Banská Bystrica – Zvolen 2:5 (kon.) | Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Martin – Poprad 4:0 (kon.)
Nitra – Žilina 4:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 04.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom HC Košice poráža HK 36 HANT Skalicu pomerom 5:2 a zo zápasu si tak odnáša zaslúžené 3 body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 37:12

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčime. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:44:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Na záver ešte nádherný zákrok Romančíka, Lelkeš dostal puk pred bránku, kde stál sám a chcel si tak vychutnať gólmana Skalice, ten však výborne zasiahol lapačkou.
     
    59:20
    Skaličania to chceli zmeniť, to by sa však nemohli dopustiť zakázaného uvoľnenia, po ktorom navyše nemôžu ani prestriedať.
     
    58:45
    Nasvedčuje tomu aj hra prevažne v obrannej tretine, kde sa hosťujúci celok zdržiava aj v tejto chvíli.
     
    58:10
    Hra sa pomaly blíži k svojmu záveru, zdá sa, že už aj hráči hostí sa zmierili s tým, že z metropoly východu si dnes body neodvezú.
     
    57:40
    Opäť sa hra prelievala zo strany na stranu a opäť sme videli dobrý úmysel, Deyl nezodvihol zrak a prekvapil tak súpera prihrávkou, ktorou hľadal Lelkeša, ten to mal ale len na dlhú hokejku.
     
    57:00
    Košičania s pukom za vlastnou bránou, potrebujú však prestriedať, prečo sa s rozohrávkou zbytočne ponáhľať nebudú.
     
    56:30
    Diváci sa rýchlej hre potešili, hráči oboch celkov teraz nechali vyniknúť brankárov, stalo sa tak aj po zakončení Klímu, ktorý Melicherčíka neprekonal.
     
    55:30
    Na pozore sa musel mať aj Melicherčík, avšak muž medzi troma žrďami domácej svätyne napokon zakončovať nemusel, keďže puk smeroval len na plexisklo.
     
    54:20
    Bartoš to teraz vymyslel dobre, keď sa pri modrej čiare zbytočne neunáhlil k strele, puk radšej zaviezol do priestoru medzikružia a následne to skúsil bekhendom, toto ale Romančík pokryl.
     
    53:47
    Hričina vyhodil nepresnú rozohrávku Nováka na rýchly prechod útočnou modrou čiarou, následne si puk zaviezol k ľavému kruhu, odkiaľ ranou švihom hľadal štrbinku medzi betónmi Romančíka, avšak neúspešne.
     
    52:55
    Sily na ľadovej ploche sa nám medzičasom opätovne vyrovnali, do diania na klzisku sa môže zapojiť už aj Trenčan.
     
    51:50
    Bartoš mohol zvýšiť už na 6:2, pred bránkou ale ponúknutú šancu nevyužil a puk do siete neprepasíroval. Bartoš sa s pukom ocitol v pozícii, kedy mu ho stačilo mierne pridvihnúť a ten by skončil v sieti.
     
    51:15
    Puk letel na striedačku hostí, bolo to s tečom Skaličana, čo znamená, že vhadzovať sa bude po ľavici Romančíka,
     
    50:51
    Košičania hrajú v tejto chvíli v pätici, to znamená skrátenú presilovú hru pre domáci celok.
     
    50:32
    Skalica – Trenčan – 2 minúty za držanie.
     
    50:20
    Češík prešiel s pukom z obrannej tretiny do stredného pásma, kde sa chcel odlepiť od mantinelu, bol však dobre zatavený pozorným hráčom hostí.
     
    49:35
    Polata si teraz zavaril nielen sebe, ale aj celej Skalici, pred bránou Romančíka sa totiž prezentoval odvážnou kľučkou, Boltun takmer dočiahol na puk!
     
    49:25
    Sily na ľadovej ploche sa tak vyrovnali, pokračujeme v hre štyroch proti štyrom. Uvidíme, ktorému z celkov bude viac priestoru na ľadovej ploche vyhovovať.
     
