Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:1 (2:1 po s.n.) | Košice – Piešťany 5:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 1:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 20.11.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:25
    Košarišťan si na svoje konto pripísal výborný zákrok, keď pred jeho bránkou stálo hneď niekoľko domácich korčuliarov, ktorí boli puk pripravení doraziť do siete, avšak gólman Piešťan im to nedovolil.
    Martin DUDÁŠ - 5:1
     
    54:01
    Košice dali gól!
    Nuž, v tejto chváli môžeme pravdepodobne vravieť o definitívnej výhre domácich. Momentálne totiž nič nenaznačuje tomu, že Piešťany sa necelých 6 minút aspoň štyrikrát skórujú. Po druhýkrát sa dnes presadil obranca MARTIN DUDÁŠ. Asistencie: Miroslav Macejko, Richard Lelkeš.
     
    51:05
    Naopak, sami si dokážu vypracovať pomerne zaujímavé šance, ako mal teraz Cebák, ktorý si dobre nakorčuľoval na prihrávku z pravej strany, jeho následnú strelu švihom Košarišťan zrazil mimo priestor troch žrdí.
    Melicherčík vynikajúco zasiahol lapačkou
     
    49:00
    Hra sa teraz prelievala zo strany na stranu, oba celky sa pritom ocitli v dobrej príležitosti, podobne, ako pred malou chvíľou čaroval Košarišťan, sa prezentoval aj pozorný Melicherčík.
     
    48:00
    Košičania sa rútili do prečíslenia troch proti dvom, v dobrej pozícii poskytol Hrnka puk Chovanovi, ktorý neváhal a z prvej dobre vypálil, Košarišťan korčuľou puk vytesnil mimo priestor troch žrdí!
     
    47:05
    Bartánus to nemyslel vôbec zle, keď puk z veľkého uhla nahodil na bránku súpera, Košarisťan sa musel mať na pozore, aby mu pomedzi betóny neprekĺzol do siete.
     
    44:53
    V momente, kedy sa Hudec vrátil na ľadovú plochu, bol vo veľkej šanci Lelkeš, ktorý zoči-voči Košarišťanovi neuspel, keď puk nedokázal zodvihnúť ponad jeho betón.
     
    43:30
    Košice vyvíjajú na svojho súpera už od úvodu svojej presilovej hry veľký tlak, ktorému Košarišťan odoláva en s problémami.
     
    42:53
    Piešťany – Hudec – dve minúty za hákovanie.
     
    42:10
    Hričina to teraz vymyslel famózne, keď spoza bránky hľadal pred priestorom troch žrdí Bortňáka, ktorému bola na poslednú chvíľu dobre zblokovaná hokejka.
     
    41:50
    Ak sa pritom pred Košarišťana aj dostanú, pre brankársku dvojku hostí je to poriadne nebezpečenstvo. Presvedčil nás o tom strelou švihom aj Jenčík, ktorý mu chcel nasadiť „teplomer“ – neúspešne.
     
    40:01
    Zmena v bránke hostí, Rybára strieda do tretej časti hry Košarišťan. Tréner Leo Gudas sa tak rozhodol dať priestor aj svojmu druhému gólmanovi.
    Tomáš HRNKA - 4:1
     
    37:10
    Košice dali gól!
    Nuž, Košice v týchto chvíľach svojmu súperovi nedovoľujú absolútne nič, čo sa odráža aj na aktuálnom skóre. Z gólu TOMÁŠA HRNKU sa vo svojej „klietke“ poriadne tešil aj Marcel Melicherčík. Asistencie: Martin Dudáš, Peter Bartoš.
    Martin DUDÁŠ - 3:1
     
    35:27
    Košice dali gól!
    Košičania pridávajú aj svoj tretí gól, postarali sa o to po vhadzovaní v útočnej tretine, keď puk získali do svojej moci, z čoho ťažil MARTIN DUDÁŠ a rozvlnil sieť za Rybárom. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    35:24
    Piešťany – Belluš – 2 minúty za podrazenie.
     
