Boston – Minnesota 4:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:3 (kon.)
Washington – Dallas 2:3 (kon.) | Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:0 (kon.)
Tampa – NY Rangers 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 1:3 (kon.) | St. Louis – Buffalo 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Dallas Stars
Pátek 20.11.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 18 506 diváků se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů nashledanou! (03:44:48)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Dallas Stars

    Aleš Hemský 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:45
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Kari Lehtonen (DAL) 33 zák. 2 góly, 94.3%
    2. Alexander Ovečkin (WSH) 1+0
    3. Nicklas Bäckström (WSH) 1+1
     
    Vhazování po pravici Lehtonena si už hosté pohlídali a domů si dnes tedy odvezou dva body. Aktivnějším týmem sice po celou třetí třetinu byli hráči Washingtonu, nicméně ve 45. minutě dokázal střelu od modré skvěle tečovat Cody Eakin, který dostal Dallas opět do vedení. Radost hostů sice netrvala dlouho, neboť již v čase 41:01 skóroval Alexander Ovečkin, avšak v 52. minutě využil chyby domácích Jason Spezza, jenž uzavřel skóre dnešního utkání. Nic na tom nezměnila ani hra bez brankáře v podání Washingtonu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Až nyní přichází kýžený tlak do brankoviště, avšak Kari Lehtonen si dokázal najít kotouč a vteřinu před koncem třetí třetiny svým zákrokem zastavil časomíru!
     
    59:42
    Dallas dostal puk do středního pásma. S nadějemi Washingtonu to vypadá bledě.
     
    59:23
    Hosté jsou pod velkým tlakem, ale nějaký větší závar před bránou se ne a ne dostavit.
     
    58:43
    Grubauer na střídačce! Powerplay Washingtonu!
     
    58:12
    Několikrát tečovaná dělovka od modré čáry sice doskákala až před Lehtonena, ale zde nestál nikdo z domácích a Dallas našetřil několik cenných vteřin u mantinelu.
     
    57:34
    Jenže Dallas se brání opravdu výborně a hosté znovu vytlačili hru pryč z vlastní třetiny ledové plochy.
     
    56:59
    Po vyhození puku do středního pásma se Washington znovu usazuje před Lehtonenem. Chystá se závěrečný tlak domácích!
     
    56:14
    Grubauer rychle rozehrál puk na své spoluhráče a ti bleskově přesunuli hru do pásma Dallasu. Střela T.J.Oshieho sice skončil na chráničích jednoho z beků, ale Caps i tak zůstanou u kotouče.
     
    55:43
    Jamie Benn zvedá hlavu ke stropu, neboť mohl z hranice brankoviště možná rozhodnout utkání! V tísni hostující kapitán zakončil jen do roztaženého brankáře Washingtonu.
     
    55:00
    Dallas se mohl přiblížit třem bodům. Hemský se dostal k volnému kotouči, ale tváří v tvář Grubauerovi trefil jen beton německého gólmana.
     
    54:21
    Puk znovu letí až za bránu Grubauera, kam se derou hned dva hráči Dallasu. Uvidíme, kdo z tohoto souboje vzejde jako vítěz.
     
    53:56
    Caps se ne a ne usadit v útočném pásmu. Pomalu se blíží poslední pětiminutovka třetí třetiny.
     
    53:07
    Až teď si finský brankář připisuje úspěšný zákrok a nakonec se snažil rychle rozehrát. Jeho snahu přerušil ukvapeným hvizdem hlavní rozhodčí, který se následně omlouvá.
     
    52:38
    Lehce otřesení domácí hráči se znovu hned po inkasované brance snaží dostat do tlaku. Nyní je však převaha Capitals lehce nevýrazná a Lehtonen zatím zasahovat nemusel.
    51:10 Jason SPEZZA - 2:3
     
    51:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle je šok pro Washington! Domácí beci si nerozuměli za bránou a vše poté ještě podtrhl Chimera, který před vlastní bránou našel jen hůl JASONA SPEZZY, jenž okamžitým zakončením poslal Dallas zpět do vedení. Bez asistnce.
     
    50:51
    Další chybná rozehrávka hostujícího celku znamenala solidní střeleckou pozici pro jednoho z domácích. Puk však končí opět u Lehtonena.
     
    50:43
    Po nepřesné rozehrávce Dallasu pálil z levé strany Alzner. Pozorný Lehtonen zastavil tuto i následnou střelu, po které je zahlášena komerční přestávka.
     