    48:52
    Košice – Lelkeš – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    48:35
    Košičania v obrovskej príležitosti na skórovanie! Jenčík puk dostal na bránkovú čiaru, kde ho bolo úlohou Lelkeša už len doklepnúť do siete, urastenému útočníkovi Košíc sa to ale nepodarilo.
     
    48:21
    Hra ale dlho neplynula. Vidíme ďalšie vylúčenie na strane Skalice. Na lavicu hanby už korčuľuje Lantoš – hákovanie.
     
    48:05
    Košičanov napokon muselo zastaviť až postavenie mimo hry, vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    47:20
    Zdá sa, že 5 strelených gólov domácim hráčom nestačí, naďalej sa totiž tlačia do zakončenia, pričom na bránku Romančíka pália z každej možnej pozície.
    Peter BOLTUN - 5:2
     
    46:29
    Košice dali gól!
    Ukážkový gól Košíc posiela domáci celok do trojgólového vedenia. Lelkeš si najskôr položil Romančíka na lopatky, následne našiel Boltuna a PETER BOLTUN sa už z tejto pozície nemýlil. Asistencie: Richard Lelkeš, Dalibor Bortňák.
     
    46:15
    Medzičasom sa nám sily na ľadovej ploche vyrovnali, pokračujeme v hre 5 proti 5.
     
    45:28
    Suja sa dostal k zrazenému puku v priestore medzikružia, odkiaľ pálil z prvej s úmyslom skórovať, jeho rana pritom len tesne minula priestor troch žrdí!
     
    44:40
    Košičania hrajú presilovú hru, puk na svoju hokejku pritom získal Bartoš, ktorý ale zbytočne zaváhal a ani nevypálil, ani presne neprihral.
     
    44:15
    Po sérii vylúčení môžeme v hre konečne pokračovať.
     
    44:10
    Skalica – Reichel – 2 minúty za krosček.
     
    43:34
    Košice – Bartánus – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    43:34
    Skalica – Lantoš – 2 minúty – filmovanie pádu.
     
    43:30
    Domáci hokejisti ale aj s pomocou Melicherčíka puk veľmi rýchlo nahadzujú do pásma, kde sa teraz pokúsili aj o strelu, avšak len zblokovanú.
     
    43:00
    Skalica následne nemala puk problém vyhodiť cez všetky čiary do bezpečnej zóny.
     
    42:40
    Košičania pi krátkej kombinácii chceli prekvapiť Romančíka rýchlou strelou, tá však zadunela len na plexiskle za jeho svätyňou.
     
    42:20
    Avšak len do tejto chvíle. Skalica- Bezúch – 2 minúty za krosček.
     
    42:00
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, Češík o puk bojoval v útočnej tretine, kde bol ale čistým spôsobom zrazený na ľad, vylučovať sa preto nebude.
     
    41:10
    Na opačnej strane útočná snaha Skalice, s pukom korčuľoval Brendl, ktorý bol ale výborne prišpendlený na mantinel a puk mu tak ušiel len k hokejke súpera.
     
    41:00
    Bartánus puk na malý moment podržal za bránkou súpera, kde čakal na to, kým si jeho spoluhráči nakorčuľujú do priestoru medzikružia, avšak napokon bol dobre odstavený.
     
    40:30
    Hra však bola pomerne rýchlo prerušená, keďže hlavný arbiter Snášel videl pri snahe Košíc prihrávku rukou.
     
    40:10
    Úvodné buly tretej časti hry bolo vhodené. Puk majú na svojich hokejkách domáci, ktorí s pokúsia o založenie útočnej akcie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Skončila sa druhá tretina stretnutia medzi Košicami a Skalicou, pre domáci celok to vyzerá oveľa lepšie, ako po prvých 20 minútach. Košičania sa o to postarali až 4 gólmi v prostrednej časti hry.

    Pomer striel po druhej tretine: 29:8

    Tretia tretina sa začne približne o 19:07.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Jindřich BARÁK - 4:2
     
    39:18
    Skalica dala gól!
    Pri modrej čiare sa do puku poriadne oprel, JINDŘICH BARÁK korého rana bola ešte zrejme tečovaná, aj preto puk smeroval do protipohybu Melicherčíka, ktorý nemal nárok na zákrok. Asistencia: Lukáš Klíma.
     
