Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:1 (2:1 po s.n.) | Košice – Piešťany 5:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 1:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
konec
HK Nitra
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 20.11.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    A Martinčania budú hrať v závere zápasu presilovú hru. Na trestnú lavicu si sadá Juraj Štefanka.
     
    56:22
    Na trestnú lavicu si teraz sadá hosťujúci hráč Jurášek, Nitra bude hrať presilovú hru. V zápase dohral hosťujúci bek Ján Tabaček, ktorý sa previnil hákovaním a následne za nešportové správanie zinkasoval aj desaťminútový osobný trest a necelé štyri minúty pred koncom duelu odišiel predčasne pod sprchy.
     
    51:39
    V dobrej šanci sa teraz ocitol Radoslav Macík, no ani ten v úniku z ľavej strany nedokázal skórovať a puk po jeho zakončení skončil na žŕdke martinskej brány.
     
    50:59
    Bene sa teraz natlačil z ľavej strany pred martinskú bránu, položil si Hala na ľad, no tiesnený súperovým obrancom už nedokázal usmerniť puk za chrbát hosťujúceho gólmana.
     
    43:38
    Na trestnú lavicu si sadá Filip Kuzma, ktorý nedovoleným zákrokom zastavil Michala Kokavca a za držanie najbližšie dve minúty hry strávi na "lavici hanby."
     
    37:20
    Nitra si teraz môže prinavrátiť trojgólové vedenie. Za podrazenie na "lavicu hanby" odchádza Michal Murček.
    RZAVSKÝ - 3:1
     
    36:25
    Martin dal gól!
    A nitrianska defenzíva teraz úplne pozabudla na Daniela Rzavského, ktorý pred bránou Michala Valenta dostal príliš veľa priestoru a natrikrát sa mu podarilo dotlačiť puk za chrbát domáceho gólmana.
     
    36:01
    Po nedovolenom zákroku Edmunda Piačku si hostia z Martina zahrajú tretiu presilovú hru v zápase. Domáci forward si pri súboji o puk pomohol hákovaním.
     
    32:05
    A Filip Orčík sa po treťom inkasovanom góle porúča z ľadu. Do bránkoviska Martina sa postaví Juraj Halo.
    SLOVÁK - 3:0
     
    32:05
    Nitra dala gól!
    Marek Slovák teraz potvrdzuje, že dnes hrá vynikajúci zápas. Po dvoch asistenciách si do štatistík pripisuje aj gól, keď sa v oslabení dostal do úniku a nechytateľnou strelou zápästím nedal inak výborne chytajúcemu Orčíkovi šancu. Nitra vedie 3:0.
     
    31:05
    Na trestnej lavici už sedí Henrich Ručkay, ktorý sa dopustil sekania.
     
    25:45
    Nitra už mohla viesť o tri góly. Henrich Ručkay sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no Filip Orčík medzi tromi žrďami hostí predviedol výborný zákrok.
     
    20:22
    Martinčania majú k dispozícii vynikajúcu príležitosť na kontaktný gól. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Jameson Milam.
    LALIBERTÉ - 2:0
     
    15:18
    Nitra dala gól!
    Po strele Guotha od modrej čiary sa k puku dostal Slovák, ktorý mohol zakončovať, no napokon zvolil prihrávku na lepšie postaveného Lalibertého, ktorý bez väčších problémov poslal puk za Orčíka a Nitra tak v závere prvej tretiny vedie o dva góly!
     
    13:47
    Michal Novák teraz strieľanou prihrávkou hľadal pred bránou Macíka. Domáci útočník sa snažil zmeniť tečom smer puku, no Nitranom sa nepodarilo navýšiť svoje vedenie.
    LALIBERTÉ - 1:0
     
    12:02
    Nitra dala gól!
    A David Laliberté sa teraz presadzuje krásnou strelou do pravého horného rohu brány, keď strieľal bez prípravy po vynikajúcej prihrávke Mareka Slováka. Laliberté si vynikajúco nakorčuľoval z druhej vlny do medzikružia a peknou strelou poslal svoj celok do vedenia.
     
    04:38
    Martinčania sa chvíľu na ľade bránili v šestici, za čo budú pykať. Nitra bude mať k dispozícii druhú početnú výhodu o jedného muža v zápase.
     
    00:04
    A po štyroch sekundách hry sa hostia dopúšťajú prvého faulu v zápase. Na trestnú lavicu si za podrazenie sadá František Skladaný.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 13. Laliberté (Slovák, Blackwater), 16. Laliberté (Slovák, Guoth), 33. Slovák (Ordzovenský) – 37. Rzavský (Kabáč, Dírer)


    HK Nitra: Valent – Kuzma, Milam, Novák, Ordzovenský, Guoth, Milo, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – Ručkay, Stűmpel, Stloukal – Macík, Štefanka, Bajtek – Kutálek, Bene, Piačka. Tréner: Antonín Stavjaňa
    HK VITAR Martin: Orčík (33. Halo) – Tabaček, Matejka, Dlouhý, Dvořák, Bačík, Jáchym, Trávniček, To. Varga – Ti. Varga, Murček, Skladaný – Kokavec, Jurášek, Pokrivčák – Rzavský, Dírer, Jokeľ – Uhrík, Kabač, Rusina. Tréner: Ivan Dornič

    Rozhodčí: Novák, Snášel – Jobbágy, Smrek
    bahis siteleri