    49:50
    Ovečkin při pokusu o obskočení kolem obránce naskočil na hostujícího beka, čímž ho poslal k ledu, ale k vyloučení nakonec nedošlo. Střela Schmidta nyní mířila jen do hrudi Kariho Lehtonena.
     
    49:02
    Domácí uklidňují hru pobytem u vlastního brankáře. V posledních chvílích však mají více ze hry a mohli by toho využít.
     
    47:57
    Aktivní hráči Washingtonu by jistě rádi otočili vývoj utkání, nicméně další zakončení z předbrankového prostoru mířilo jen do brankáře Stars.
     
    47:38
    Hra je přerušena a následuje komerční přestávka. Verizon Centre mezitím bouří, neboť byl oznámen již zmíněný fakt o Alexanderu Ovečkinovi.
    47:01 Alexander OVEČKIN - 2:2
     
    47:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno! Hosté se po střídání nedokázali pořádně srovnat ve vlastním pásmu a po přihrávce na hranici brankoviště našel Bäckström zadovkou hůl ALEXANDERA OVEČKINA a ten už měl jednoduchou práci. Domácí kapitán se touto brankou osamostatňuje na čele tabulky ruských hráčů NHL s nejvíce vstřelenými góly. Asistence: Nicklas Bäckström, T.J.Oshie
     
    46:41
    Napadání Washingtonu na chvíli přineslo ovoce, avšak TJ Oshie nakonec mezi dvěma beky Dallasu ztratil puk.
     
    46:08
    Caps se pochopitelně snaží rychle vyrovnat. Dělovka jednoho z volných domácích hráčů mířila po ledě mimo tři tyče.
    44:45 Cody EAKIN - 1:2
     
    44:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok hostů sice gólem ještě neskončil, ale nyní už se hráči Dallasu radují. Nahození Johna Klingberga od modré čáry ze vzduchu zklepl CODY EAKIN a Grubauer neměl šanci reagovat. Asistence: John Klingberg, Valerij Ničuškin
     
    43:46
    Poněkud překvapivou střelou zkusil štěstí Schmidt, který se snažil využít clony před Lehtonenem. Puk ale nakonec až k brankáři Dallasu nedoletěl.
     
    43:19
    Ovečkin u mantinelu důrazně odstavil jednoho z hostujících hráčů a získal tak kotouč pro domácí.
     
    42:41
    Kotouč letí do pásma Washingtonu, ale hosté se prozatím k výraznějšímu napadání neodhodlali. Začátek třetí třetiny je i tak velmi pohledný.
     
    41:16
    Fantastický Grubauer! Před bránou domácího gólmana se objevil Janmark, ale Phillip Grubauer dokázal zareagovat a po bleskovém přesunu betonem zastavil gólovku hostujícího útočníka!
     
    41:05
    Z velkého úhlu to zkusil hned po proniknutí do útočného pásma Spezza, nicméně Grubauer byl pozorný a bližší tyč i pohlídal.
     
    40:16
    Hostům se nepodařilo vyhodit kotouč z vlastního pásma a výsledkem bylo zakončení Ovečkina, který však pálil jen do připraveného Lehtonena a Kuzněcov už se k dorážce nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:00.
     
    I druhá třetina je tedy minulostí a vzhledem k obrovskému počtu šancí je skóre 1:1 opravdu překvapivé. V druhé části měli více ze hry a také větší gólovky domácí hráči, nicméně většinu z šancí pochytal skvělý Kari Lehtonen, který drží Dallas nad vodou. Abychom nezapomněli na Philippa Grubauera tak i on si především v druhé polovině druhé třetiny připsal několik velmi kvalitních zákroků.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Závěr třetiny je v režii Washingtonu, ale nyní už se hostům podařilo dostat puk do středního pásma.
     
    38:59
    A další šance Caps! Přečíslení dvou na jednoho vyřešil Oshie přihrávkou na Ovečkina, ale ten trestuhodně minul bránu! Opravdu něco nevídaného u několikanásobného nejlepšího střelce NHL.
     
    38:39
    Už se znovu pokračuje ve hře a byli jsme svědky velké šance Washingtonu! Carlson našel přesnou přihrávkou Beaglea, který si sjel před bránu, ale svižným zakončením trefil jen brankáře Dallasu!
     
    38:05
    Ofsajd Washingtonu znamená přerušení hry a poslední komerční přestávku v druhé části utkání.
     