    38:40
    Sledovali sme snahu Košíc o usadenie sa v útočnom pásme, na zadnom mantineli ale Dudáš situáciu neustál a padol na ľad. Šancu tak dostane aj Skalica.
     
    38:00
    Do konca prostrednej časti hry nám ostávajú ešte dve minúty, sily na ľadovej ploche sú už vyrovnané.
     
    37:30
    Jenčík teraz korčuľoval proti dvojici obrancov súpera, navyše stál len na jednej nohe, aj napriek tomu sa ale pokúsil odvážiť. Trafil ale len plexisklo.
     
    37:10
    A keď sa aj hostia dostanú do pásma svojho súpera, zakombinujú len veľmi nepresne. Dôkazom bol aj puk smerujúci na ochrannú sieť, ktorý Skalicu vyhnal spred Melicherčíka.
     
    36:30
    Skalica sa do tejto chvíle nedokázala počas početne výhody usadiť pred Melicherčíkom, po puky musí často smerovať k vlastnej bránke,
     
    36:00
    Deyl sa v situácii vzniknutej po vhodenom buly zorientoval najlepšie a puk bez väčších problémov poslal aspoň do stredného pásma.
     
    35:43
    Košičania sa budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje Šedivý – 2 minúty za hrubosť.
     
    35:40
    Tak teraz to bolo veľmi zaujímavé! Komínek chcel skackajúci puk poslať pomedzi betóny Melicherčíka až do siete, to sa mu však nepodarilo.
     
    35:10
    Skaličania budú musieť smerom dopredu nepochybne niečo zlepšiť. Už dlhší čas sa totiž s pukom nedokázali presunúť ani cez stredné pásmo, z obrannej tretiny sa pritom góly dávajú len veľmi ťažko.
    Matej ČEŠÍK - 4:1
     
    34:14
    Košice dali gól!
    Skaličania si ale napokon vydýchli predčasne, inkasujú totiž aj po štvrtýkrát, čo znamená využitú presilovú hru Košíc. V dnešnom stretnutí sa presadil aj MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Eduard Šedivý, Jiří Bicek.
     
    33:59
    Košičania sa usadili prd bránkou svojho súpera, kde sa niekoľkokrát pokúšali o strelu, vo všetkých prípadoch ale bol letiaci puk dobre zastavený.
     
    33:16
    Následne sa už hostia na podobnú situáciu spoliehať nemohli, aj preto sa snažili čo najviac zjednodušiť prácu Romančíkovi, ktorý na letiaci puk videl a bezpečne ho ukryl vo svojej lapačke.
     
    32:45
    Skalica sa dokázala pomerne rýchlo oslobodiť, využila pritom fakt, že Košičania sa nestihli presunúť na modrú čiaru, kde by puk mohli zachytiť.
     
    32:22
    Skalica sa bude brániť. Na malý moment sa totiž na ľade ocitla so šiestimi korčuliarmi. Kolektívny trest odsedí Markulinec.
     
    32:10
    Tentokrát to Skalica nevyrátala a puk poslala cez všetky čiary – zakázané uvoľnenie.
     
    31:30
    Táto snaha pritom často pramení aspoň do nastrelených pukov na zadný mantinel, o ktoré by hostia mohli zabojovať, domáci hokejisti sú ale rýchlejší.
     
    30:20
    Košičania sa naďalej snažia pred bránkou svojho súper čosi vymyslieť, Skalica však výborne napáda a znepríjemňuje domácom rozohrávku.
     
    30:00
    Domáci hokejisti sa teraz nemajú kam náhliť, vie to aj skúsený Cebák, ktorý sa radšej stiahol do stredného pásma, kde sa pokúsi o založenie akcie.
     
    28:00
    Domáci hokejisti sa teraz nemajú kam náhliť, vie to aj skúsený Cebák, ktorý sa radšej stiahol do stredného pásma, kde sa pokúsi o založenie akcie.
     
