Pittsburgh – Columbus 1:2 (kon.) | Washington – Calgary 2:3 (po pr.) | Detroit – San Jose 2:3 (kon.)
Anaheim – NY Islanders 1:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
New York Islanders
Sobota 14.11.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Frans NIELSEN - 1:4
     
    56:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je to jasné, hosté vyhrají. FRANS NEILSEN si počkal na přesnou přihrávce Anderse Leeho. Nielsen uspěl rychlou střelou. Hosté vedou 4:1, tento zápas pravděpodobně vyhrají. Asistence: Anders Lee, Josh Bailey
    Frans NIELSEN - 1:3
     
    42:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Krásně sehráno, 3:1 pro Islanders. Na konci pohledné akce stál FRANS NIELSEN, který zakončoval do odkryté branky. Asistence: Josh Bailey, Anders Lee.
    Corey PERRY - 1:2
     
    31:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Šmankote, to byl tlak, který vytvořili domácí. COREY PERRY uspěl opakovanou střelou a dává v přesilovce pět na tři gól. Domácí se dostávají na dostřel soupeři. Asistence: Rickard Rakell, Ryan Kesler.
    Cal CLUTTERBUCK - 0:2
     
    29:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    CAL CLUTTERBUCK se stává druhým střelcem v zápase. Boychuk vystřelil od modré a Clutterbuck v dobré pozici dorazil puk za brankovou čáru. Asistence: Johnny Boychuk, Nikolaj Kulemin.
    Brock NELSON - 0:1
     
    06:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se druhou střelou v zápase dostává do vedení. BROCK NELSON vystřelil od modré čáry a brankář Khodobin byl na jeho pokus krátký. Možná lapačkou dokázal kotouč zasáhnout, ale od gólu to nepomohlo. Asistence: Kyle Okposo, Michail Grabovskij.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 32. Perry (Rakell, Kesler) – 7. Nelson (Okposo, Grabovskij), 30. Clutterbuck (Boychuk, Kulemin), 43. Nielsen (Bailey, Lee), 57. Nielsen (Lee, Bailey)


    Anaheim Ducks: Khudobin (Andersen) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Rakell – Silfverberg, Kesler, Hagelin – Stewart, Horcoff, Cogliano – Maroon, Friberg, Wagner
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Pelech, Strait – Okposo, Tavares, Nelson – Bailey, Nielsen, Lee – Bernier, Grabovski, Kulemin – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: St. Laurent, Lewis, Cameron Henderson

    Diváci: 17 174
    bahis siteleri