Boston – Minnesota 4:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:3 (kon.)
Washington – Dallas 2:3 (kon.) | Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:0 (kon.)
Tampa – NY Rangers 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 1:3 (kon.) | St. Louis – Buffalo 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Dallas Stars
Pátek 20.11.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Až nyní přichází kýžený tlak do brankoviště, avšak Kari Lehtonen si dokázal najít kotouč a vteřinu před koncem třetí třetiny svým zákrokem zastavil časomíru!
     
    58:43
    Grubauer na střídačce! Powerplay Washingtonu!
     
    55:43
    Jamie Benn zvedá hlavu ke stropu, neboť mohl z hranice brankoviště možná rozhodnout utkání! V tísni hostující kapitán zakončil jen do roztaženého brankáře Washingtonu.
     
    55:00
    Dallas se mohl přiblížit třem bodům. Hemský se dostal k volnému kotouči, ale tváří v tvář Grubauerovi trefil jen beton německého gólmana.
    51:10 Jason SPEZZA - 2:3
     
    51:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle je šok pro Washington! Domácí beci si nerozuměli za bránou a vše poté ještě podtrhl Chimera, který před vlastní bránou našel jen hůl JASONA SPEZZY, jenž okamžitým zakončením poslal Dallas zpět do vedení. Bez asistnce.
    47:01 Alexander OVEČKIN - 2:2
     
    47:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno! Hosté se po střídání nedokázali pořádně srovnat ve vlastním pásmu a po přihrávce na hranici brankoviště našel Bäckström zadovkou hůl ALEXANDERA OVEČKINA a ten už měl jednoduchou práci. Domácí kapitán se touto brankou osamostatňuje na čele tabulky ruských hráčů NHL s nejvíce vstřelenými góly. Asistence: Nicklas Bäckström, T.J.Oshie
    44:45 Cody EAKIN - 1:2
     
    44:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok hostů sice gólem ještě neskončil, ale nyní už se hráči Dallasu radují. Nahození Johna Klingberga od modré čáry ze vzduchu zklepl CODY EAKIN a Grubauer neměl šanci reagovat. Asistence: John Klingberg, Valerij Ničuškin
     
    41:16
    Fantastický Grubauer! Před bránou domácího gólmana se objevil Janmark, ale Phillip Grubauer dokázal zareagovat a po bleskovém přesunu betonem zastavil gólovku hostujícího útočníka!
     
    38:59
    A další šance Caps! Přečíslení dvou na jednoho vyřešil Oshie přihrávkou na Ovečkina, ale ten trestuhodně minul bránu! Opravdu něco nevídaného u několikanásobného nejlepšího střelce NHL.
     
    38:39
    Už se znovu pokračuje ve hře a byli jsme svědky velké šance Washingtonu! Carlson našel přesnou přihrávkou Beaglea, který si sjel před bránu, ale svižným zakončením trefil jen brankáře Dallasu!
     
    37:01
    Zničehonic se do dobré střelecké pozice dostal Spezza, který sice mířil mimo, ale k dorážce z hranice brankoviště se záhy prodral Alex Goligoski. Grubauer stačil zareagovat a zastavil šanci Dallasu betonem!
     
    33:27
    Grubauer za bránou špatně rozehrál a puk se rázem dostal před Spezzu, který se snažil zakončit do odkryté brány. Do rány kanaského útočníka padl Kuzněcov a kotouč se poté odrazil neznámo kam. Opravdu nikdo z přítomných nevěděl, kde se puk nachází, ale každopádně se neposedný kus gumy nakonec zjevil a vhazuje se po levici Grubauera.
     
    32:19
    Jeden z hostujících hráčů se po nezištné přihrávce objevil před Grubauerem, avšak v tísni už na německého brankáře nevyzrál.
     
    31:22
    Ouuu to byla šance! Jamie Benn, který má letos fantastickou střeleckou formu, se v útočném pásmu ocitl zcela sám, ale nikým neatakován svou střelu z kruhu namířil jen do tyče!
     
    25:20
    Alexander Ovečkin už zvedal ruce nad hlavu, ale jeho rána z poměrně velkého úhlu zřejmě skončila na tyči! Dallas je ve velkých problémech.
     
    24:23
    Domácí si vypracovali další dvě obrovské šance, ale na fantasticky chytajícího Lehtonena si znovu nepřišli! Především druhá šance, při které v pádu zakončoval Wilson, opravdu volala po gólu.
     
    22:23
    Jevgenij Kuzněcov zahrozil ve vlastním oslabení, když se dokázal uvolnit, ale poté napálil puk rovněž jen do povyjetého Lehtonena!
     
    22:16
    Po šanci domácích se u brány Lehtonena strhla menší potyčka, ze které jako největší viník odchází na trestnou lavici Tom Wilson (WSH).
     
    22:16
    Nyní se ale Caps mohli dostat do vedení! Brooks Laich měl mezi kruhy obrovské množství času i prostoru, ale Lehtonen ho skvěle vybruslil a podržel Dallas skvělým zákrokem.
    17:40 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    17:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Aktivita Capitals se v posledních vteřinách vystupňovala a je vyrovnáno! Po kvalitní ráně od modré čáry se puk odrazil na hůl NICKLASE BÄCKSTRÖMA, který kotouč vracel do brankoviště a nešťastný bek Dallasu ho srazil do sítě vlastního gólmana. Asistence: Taylor Chorney, Dmitrij Orlov
     
    14:57
    První vyloučení zápasu! Nicklas Bäckström (WSH) si u mantinelu pomohl hokejkou a dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    11:52
    TJ Oshie se s notnou dávkou štěstí proháčkoval podél mantinelu až do útočného pásma, kde se Caps zničehonic dostali do přečíslení. Americký útočník předložil puk Bäckströmovi, který však z první minul!
    09:28 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    09:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pokus o vysunutí Chimery domácím nevyšel, Dallas bleskově přenesl hru do pásma Washingtonu a rázem slaví branku! Rychlá kombinace hostů skončila až mezi kruhy, kam si najel TYLER SEGUIN, jenž přesnou ranou otevřel skóre utkání. Velký kus práce odvedl také Patrick Sharp, který se postavil přesně před Grubauera a ten tak vůbec nic neviděl. Na gólu nic nezměnila ani challenge domácího trenéra. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn
     
    04:13
    Domácí se i po vhazování dokázali udržet v útočném pásmu a byla z toho obrovská šance! Jeden z hráčů Caps dostal kotouč na volného Burakovskeho, ale ten trefil z mezikruží jen beton Lehtonena. Následná dorážka Johanssona mezi tři tyče nemířila!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 18. Bäckström (Chorney, Orlov), 48. Ovečkin (Bäckström, Oshie) – 10. Seguin (Klingberg, Ja.Benn), 45. Eakin (Klingberg, Ničuškin), 52. Spezza


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Schmidt, Alzner, Niskanen, Chorney, Orlov – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Burakovsky, Bäckström, Johansson – Williams, Bagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo.Benn, Jokipakka – Sharp, Seguin, Ja.Benn – Ničuškin, Eakin, Roussel – Eaves, Spezza, Janmark – Hemský, Fiddler, Sceviour

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Wes McCauley – Tony Sericolo, Tim Nowak

    Diváci: 18.506
    bahis siteleri