    27:20
    Pavúk sa postaral o prechod s pukom z obrannej tretiny až do tej útočnej, tam ho však nahodil len na zadný mantinel, v tomto priestore pritom nestál nik odetý v bielom.
     
    26:30
    Cebák sa pokúšal o rýchly prechod útočnou modrou čiarou, kam si krátko predtým vypýtal puk, predbehli ho však jeho spoluhráči, ktorí sa dopustili postavenia mimo hry.
     
    26:05
    Aj preto im dôležitý zákrok Romančíka nepochybne padne vhod.
     
    25:40
    Hráči odetí v zelenom sa ale dokázali niekoľkokrát včas presunúť k hráčovi s pukom, čím mu prakticky znemožnili vypáliť. Hostia už ale potrebujú prestriedať.
     
    24:50
    Košice naďalej usadené v predbránkovom priestore svojho súpera, nuž. Skalica skutočne zažíva krušné chvíle, ktoré jej závidieť nemožno.
    Dalibor BORTŇÁK - 3:1
     
    24:02
    Košice dali gól!
    To sa už nedalo povedať pri nasledujúcej situácii, kedy sa Košice opätovne usadili pred bránkou svojho súpera, DALIBOR BORTŇÁK si následne vypýtal puk na svoju hokejku a prekonal bezmocného Romančíka. Asistencia: Peter Boltun.
     
    23:40
    Videli sme ďalšiu tvrdú ranu z priestoru od ľavého mantinelu, tá bola ale pred bránkou včas zrazená a puk tak Romančíka neohrozil.
     
    23:30
    Misky váh sa tak v stretnutí preklopili na stranu Košíc, uvidíme, aká bude odpoveď hosťujúceho celku, ktorý sa v týchto minútach len bráni.
    Marek BARTÁNUS - 2:1
     
    22:43
    Košice dali gól!
    Košičania sa dnes po prvýkrát ujímajú vedenia v zápase. Celej gólovej situácii predchádzala zrazená strela od modrej čiary, puk získal na svoju hokejku následne MAREK BARTÁNUS, ktorý sa už nemýlil. Asistencie: Jakub Suja, Eduard Šedivý.
     
    22:09
    Skalica puk odpálila cez všetky čiary, ak budú chcieť domáci hokejisti zaútočiť, urobiť tak budú musieť od vlastnej bránky.
     
    21:51
    A Skalica sa bude opäť brániť. Na trestnú lavicu korčuľuje Zálešák – 2 minúty za krosček.
    Peter BARTOŠ - 1:1
     
    21:17
    Košice dali gól!
    Košičania síce presilovku o dvoch mužov nevyužili, o jedného už ale áno. Domáci sa mohli potešiť presnému zásahu skúseného PETRA BARTOŠA. Asistencia:Radek Deyl.
     
    20:50
    Dlhá kombinácia domáceho celku, ktorý sa snažil unaviť brániacu sa trojicu Skaličanov, stále je to ale bez zakončenia, ktoré by Romančíkovi narobilo problémy.
     
    20:20
    Košičania stále hrajú presilovku o dvoch mužov, aj preto puk morene rýchlo letel pred Romančíka.
     
    20:05
    Úvodné buly prostrednej časti hry sa nieslo v znamení prerušení, veríme,že v najbližších sekundách nebude plynulej hre nič prekážať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
    Dnešný zápas sa v košickej Steel aréne nesie v znamení mikulášskej atmosféry
     
    Skončila sa prvá tretina stretnutia medzi Košicami a Skalicou, hostia trochu prekvapivo vedú 1:0, keď sa ešte v 5. minúte dokázal v presilovej hre presadiť Reichel.

    Pomer striel po prvej tretine: 9:5

    Druhá tretina sa začne približne o 18:19.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    Domáci hokejisti to už prekombinovali, puk si niekoľkokrát posunuli pri modrej čiare, následne ho posiali za bránku, v priestore pred troma žrďami sa následne objavil Suja, ten to však mal bekhendom len veľmi ťažké.
     
    19:30
    Košičanom buly v útočnej tretine v tejto chvíli nevyšlo, puk tak poletel až pred Melicherčíka, kam sa domáci budú ponáhľať.
     
    19:24
    A Skalica sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádza aj Lantoš – 2 minúty, vrazenie na mantinel.
     
    19:09
    Skalica – Brendl – 2 minúty za hákovanie.
     
    18:30
    Bartánus sa v priestore ľavého kruhu na vhadzovanie dostal k puku, následne strelou švihom chcel prekvapiť Romančíka, pozorného gólmana ale trafil len priamo do hrude.
     
    17:20
    Hra v tejto chvíli mierne stratila na tempe. Pri puku sú síce častejšie domáci hokejisti, tí sú ale zároveň veľmi vysoko napádaná a puk tak väčšinou krúži len okolo mantinelu.
     
    16:47
    Košice potrebovali prestriedať, aj preto puk len bezpečne nahodili za bránku svojho súpera.
     
    16:10
    Hoci Skaličania buly pred Romančíkom zvládli a puk následne posielali veľmi rýchlo pred obrannú tretinu svojho súpera, tam sa dopustili len ofsajdu a túto presilovú hru tak už zrejme nevyužijú.
     
    15:45
    Naopak, po zakázanom uvoľnení sa sami budú musieť brániť.
     
    15:30
    Sekundy bežia rýchlo – a to vyhovuje viac nepochybne domácemu celku, ktorý síce hrá vo štvorici, no vôbec to tak nevyzerá. Hostia sa s pukom nedokážu dostať cez útočnú modrú čiaru.
     
    15:00
    Ani tento fakt ale Skalici nedopomohol k tomu, aby jej hráči dokázali pred Melicherčíkom presnejšie kombinovať.
     
    14:35
    Puk opúšťa obrannú tretinu domáceho celku a smeruje pred Romančíka, ktorý bude chcieť rýchlo rozohrať.
     
    14:19
    Košice – Jenčík – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    13:45
    Hričina sa teraz nechal otĺkať zo všetkých strán, puk pre svojho súpera ale neprenechal a poslal ho na modrú čiaru, kde sa Jenčík ešte snažil zakombinovať, v tomto priestore to ale bolo prehustené.
     
    13:30
    Icing Skalice. Hra sa presunie pred Romančíka.
     
    13:16
    Hra sa teraz prelievala zo strany na stranu, ani jeden z celkov si ale nedokázal vypracovať súvislejšiu akciu, z ktorej by mohla prameniť gólová strela.
     
    12:17
    Hrnka zbieral pri mantineli voľný puk, následne sa snažil vytvoriť si priestor na streľbu a napokon z otočky aj vypálil, avšak len do korčulí brániaceho hráča hostí.
     
    11:50
    Domáci boli teraz prirýchli, na útočnej modrej ich zastavil ofsajdový verdikt.
     
    10:55
    Košičania sú teraz smerom dopredu neporovnateľne aktívnejší, Hričina posúval puk pred bránku, kde sa k nemu chcel dostať Jenčík, obrana súpera ale zapracovala na výbornú.
     
    10:25
    Košičania vo veľkej šanci neuspeli! Bartánus hľadal pred priestorom bránky Cebáka – a aj ho našiel. Skúsený obranca mal pred sebou poloprázdnu bránku, puk však pridvihol až príliš a ten tak skončil pravdepodobne aj s tečom v ochrannej sieti.
     
    09:45
    Pašek chyboval v obrannej tretine, keď chcel dlhou prihrávkou vysunúť svojich spoluhráčov až pred Melicherčíka, trafil však len Jenčíka, ktorý sa mohol rútiť osamotený proti Romančíkovi, puk sa ale od jeho tela odrazil ďaleko.
     
    09:10
    Dudáš sa vydal na útočný výlet za bránku Romančíka, tam si chcel obhodiť brániaceho hráča hostí, avšak puk zastal na korčuli muža v zelenom, ktorý už následne vedel, kam ho poslať.
     