    33:56
    Košice – Hrnka – 2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    31:40
    Ak sme v prvej tretine vraveli o šťastí Košíc, kedy puk zastavila žrď, teraz môžeme v podobnom duchu hovoriť aj o Piešťanoch. Rybár bol už prakticky prekonaný, v tomto prípade mu ale pomohla dobre postavená konštrukcia brány.
     
    22:43
    Košice – Dudáš – 2 minúty za podrazenie.
     
    15:45
    Obrovská chyba v obrane Košíc mohla priniesť vyrovnanie, keďže puk získali do svojej moci Piešťany, jeden z ich hráčov sa pritom rútil priamo na Melicherčíka, strelou príklepom ale trafil len jeho chrániče.
    Jozef TIBENSKÝ - 2:1
     
    14:24
    Piešťany dali gól!
    Hostia sa pred Melicherčíka rýchlo vrátili a po peknej akcii máme znížené na rozdiel jedného presného zásahu. Do priestoru medzikružia smerovala dobrá prihrávka z hokejky Holoviča, po ktorej sa JOZEF TIBENSKÝ poriadne oprel do puku a s pomocou žrde sa puk následne zatrepotal v sieti. Asistencie: Marcel Holovič, Jakub Ručkay.
     
    13:47
    Košice budú hrať vo štvorici. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Hrnka – 2 minúty za seknutie.
    Hrehorčák trafil žrď
     
    11:45
    Veľká šanca aj na strane hostí, na bránku sa v tejto chvíli rútil osamotený Hrehorčák, ktorý ale zoči-voči Melicherčíkovi neuspel, keď trafil len žrď jeho bránky!
    Jakub SUJA - 2:0
     
    10:56
    Košice dali gól!
    Stalo sa tak až v tejto chvíli. keď chcel puk zaviesť do útočnej tretiny Holovič. Piešťany ale následne chybovali, z čoho plynula akcia Košíc, z tej zasa profitoval JAKUB SUJA. Asistencie: Marek Bartánus, Eduard Šedivý.
     
    08:20
    Košice sú pri chuti! Vo veľkej šanci sa ocitol aj Tomáš Hrnka, ktorý získal na svoju hokejku puk prakticky priamo pred bránkou, narýchlo ho ale nestihol zodvihnúť a poslal ho len do betónu Rybára.
    Jiří BICEK - 1:0
     
    07:59
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti teraz na svojho súpera vyvinuli tlak, ktorý pramenil aj do úvodného gólu zápasu. Z ľavej strany pálil nebezpečne najskôr Deyl, Rybár pritom puk vyrazil len k úplne voľnému Bicekovi a JIŘÍ BICEK už nemal problém zakončiť. Asistencie: Jakub Suja, Radek Deyl.
     
    06:10
    Naopak, sami sa dokážu dostať do veľmi zaujímavých šancí, čo v tejto chvíli potvrdil aj Šoltés. Ten si na modrej čiare prebral puk a následne s ním nakorčuľoval do priestoru medzikružia, odkiaľ neúspešne hľadal štrbinku medzi betónmi Rybára.
     
    05:44
    Domáci Jenčík chcel zobrať situáciu do svojich rúk. V strede poľa si spracoval prihrávku, puk si individuálne potiahol až do útočnej tretiny, ale jeho prudký strelecký pokus skončil iba u Rybára.
     
    00:33
    Piešťany sa budú musieť brániť vo štvorici. Na trestnú lavicu usadá Kučera – podrazenie.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Bicek (Suja, Deyl), 11. Suja (Bartánus, Šedivý), 36. Dudáš (Bartoš), 38. Hrnka (Dudáš, Bartoš), 55. Dudáš (Macejko, Lelkeš.) – 15. Tibenský (Holovič, Ručkay)


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Pavúk, Dudáš, Macejko – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Bartoš (A), Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Chovan – Bortňák, Boltun, Mikula, Hričina.
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (40. Košarišťan) – Kotaška, S. Hudec, Gipters, Brňák, Kania, Filip, Trefný, Hluch – Kučera, Pardavý, Šimíček – Tibenský, Holovič, J. Ručkay – S. Saliji, Brancis, Belluš – Valo, Tomčák, Hrehorčák

    Rozhodčí: Štefik, Jonák – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri