HC Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 0:4 (kon.)
Kladno – Slavia 0:4 (kon.) | Poruba – Zlín 2:5 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 20.11.2015, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    59:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bylo to možná z ofsajdu, což se některým fanouškům včetně domácí střídačky nezdá, ale gól platí. Do prázdné branky se trefil IVAN KORECKÝ. Bez asistence.
     
    53:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští dokázali ze své aktivity v posledních minutách vynutit snížení skóre. Uřidilovu střelu z levého kruhu dokázal brankář jen vyrazit, ale druhou polovinu své svatyně nechal prázdnou. Pro MILANA DANČIŠINA už nebyl žádný problém poslal kotouč do odkryté klece, Žajdlík se nestačil přesunout. Asistence: František Uřidil.
     
    36:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Toto pravidlo se právě potvrdilo v malé hale. VÁCLAV BURDA se dostal do protiútoku, který také proměnil. Asistence: Jan Jeník.
     
    26:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přišlo to zničehonic jako blesk. VOJTĚCH OUTRATA si najel individuálně s pukem až za modrou čáru, odkud vystřelil, protože se k němu sjíždělo hned několik beků. Domácí útočník překonal Žajdlíka se štěstím mezi betony. Asistence: Martin Kalus.
     
    22:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí obrana nechala hosty, aby si v pásmu dělali, co chtěli. VRATISLAV KUNST dostal v mezikruží dost prostoru a střelou k pravé tyči bez problémů překonal boleslavského gólmana. Bez asistence.
     
    16:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí využívají po patnácti sekundách přesilovou hru. Na modré se napřáhl Bednář, jehož dělovku stačil ještě po zemi tečovat za Markova záda JIŘÍ PRŮŽEK. Asistence: Jan Bednář, Jan Jeník.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 27. Outrata (Kalus), 54. Dančišin (Uřidil) – 17. Průžek (Bednář, Jeník), 23. Kunst, 37. Burda (Jeník), 60. Korecký


    BK Mladá Boleslav: Marek (Krofta) – Dlabola, Petržílka, Uřidil, Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Mlčoch – Zich, Kerda, Flynn, Musliu, Havelka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Jindra, Hrachovec, Dančišin "C", Dvořák
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Bednář, Krejsa, Eichler, Turský, Charvát, Kunst, Korecký "C", Velechovský – Branský, Šír, Juščák, Burda, Čermák, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Průžek, Chrtek

    Rozhodčí: Horinek – Grundler, Zmeškal

    Diváci: 61
    bahis siteleri