    37:01
    Zničehonic se do dobré střelecké pozice dostal Spezza, který sice mířil mimo, ale k dorážce z hranice brankoviště se záhy prodral Alex Goligoski. Grubauer stačil zareagovat a zastavil šanci Dallasu betonem!
     
    36:23
    Jenže Dallas má Jamieho Benna, který bez problémů vyvezl kotouč až ke Grubauerovi a dopřál svým spoluhráčům tolik potřebné střídání.
     
    36:08
    Tlak si sice Caps nakonec nevypracovali, avšak po dalším icingu budou mít znovu výhodu vhazování v útočném pásmu.
     
    35:41
    Hostům odpískán icing. Washington tedy může využít unavenosti hostující pětice a dostat se do tlaku.
     
    35:14
    Kari Lehtonen nyní musel dávat velký pozor na zakončení z nebezpečného prostoru, avšak nakonec si připsal poměrně jednoduchý zákrok, protože zakončení mířilo po ledu přesně do betonu gólmana.
     
    34:45
    Domácí obránce se snažil rychle rozehrát, jenže si nevšiml, že i jeho spoluhráči střídají a proto se ke kotouči zadarmo dostali hosté.
     
    33:27
    Grubauer za bránou špatně rozehrál a puk se rázem dostal před Spezzu, který se snažil zakončit do odkryté brány. Do rány kanaského útočníka padl Kuzněcov a kotouč se poté odrazil neznámo kam. Opravdu nikdo z přítomných nevěděl, kde se puk nachází, ale každopádně se neposedný kus gumy nakonec zjevil a vhazuje se po levici Grubauera.
     
    33:11
    Několik pokusů o dorážku v podání domácích se nesetkalo s úspěchem a po několika vteřinách je Washingtonu odpískáno postavení mimo hru.
     
    32:19
    Jeden z hostujících hráčů se po nezištné přihrávce objevil před Grubauerem, avšak v tísni už na německého brankáře nevyzrál.
     
    31:36
    Bäckström se pokusil zadovkou překvapit Lehtonena, nicméně finský brankář si odraz od brusle Klingberga, který stál před brankovištěm, pohlídal.
     
    31:22
    Ouuu to byla šance! Jamie Benn, který má letos fantastickou střeleckou formu, se v útočném pásmu ocitl zcela sám, ale nikým neatakován svou střelu z kruhu namířil jen do tyče!
     
    30:58
    Marcus Johansson se pokusil stahovačkou uvolnit na levé straně útočného pásma, avšak tento manévr se zjevil jako příliš velké sousto.
     
    30:24
    Nepřesná rozehrávka domácích končí až u Lehtonena, nicméně icing se nepíská, neboť puk mířil přímo na brankáře Dallasu.
     
    29:40
    Po komerční přestávce se konečně do solidní šance dostali tak hráči Dallasu. Jokipakkovu ránu ale před gólmanem Caps nakonec nikdo tečovat nedokázal.
     
    29:07
    Hosté se nyní pokusili po delší době ohrozit Grubauera, avšak celou akci nakonec lehce překombinovali a gólman Caps zasahovat nemusel. Protiútok Washingtonu skončil neúspěchem.
     
    27:51
    Hodně nepřesná rozehrávka Dallasu končí na zakázaném uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před finského gólmana hostujícího celku.
     
    27:27
    Až nyní se hosté na delší dobu dostávají ke kotouči a snaží se uklidnit hru vyčkáváním u vlastní brány.
     
    26:44
    Bäckström zavezl puk do útočného pásma, nicméně poté přihrál ne příliš dobře postavenému obránci a ten pálil jen do jednoho z těl před Lehtonenem.
     
    25:59
    Washington už je zase před Lehtonenem a domácí hráči se snaží dostat k další vyložené šanci.
     
    25:20
    Alexander Ovečkin už zvedal ruce nad hlavu, ale jeho rána z poměrně velkého úhlu zřejmě skončila na tyči! Dallas je ve velkých problémech.
     
    24:23
    Domácí si vypracovali další dvě obrovské šance, ale na fantasticky chytajícího Lehtonena si znovu nepřišli! Především druhá šance, při které v pádu zakončoval Wilson, opravdu volala po gólu.
     
    24:16
    Domácí v plném počtu.
     
    23:48
    Teď už to sice Dallas dokázal, avšak sražená střela od modré čáry znamenala zisk puku ve prospěch Washingtonu a vyhození kusu černé pryže až k Lehtonenovi.
     
    23:17
    Přesilová hra Dallasu je stejně jako v první třetině hodně nepovedená. Stars se stále nedokázali usadit v útočném pásmu.
     
