Boston – Toronto 2:0 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:0 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 1:3 (kon.) | Washington – Colorado 7:3 (kon.)
Winnipeg – Arizona 3:2 (kon.) | St. Louis – Detroit 3:4 (po pr.) | Dallas – Buffalo 3:0 (kon.)
Minnesota – Nashville 4:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 4:3 (kon.)
Columbus – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Nashville Predators
Neděle 22.11.2015, 02:05 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Thomas VANEK - 4:0
     
    42:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ale i tak se domácí dostávají do čtyřbrankového vedení. Střela od modré čáry vypadla Rinnemu za záda. THOMAS VANEK byl v celé akci pozorný a puk jen doklepl za záda finského brankáře počtvrté. Asistence: Jason Pominvile, Ryan Suter.
    Jonas BRODIN - 3:0
     
    28:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nejdříve dostával puk zpoza branky Thomas Vanek, ale tomu se Rinneho nepovedlo překonat. Akce ovšem pokračovala dále, puk na svou hokeku obdržel JONAS BRODIN, který s velkým štěstím prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ryan Suter, Mikko Koivu.
    Mikael GRANLUND - 2:0
     
    21:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté propadli v obraně a hned se startem druhé třetiny inkasují. Christian Folin dostal puk na pravou stranu a následně vypálil na branku. Rinne puk vyrazil jen před MIKAELA GRANLUNDA, jenž zakončoval do prázdné branky! Asistence: Christian Folin, Jason Pominvile.
    Ryan SUTER - 1:0
     
    13:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní se ovšem domácí radují. Thomas Vanek se před brankou nejdříve otáčel, ale tam se mu nepovedlo překonat Rinneho. Následně tak poslal puk na modrou čáru, kde se jej ujal RYAN SUTER, jenž střelou zápěstím překonal finského brankáře! Pro obránce Wild je to první branka proti svému bývalému celku. Asistence: Mikael Granlund, Thomas Vanek.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Suter (Granlund, Vanek), 22. Granlund (Folin, Pominvile), 29. Brodin (Suter, Koivu), 43. Vanek (Pominvile, Suter)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Folin, Prosser – Niederreiter, Koivu, Zucker – Pominville, Granlund, Vanek – Schroeder, Coyle, Carter – Bulmer, Haula, Porter
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Jackman – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Hodgson, Järnkrok, Nystrom – Watson, Gaustad, Bourque

    Rozhodčí: Sutherland, O’Halloran – Pancich, Kovachik

    Diváci: 19 056
    bahis siteleri