Motor ČB – Přerov 1:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Havířov – Slavia 5:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:5 (kon.)
Most – Třebíč 2:6 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:6 (0:1, 1:2, 0:3)
Rytíři Kladno
Sobota 14.11.2015, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:15 Vítězslav BÍLEK - 1:6
     
    52:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stach přesným pasem našel volného VÍTĚZSLAVA BÍLKA, který poté nasměroval kotouč nad pravý beton Daniela Zelenky. Asistence: David Stach, Martin Kehar.
    43:32 Jurij REPE - 1:5
     
    43:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu další puk v síti Šumperka. Rudovský nabil puk na modrou BRENDONU NASHOVI a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Zelenka na tuto střelu vůbec ani nereagoval a jen nevěřícně kroutí hlavou. Asistence: Jan Rudovský, Václav Skuhravý.
    43:11 Tomáš REDLICH - 1:4
     
    43:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jako uragán se přehnal TOMÁŠ REDLICH obraným pásmem Šumperka, následně si položil Zelenku na led a poté už jen poslal kotouč do horní části brány. Asistence: Michal Lukáč, Brendon Nash.
    39:20 Václav SKUHRAVÝ - 1:3
     
    39:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro Šumperk ledová sprcha. Gutwald si s pukem najel mezi kruhy, poté poslal puk k bráně, kde ho ještě dokázal tečovat za Zelenkovy záda VÁCLAV SKUHRAVÝ. Asistence: František Ptáček, Michal Gutwald.
    39:04 Vítězslav BÍLEK - 1:2
     
    39:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se ale rychle vracejí zpět do vedení. Pitule našel přesnou přihrávkou VÍTĚZSLAVA BÍLKA, který následně rozvlnil síť za zády Daniela Zelenky. Asistence: Tomáš Pitule, Martin Kehar.
    37:47 Daniel VRDLOVEC - 1:1
     
    37:47
    Draci právě vstřelili branku!
    Ptáček vyhodil puk přímo na Tomáše Fořta, ten ho poté přihrál před bránu na DANIELA VRDLOVCE, který nedal Mensatorovi žádnou šanci a umístil puk k jeho levé tyči. Asistence: Tomáš Fořt.
    02:22 David DVOŘÁČEK - 0:1
     
    02:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou za svůj tlak odměněni a jdou do vedení! DAVID DVOŘÁČEK vypálil z vrcholu pravého kruhu a propálil vše, co před ním stálo! Asistence: Michal Gutwald a Tomáš Pitule.
    Marken.cz

    Kateřina Glogarová

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 38. Vrdlovec (Fořt) – 3. Dvořáček (Gutwald, Pitule), 40. Bílek (Pitule, Kehar), 40. Skuhravý (Ptáček, Gutwald), 44. Redlich (Lukáč, Nash), 44. Repe (Rudovský, Skuhravý), 53. Bílek (Stach, Kehar)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (Svoboda) – Prokop, Sedlák "A", Holík, Drtil, Puzič, Roupec, Zdráhal – Milfait, Vrdlovec, Fořt, Ostřanský, Šebek, Půhoný, Haas "C", Plášek "A", Brunec, Hroch, Šimun. Trenér: Radek Kučera.
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Nash, Repe, Růžička, Kehar, Ptáček, Gitwald – Rudovský, Skuhravý "C", Pletka – Bílek "A", Stach "A", Kindl – Dvořáček, Pitule, Redlich – Strnad, Lukáč, Machač. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Kubičík – Poruba, Rožánek
    bahis siteleri