    22:23
    Jevgenij Kuzněcov zahrozil ve vlastním oslabení, když se dokázal uvolnit, ale poté napálil puk rovněž jen do povyjetého Lehtonena!
     
    22:16
    Po šanci domácích se u brány Lehtonena strhla menší potyčka, ze které jako největší viník odchází na trestnou lavici Tom Wilson (WSH).
     
    22:16
    Nyní se ale Caps mohli dostat do vedení! Brooks Laich měl mezi kruhy obrovské množství času i prostoru, ale Lehtonen ho skvěle vybruslil a podržel Dallas skvělým zákrokem.
     
    21:34
    Ani jednomu z týmů se nepodařilo prodrat do útočného pásma natož ohrozit brankáře soupeře. Druhá třetina je zatím poměrně opatrná.
     
    20:57
    Už se zdálo, že se domácí udrží v útočném pásmu, ale nakonec je přeci jenom pískán ofsajd a hra je přerušena snad již popáté během jediné minuty.
     
    20:28
    Jenže Seguin prohrál vhazování v útočném pásmu a zasahovat musel záhy Kari Lehtonen, který zneškodnil dva střelecké pokusy během tří vteřin.
     
    20:13
    Hned na začátku druhé třetiny se domácím nepovedla rozehrávka a kotouč zamířil na zakázané uvolnění. Dallas tak posílá na led elitní útočné trio Sharp-Seguin-Benn.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:07.
     
    Je za námi první třetina a týmy nakráčely do kabin za stavu 1:1. Tyleru Seguinovi se sice podařilo dostat Dallas v 10. minutě do vedení, ale o necelých osm minut později srovnal poněkud šťastným zakončením Nicklas Bäckström. Ve druhé třetině se jistě rovněž máme, na co těšit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Ani další pokus o útok v podání Dallasu nevyšel a Ovečkin už svádí souboj u červené čáry. Tahle třetině skončí za stavu 1:1.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny. V závěru této části mají jednoznačně více ze hry domácí borci, kteří by rádi otočili skóre zápasu ve svůj prospěch.
     
    18:38
    Caps už jsou zase v útočném pásmu a další solidní střelu vyprodukoval John Carlson. Pokus domácího beka zastavil opět až Lehtonen.
    17:40 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    17:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Aktivita Capitals se v posledních vteřinách vystupňovala a je vyrovnáno! Po kvalitní ráně od modré čáry se puk odrazil na hůl NICKLASE BÄCKSTRÖMA, který kotouč vracel do brankoviště a nešťastný bek Dallasu ho srazil do sítě vlastního gólmana. Asistence: Taylor Chorney, Dmitrij Orlov
     
    16:57
    Domácí v plném počtu.
     
    16:24
    Výborný zákrok si připsal Grubauer, který dokázal nadvakrát zlikvidovat nepříjemné zakončení hostů. Zbývá přibližně třicet vteřin přesilovky.
     
    16:02
    Ani nyní se Dallasu nepodařilo projít přes zhuštěné střední pásmo. Přesilovka se pomalu chýlí ke konci.
     
    15:27
    Zatím sledujeme velmi nepovedenou přesilovou hru Dallasu. Caps neustále vyhazují kotouč z vlastního pásma.
     
    14:57
    První vyloučení zápasu! Nicklas Bäckström (WSH) si u mantinelu pomohl hokejkou a dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    14:21
    Teď to vypadalo hodně nadějně pro Dallas! Hosté se pomalu řítili do přečíslení dokonce tří na jednoho, ale finální přihrávka se jednou z nich vůbec nepovedla a puk skončil vedle brány.
     
    14:08
    Dělovka jednoho z domácích končí v náruči Lehtonena, což znamená další komerční přestávku.
     
    13:58
    Nepříjemný tlak Dallasu obrana Caps bez větších potíží ustála a Washington rychle přenáší hru o útočného pásma.
     
    13:05
    Johanssonovi se podařilo vystihnout nepřesnou rozehrávku soupeře, nicméně jeho následné nahození od modré čáry letělo pouze za bránu.
     
    12:29
    Zakázané uvolnění Dallasu vrací hru před Lehtonena. Finský brankář tak bude čelit snaze o vyrovnání.
     
    11:52
    TJ Oshie se s notnou dávkou štěstí proháčkoval podél mantinelu až do útočného pásma, kde se Caps zničehonic dostali do přečíslení. Americký útočník předložil puk Bäckströmovi, který však z první minul!
     
