda Säteriho a Novgorod tak otáčí zápas na svou stranu. Asistence: Kaspars Daugavinš, Alexej Sopin.
    20:28 Oleg PIGANOVIČ - 1:1
     
    20:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak se přeci jenom OLEG PIGANOVIČ dočkal a své zklamání z neuznané branky z první třetiny si hned na začátku té druhé dokázal vynahradit. Po vhazování v pásmu Viťazu se prosadil z pravé strany branky Säteriho a ten tak přichází o své čisté konto. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
    Roman HORÁK - 0:1
     
    07:17
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Jenže pozor. Ve vlastním oslabení se prosazují právě hosté. ROMAN HORÁK po chybě domácích ve středním pásmu dostal přihrávku od svého spoluhráče, nabruslil si až před Birjukova a puk prakticky dovezl až do branky. Viťaz se tak ujímá vedení. Asistence: Olli Palola, Teemu Eronen.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Piganovič, 24. Jegoršev (Daugavinš, Sopin), 38. Videll (Osipov, Aljajev) – 8. Horák (Palola, Eronen)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Chomickij, Budkin, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Piganovič, Sergijenko, Makarov – Videll, Ashton, Kosticyn – Sopin, Sjomin, Daugavinš – Galuzin, Frolov, Kuljomin – Dvurečenskij, Klingberg, Iljin
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Eronen, Golovkov, Cyganov, Kostromitin, Lukin, Kandzjuba, Vaščenko, Kudinov – Horák, Kempe, Vyglazov – Palola, Nikulin, Makejev – Soloduchin, Koroljov, Bočkarjov – Šibajev, Abdullin, Ivanov

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Černišev, Koršak
    bahis siteleri