Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:0 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 22.11.2015, 16:00 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:28
    Když už to vypadalo, že před sebou po hezké kombinaci bude mít Yellow Horn odkrytou branku, vložil do jeho střely hůl jeden z bránících hráčů.
     
    51:49
    Obrovské zmatky předvádí rozhodčí spolu s boxem trestoměřičů, výsledkem rozdělení trestů je nicméně přesilovka Znojma pět na čtyři.
     
    50:54
    Orli si vyžádali oddechový čas.
     
    49:16
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí založili útočnou akci, MORTEN POULSEN se rozjel po levém křídle, napřáhl a trefuj se z kruhu přesně pod břevno nad Nechvátalovu lapačku. Asistence: Alexander Feichtner, Corin Konradsheim.
     
    47:15
    Teď domácí vyrobili vzácnou chybu v rozehrávce a Roman Tomas měl před sebou jen brankáře, jenže Dahm tento souboj vyhrál, střelu slovenského útočníka chytá a dál drží čistý štít.
     
    40:16
    Hned na úvod velká šance Grazu. Poulsenova střela se odrazila od Nechvátalova ramena k volnému Almtorpovi, toho však v pádu znojemský brankář dokázal vychytat.
     
    36:05
    Roman Tomas napřáhl a z pravého kruhu trefuje levou tyč! Další velká příležitost na snížení.
     
    31:50
    Pucher našel před bránou volného Štacha, který mířil opět jen do středu branky. Obrovská šance Orlů.
     
    29:53
    Vyloučen Mitchell (GRA) – 2 minuty za držení.
     
    23:29
    Orli si hru v pěti hráči v poli neužijí dlouho. Novák (ZNO) dostává 2 + 2 minuty za krosček a nedovolené bránění, poté co srazil k ledu brankáře Dahma, který se snažil rozehrát.
     
    21:12
    Vyloučen Lattner (ZNO) – 2 minuty za podražení.
     
    19:12
    Menší trest inkasuje Yellow Horn (ZNO) za sekání.
     
    12:58
    Graz právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Znojmo, které bylo v posledních minutách lepší, ale podruhé inkasuje. Domácí získali puk v útočném pásmu, ten rychle putoval na hůl volného JONASE ALMTORPA, a ten švihem z pravého kruhu ke vzdálenější tyči překonává Nechvátala. Asistence: Alexamder Feichtner.
     
    07:39
    Krásný zásah Patrika Nechvátala ve chvíli, kdy už Orli byli v pěti. Pinter napřáhl na vrcholu kruhu a z první pálil přihrávku na branku, znojemský brankář ale efektním semaforem zlikvidoval nebezpečí.
     
    05:37
    Graz si zahraje přesilovku. Šulák (ZNO) podle názoru rozhodčích fauloval pronikajícího hráče a dostává dvě minuty za podražení.
     
    03:38
    Graz právě vstřelil branku!
    Po aktivním začátku zápasu se domácí ujímají vedení. Střelu Kranjce od modré tečoval do protipohybu Nechvátala a přesně pod břevno clonící PHILIP DESIMONE. Asistence: Aleš Kranjc, Evan Brophey.

    Lukáš Peroutka

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 4. DeSimone (Kranjc, Brophey), 13. Almtorp (Feichtner), 50. Poulsen (Feichtner, Konradsheim)


    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Höneckl) – Mitchell, Kovacevic, Konradsheim, Kranjc, Strohmeier, Unterweger – Brophey, Fornataro, DeSimone – Feichtner, Almtorp, Poulsen – Pirmann, Pinter, Woger – MacArthur, Werner, Natter.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Bořuta, Biro, Šulák, Stehlík, Šenkeřík, Bača – Beroun, Lattner, Novák – Tomas, Pucher, Podešva – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Špaček, Rehuš, Číp – Csamango.

    Rozhodčí: Gruber, Kellner – Hofstätter, Pardatscher

    Diváci: 1730
    bahis siteleri