    11:22
    I přes nevůli domácího publika je právě Washingtonu pískán ofsajd. Výraznější protesty ze strany hráčů či trenéru ale nepřichází a bude se tak v klidu pokračovat vhazováním ve středním pásmu.
     
    11:02
    Sražená střela z vrcholu kruhu končí v ochranné síti a je tady další komerční přestávka.
     
    10:33
    Hosté jsou na koni a opět se snaží ohrozit Grubauerovu svatyni. Caps teď neví, kam dřív skočit.
    09:28 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    09:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pokus o vysunutí Chimery domácím nevyšel, Dallas bleskově přenesl hru do pásma Washingtonu a rázem slaví branku! Rychlá kombinace hostů skončila až mezi kruhy, kam si najel TYLER SEGUIN, jenž přesnou ranou otevřel skóre utkání. Velký kus práce odvedl také Patrick Sharp, který se postavil přesně před Grubauera a ten tak vůbec nic neviděl. Na gólu nic nezměnila ani challenge domácího trenéra. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn
     
    09:04
    Nyní už si sice Grubauer připisuje zákrok, avšak nutno říct, že se nejednalo o jednu z nebezpečnějších střel soupeře.
     
    08:39
    Dosud neviditelný Tyler Seguin mířil mezi dvojici hráčů v červených dresech, avšak až k zakončení se kanadský kanonýr neproháčkoval.
     
    08:06
    Nepřesná rozehrávka Stars končí pouze na hokejkách domácích hráčů. Washington obsazuje útočné pásmo.
     
    07:43
    Po ráně od modré byl Lehtonen hodně zmatený, neboť nevěděl, kde je kotouč, avšak nakonec nepříjemný tlak do brankoviště ustál. Následný atak Dallasu zastavuje ofsajd.
     
    07:31
    Dělovka Ovečkina z pravé strany se přes mantinel vyvezla až do hlediště. Následuje komerční přestávka.
     
    06:58
    Burakovsky sice pronikl do útočného pásma, nicméně kousek za modrou čárou mu byl puk odebrán a hosté znovu obrací hru.
     
    06:14
    Velmi pěkná akce Ničuškina. Hostující útočník si to ze středního pásma namířil přes dva hráče až ke Grubauerovi, ale tam mu kotouč v rozhodujícím momentu ujel k mantinelu.
     
    05:41
    Nyní už ale musel Lehtonen znovu zasahovat, neboť střela Chimery do prostoru brány letěla. Finský brankář má třetí zákrok zápasu.
     
    05:03
    Svůj první střelecký pokus si připsal Alexander Ovečkin. Rusova rána skončila jen na chráničích prvního bránícího hráče Stars.
     
    04:13
    Domácí se i po vhazování dokázali udržet v útočném pásmu a byla z toho obrovská šance! Jeden z hráčů Caps dostal kotouč na volného Burakovskeho, ale ten trefil z mezikruží jen beton Lehtonena. Následná dorážka Johanssona mezi tři tyče nemířila!
     
    03:50
    Nikdo nyní vůbec nevěděl, kde se nachází kotouč, ale nakonec sudí puk našel v ochranné síti a přerušil hru.
     
    03:33
    Jay Beagle mohl využít obrovské chyby Klingberga, který podklouzl před vlastní bránou. Domácí útočník rychle zamíchal s kotoučem, avšak poté bekhendem zakončil jen do Lehtonena.
     
    02:56
    Puk je za bránou Lehtonena. Hosté jsou od začátku zápasu aktivnějším týmem.
     
    02:25
    Nepřesnou kombinaci Washingtonu vystihl Hemský, který se okamžitě pokusil vysunout Fiddlera. Tomu puk ujel od čepele a Grubauer rozehrál na své beky.
     
    01:32
    Do útočného pásma se snaží proniknout hráči Washingtonu. Elitní první formace Caps však cestu k bráně Lehtonena dosud nenašla.
     
    00:43
    A hned po vyhraném vhazování od modré vypálil Klingberg. Německý gólman Washingtonu tak čelil první střele, avšak zákrok si zatím nepřipsal.
     
    00:40
    Ani jednomu z týmů se zatím nepodařilo obsadit útočné pásmo a ohrozit soupeřova brankáře. Po icingu domácích se však bude vhazovat po levici Grubauera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou konečně nastoupeni a vše je tedy připraveno k úvodnímu buly zápasu.
     
    Zdá se, že utkání začne tradičně s několikaminutovým zpožděním. To však není nic, na co bychom nebyli zvyklí.
     
