Motor ČB – Přerov 1:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Havířov – Slavia 5:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:5 (kon.)
Most – Třebíč 2:6 (kon.)
konec
HC Most
2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 14.11.2015, 17:30 • ZS Most • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Polodna přihrál brankovištěm od tyčky k tyčce na MIROSLAVA HOLCE, který pohodlně do odkryté branky navyšuje vedení Horáků na 2:6. Asistence: Petr Polodna, Václav Čejka.
     
    44:28
    Most právě vstřelil branku!
    Dobrá přihrávka Havlíčka před brankou na Smolku. PAVEL SMOLKA vyslal přesnou střelu k tyči, kterou snížil na 2:5. Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    39:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    VÁCLAV ČEJKA se ve středním pásmu dostal k puku, bezpečně ujel dvojici mosteckých hráčů a přesnou střelou k tyči překvapil i Moučka 1:5. Bez asistence.
     
    36:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Holec našel od mantinelu před brankou opět nepokrytého hráče. Znovu to byl ROMAN ERAT a stejně jako před několika minutami nezaváhal 1:4. Asistence: Miroslav Holec, David Dolníček.
     
    30:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Dolníček viděl zpoza branky dobře najíždějícího ROMANA ERATA, adresoval mu přesnou přihrávku a zkušený Erat zblízka bezpečně překonal Horáka 1:3. Asistence: David Dolníček, Miroslav Holec.
     
    24:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    SILVESTR KUSKO dostal pěknou přihrávku zpoza branky od Pekra, mostecká obrana na něj zapomněla, takže Kusko poměrně pohodlně prostřelil Horáka 1:2. Asistence: Matěj Pekr, Petr Polodna.
     
    21:22
    Most právě vstřelil branku!
    Havlíček našel dobře na levé straně najíždějícího VOJTĚCHA KUBINČÁKA, který na nic nečekal a hned z první prostřeluje Vejmelku 1:1. Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    16:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Pekr našel od mantinelu před brankou PETRA POLODNU, který do jeho přihrávky pouze nastavil hůl a puk končí v brance 0:1. Asistence: Matěj Pekr.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 22. Kubinčák (Havlíček), 45. Smolka (Havlíček) – 17. Polodna (Pekr), 25. Kusko (Pekr, Polodna), 31. Erat (Dolníček, Holec), 37. Erat (Holec, Dolníček), 40. Čejka, 48. Holec (Polodna, Čejka)


    HC Most: Horák (37. Mouček) – Zeman, Grin, Černý, Baránek, Strejček, Havelka – Tauš, Alinč, Slavíček – Kubinčák, Havlíček, Smolka – Válek, Hanzl, J. Procházka – Mical, Chlapík, Přeučil
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka – Malena, Bartoň, Čejka, Štindl, Bilčík, Přibyl, Šik – Erat, Dolníček, Holec – Kusko, Polodna, Pekr – Miškovský, Raška, Zohorna – Wasserbauer, Tomek, Psota

    Rozhodčí: Krob – Štofa, Svobodová

    Diváci: 223
    bahis siteleri