Monaco – Caen 1:1 (kon.) | Guingamp – Remeš 1:2 (kon.) | Troyes – Toulouse 0:3 (kon.)
Montpellier – GFC Ajaccio 0:2 (kon.) | Bastia – Bordeaux 1:0 (kon.) | Lille – Saint-Étienne 1:0 (kon.)
konec
EA Guingamp
1:2 (1:1)
Stade de Reims
Středa 02.12.2015, 19:00 • Stade du Roudourou, Guingamp • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! EA Guingamp nezvládl domácí utkání se Stade de Reims, a prohrál 1:2!

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Do utkání vstoupili lépe domácí, nicméně již ve 14. minutě se dostali do vedení hosté, kdy skóroval David N´Gog! Následně se Guingamp tlačil do šancí, a byl aktivnější! Domácí hráči se dočkali až v nastaveném čase, kdy se po obrovské chybě brankář Agassa prosadil Yannis Salibur!

    V poločase druhém se dostalo velmi rychle do vedení hostující mužstvo zásluhou druhé branky Davida N´Goga! Domácí navíc dohrávali zápas bez vyloučeného Salibura, a vyrovnat se jim již nepodařilo!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:51:29)
    Ještě jednou velká chyba brankáře Agassa, která však domácím tři body nepřinesla

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí celek měl teď obrovskou šanci na vyrovnání! Po centru Regise Coca hlavičkoval z malého vápna Kerbrat, který však branku hostů netrefil!
     
    90
    Havari Traoré již jednu žlutou kartu na svém kontě měl, a tak následuje vyloučení!
     
    89
    Před vápnem hostujícího celku byl nepříjemně sražen k zemi domácí Privat, a uvidíme, co na to hlavní rozhodčí!
     
    86
    Tentokrát se k míči dostal i hostující celek. Středopolař Peuget hledal za obranou de Prévilleho, nicméně jeho centr skončil v rukavicích brankáře Lóssla!
     
    85
    Guingamp pokračuje ve své aktivní hře na útočné polovině, nicméně obrana Reims stále pracuje velmi dobře. Tentokrát se pokoušel o průnik Privat, nicméně do pokutového území neprošel!
     
    84
    Další žlutou kartu v dnešním zápase dostává domácí Regis Coco, který fauloval ve vzdušném souboji hostujícího Mandiho!
     
    82
    Dembélé posílal dlouhý centr na levou stranu, kam si naběhl obránce Sorbon. Jeho následná hlavička se však dostala ve vápně pouze do prostoru, kde se nacházel stoper Fofana, a ten míč odkopl!
     
    81
    Domácí celek se opravdu hodně snaží o vyrovnání, nicméně obrana Reims stále odolává! Tentokrát byl navíc faulován Devaux, a hosté zůstanou u míče!
     
    79
    Útok domácího celku táhl po pravé straně útočník Privat, na kterého si však počkal na pravé straně obránce Traoré, který poslal míč do zámezí!
     
    78
    V dnešním duel se hlavní rozhodčí opravdu zapotí! Další ostrý zákrok předvedl domácí Sankhare, který poslal k zemi Peugeta, a hostující celek zůstane u míče!
     
    76
    Domácí stoper Sorbon to tentokrát přehnal s důrazem v souboji s Mandim, kterého poslal ostrým skluzem k zemi. Hlavní rozhodčí následně domácímu hráči udělil žlutou kartu!
     
    76
    Ve středu hřiště se dostal k odraženému míči hostující Onianqué, který se opřel do míče. Brankář Lössl však jeho přízemní střelu dokázal zkrotit!
     
    75
    Tak domácí celek musí potřetí v dnešním zápase střídát! Dialla jeho zranění bohužel nepustí zpět do hry, a trenér Gourvennec posílá na jeho místo Dembélého!
     
    74
    Na trávníku zůstal ležet domácí Diallo, který si zjevně přivodil nějaké zranění. Domácí záložník následně odešel za asistence lékařů za postranní čáru, a uvidíme, zda-li bude pokračovat...
     
    73
    Ve středu hřiště chyboval domácí Diallo, který daroval míč Mandimu. Hostující hráč postupoval po pravé straně, avšak jeho následný postup zastavil skvělým skluzem Jacobsen!
     
    72
    Guingamp je v posledních minutách rozhodně aktivnějším týmem, a snaží se i v deseti srovnat stav. Obrana hostujícího celku však pracuje velmi zodpovědně!

    Jan Havlovic

    Branky: 45+3. Salibur – 14. N'Gog, 54. N'Gog (de Préville)

    Karty:   42. Salibur (GUG), 76. Sorbon (GUG), 84. Regis Coco (GUG) – 16. H. Traoré (REI), 40. N'Gog (REI), 42. Weber (REI), 45+2. Peuget (REI), 53. Fofana (REI)   52. Salibur (GUG) – 90. H. Traoré (REI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 22:26.
    EA Guingamp: Lössl – Jacobsen, Kerbrat, Sorbon, Lemaître (46. Lévêque) – Regis Coco, Diallo (75. Dembélé), Sankharé, Salibur – Briand (41. Benezet), Privat.
    Náhradníci: Guivarch – Angoua, Lévêque, Cardy, Dembélé, Benezet, Giresse.

    Stade de Reims: Agassa – H. Traoré, Mandi, Weber (22. Fofana), Signorino – Devaux, Oniangué, Peuget – Fortes (68. Siebatcheu), N'Gog, de Préville.
    Náhradníci: Placide – Fofana, Atila Turan, Bulot, Siebatcheu, Tacalfred, Mfulu.

    Rozhodčí: Johan Hamel – Annonier, Benech (vš. Francie)
    bahis siteleri