Mountfield HK – K. Vary 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – HC Litvínov 9:6 (kon.)
Třinec – Olomouc 8:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 1:6 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 1:10 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 5:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 14.11.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se ještě nechtějí vzdát! Na rozdíl jediné branky snižuje JAKUB ORSÁG po přihrávce zleva od kapitána Miškáře. Asistence: Patrik Miškář, Filip Hronek.
     
    51:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle je ještě neuvěřitelnější. Potom, co domácí neproměnili hned trojici tutových šancí se prosazují na druhé straně Karlovarští. Jakub Hendrych nastřelil tyč a z dorážky už měl snadnou pozici KAMIL SVOBODA. Asistence: Jakub Hendrych.
     
    46:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí. Po nevyužité přesilovce ihned inkasují z brejku. Střelou o horní tyč se prosadil DOMINIK BEER, který nedal Veselému šanci. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    24:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Téměř identický gól, akorát, že v přesilové hře. Filip Hauzr našel před bránou LADISLAVA ZIKMUNDA, který prostřelil Veselého po ledě. Asistence: Filip Hauzr.
     
    14:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu branku ve vlastním oslabení! Filip Hronek ujel po pravé straně kluziště a nezjištně našel před bránou PATRIKA MIŠKÁŘE, který se prosadil přesouvajícímu se Frčkovi mezi betony. Asistence: Filip Hronek.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 15. Miškář (Hronek), 55. Orság (Miškář, Hronek) – 25. Zikmund (Hauzr), 47. Beer (Zikmund), 52. Svoboda (Hendrych)


    Mountfield HK: F. Veselý (Bechný) – Hroudný, Lier, Košař, Bureš, Havránek, Hronek, E. Veselý – Zahradník, Malík, Hnik, Miškář "C", Drašnar, Krátoška, Hofman, Chalupa, Orság, Gančarčík, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal) – Michálek, Beer, Rulík, Dudek, Vodička, Weinhold – Nguyen, Zikmund, Svoboda, Čejka, Tamáš, Hauzr, Hendrych, Babka. Trenér: Jiří Žůrek.

    Rozhodčí: Battěk – Lučan, Kis
    bahis siteleri