    Vítám vás u on-line přenosu ze zápasu NHL mez Washingtonem Capitals a Dallasem Stars. Čeká nás střetnutí dvou předních týmů celé ligy a již tento samotný fakt je skvělou pozvánkou. Do hry se dnes zapojí i český útočník Aleš Hemský, který by se měl pohybovat ve čtvrtém útoku hostujícího celku. Právě Dallas má mírnou výhodu, neboť domácí hráli ještě včera v Detroitu, nicméně uvidíme, jak se s tím hráči poperou.
     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Schmidt, Alzner, Niskanen, Chorney, Orlov – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Burakovsky, Bäckström, Johansson – Williams, Bagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich

    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo.Benn, Jokipakka – Sharp, Seguin, Ja.Benn – Ničuškin, Eakin, Roussel – Eaves, Spezza, Janmark – Hemský, Fiddler, Sceviour

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Wes McCauley – Tony Sericolo, Tim Nowak.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH TÝMŮ

    Washington Capitals

    Na soupisce Washingtonu nefiguruje ani jeden český či slovenský hráč.

    Dallas Stars

    Aleš Hemský
    Radek Faksa
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY Z LOŇSKÉ SEZÓNY

    14.3.2015 Washington – Dallas 2:5
    18.1.2015 Dallas – Washington 5:4
     
    DALLAS STARS

    Také hostující celek si na začátku letošní sezóny vede skvěle. Dallas dosud dokázal posbírat rovných 30 bodů a to stačí na první místo Západní konference. Největší síla Stars je schována především v útoku, kde řádí především dvojice Jamie Benn-Tyler Seguin. Celkem Dallas vstřelil už 68 branek, což činí průměr přes 3 a půl branky na zápas. V tomto ohledu je tedy hostující celek nejlepší z celé NHL.

    Posledních pět zápasů

    18.11.2015 Buffalo – Dallas 1:3
    15.11.2015 Dallas – Minnesota 3:2 pp.
    13.11.2015 Dallas – Winnipeg 6:3
    11.11.2015 Dallas – Toronto 2:3
    8.11.2015 Detroit – Dallas 1:4

    Nejproduktivnější hráči

    Tyler Seguin 27 (10+17)
    Jamie Benn 26 (12+14)
    John Klingberg 20 (4+16)

    Statistiky brankářů

    Antti Niemi 11 záp., 2.63 g/záp, 91.1%
    Kari Lehtonen 9 záp., 2.38 g/záp, 92.1%
     
    WASHINGTON CAPTIALS

    Domácí si zatím vedou velmi dobře a po sedmnácti odehraných zápasech se s ziskem 25 bodů drží na třetí příčce Východní konference. Velmi kvalitní mají hráči Washingtonu především defenzívu, když pustili pouhých 38 branek, což je třetí nejlepší počin ligy. Lepší už je jen NY Rangers, který inkasoval dvaatřicetkrát, a Los Angeles, jenž dostalo také 38 branek, ale odehrálo o zápas více než Washington.

    Posledních pět zápasů

    19.11.2015 Detroit – Washington 1:2 pp.
    14.11.2015 Washington – Calgary 2:3 pp.
    13.11.2015 Philadelphia – Washington 2:5
    11.11.2015 Detroit – Washington 1:0
    8.11.2015 Washington – Toronto 3:2 sn.

    Nejproduktivnější hráči

    Jevgenij Kuzněcov 18 (6+12)
    Alexander Ovečkin 16 (8+8)
    Justin Williams 14 (4+10)

    Statistiky brankářů

    Braden Holtby 14 záp., 1.94 g/záp, 92.2%
    Philipp Grubauer 3 záp., 2.59 g/záp, 89.9%
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL, ve kterém Washngton Capitals přivítá na svém ledě Dallas Stars. Utkání začíná v 01:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 18. Bäckström (Chorney, Orlov), 48. Ovečkin (Bäckström, Oshie) – 10. Seguin (Klingberg, Ja.Benn), 45. Eakin (Klingberg, Ničuškin), 52. Spezza


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Schmidt, Alzner, Niskanen, Chorney, Orlov – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Burakovsky, Bäckström, Johansson – Williams, Bagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo.Benn, Jokipakka – Sharp, Seguin, Ja.Benn – Ničuškin, Eakin, Roussel – Eaves, Spezza, Janmark – Hemský, Fiddler, Sceviour

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Wes McCauley – Tony Sericolo, Tim Nowak

    Diváci: 18.506
    bahis siteleri