Omsk – Záhřeb 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 5:4 (po pr.) | Jaroslavl – Čerepovec 3:1 (kon.)
Kazaň – Jokerit 4:1 (kon.) | Soči – Riga 1:2 (po pr.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 03.12.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:28 Jiří NOVOTNÝ - 3:1

    via GIPHY

     
    45:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvougólový! Puk za Štěpánkova záda dostal střelou z ostrého úhlu JIŘÍ NOVOTNÝ. Asistence: Denis Mosaljov a Andrej Loktionov.
    42:10 Vladislav KARTAJEV - 2:1

    via GIPHY

     
    42:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí nelichotivý vývoj na svou stranu a poprvé v zápase se ujímají vedení! Podruhé se do střelecké listiny zapsal VLADISLAV KARTAJEV, který tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Vladislav Gavrikov a Emil Galimov.
    38:42 Vladislav KARTAJEV - 1:1

    via GIPHY

     
    38:42
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Galimovovu střelu Štěpánek vyrazil jen před sebe a puk za jeho záda uklidil VLADISLAV KARTAJEV, jenž tak využil přesilovou hru. Asistence: Pavel Koledov a Emil Galimov.
    16:25 Anatolij NIKONCEV - 0:1

    via GIPHY

     
    16:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Skóre zápasu otevřel ANATOLIJ NIKONCEV, kterému přesnou přihrávku za obranu adresoval Němec. Autor gólu pak svůj samostatný únik zakončil svižnou střelou z bezprostřední blízkosti. Asistence: Ondřej Němec.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 39. Kartajev (Koledov, Galimov), 43. Kartajev (Gavrikov, Galimov), 46. Novotný (Mosaljov, Loktionov) – 17. Nikoncev (Němec)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Krasotkin) – Grigorjev, Koledov, Hersley, Gavrikov, Kronwall, Gorochov, Ljubuškin – Averin, Apalkov, Kontiola – Mosaljov, Loktionov, Novotný – Galimov, Kartajev, Konkov – Malcev, Kapustin, Kraskovskij, Sigarjov
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Kononov) – Šefer, Kudako, Chochlov, Karlsson, Němec, Dorofejev, Popov – Bučněvič, Trubačjov, Kagarlickij – Nikoncev, Berdnikov, Skorochodov – Vicharev, Monachov, Mons – Děmagin, Kazakovcev, Moisejev, Trunjov

    Rozhodčí: Lavrentěv, Soin – Viljugin, Šalagin
    bahis siteleri