    08:45
    Skaličania boli nútení sa s kompletnou päticou korčuliarov brániť, keďže ich dnešný hostiteľ predviedol v útočnej tretine viacero pekných kombinácií. Strelu sme napokon nevideli.
     
    08:10
    Pavúk šiel do tandemu s Boltunom, prihrávka na druhého menovaného ale bola príliš prudká, preto zo šance Košíc napokon nebolo nič.
     
    07:10
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz. Zdá sa, že domáci sa už dokážu ubrániť.
     
    06:50
    Pri bočnom mantineli sa o puk naťahovala azda pätica korčuliarov, z tohto súboja vyšli napokon víťazne Košičania, ktorí ho odpálili cez všetky čiary.
     
    06:05
    Domáci hokejisti počas tejto početnej nevýhody súperovi nedovoľujú nič, naopak, sami sa držia na dostrel brány.
     
    05:50
    Navyše, Košičania sa s pukom presunú aj pred Romančíka, keďže zo strany hostí sme sledovali veľmi nepresnú kombináciu, ktorá sa skončila zakázaným uvoľnením.
     
    05:30
    Puk letí ďaleko od Melicherčíka, tento fakt využijú domáci hráči na to, aby dokázali kompletne prestriedať brániacu sa štvoricu.
     
    05:18
    Košičania budú hrať vo štvorici. Na lavicu hanby odchádza Pavúk – 2 minúty za podrazenie.
     
    05:10
    Hostia sú v tejto chvíli pri chuti a neustále sa tlačia pred bránku svojho súpera, pozorne rozostavená obrana domácich im ale nič nedovoľuje.
    REICHEL - 0:1
     
    04:36
    Skalica dala gól!
    Skalica dokázala využiť výhodu presilovej hry a v tomto stretnutí sa po prvýkrát ujíma vedenia. Postaral sa o to JOHANNES REICHEL. Asistencie: Dušan Pašek, Arturs Mickievics.
     
    04:00
    Domácim veľa času netrebalo a puk letel von z obrannej tretiny domáceho celku. Skaličania si poň budú musieť zájsť za Romančíka.
     
    03:50
    Košice sa budú brániť. Na dve minúty odchádza na trestnú lavicu za vrazenie na mantinel Dudáš.
     
    03:30
    Deyl sa teraz v rýchlosti poriadne oprel do puku, trafil ale len hokejku obrancu, ktorý ju do dráhy strely výborne vložil puk sa tak zatrepotal len v ochrannej sieti.
     
    03:14
    Zálešák bol teraz výborne pokrytý z dvoch strán, neostávalo mu tak nič iné, ako puk aspoň nahodiť do útočnej tretiny, kde jeho spoluhráči donútili Melicherčíka zakročiť.
     
    02:10
    Chovan chcel puk posunúť za seba na voľného Dudáša, ktorý ho očakával na modrej čiare, ešte pred ňou ho ale Skalica dokázala dobre odpáliť.
     
    01:40
    Košičania v tejto chvíli usadení v obrannej tretine svojho súpera, ich kombinácia ale smeruje často len popri mantineli, tento priestor má pritom Skalica výborne pokrytý.
     
    01:15
    Domáci mali veľkú príležitosť na strelenie úvodného gólu, pred bránkoviskom sa za pukom naťahoval Jenčík, avšak pozorný Romančík ho pred ním dokázal prikryť.
    Hráči oboch celkov počas hymny
     
    01:02
    Naopak, na pozore sa musel mať Romančík, ktorý likvidoval nebezpečnú strelu po klzisku.
     
    00:40
    Hosťujúci celok napokon zaviezol za svätyňu Melicherčíka, tam ale nedokázali hráči Skalice nič vymyslieť.
     
    00:10
    Úvodné buly v prospech Skalice. Tá sa s pukom okamžite stiahla za vlastnú bránku, odkiaľ sa pokúsi o založenie prvej útočnej akcie stretnutia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Macejko, Pavúk, Šedivý – Bicek, Suja, Bartánus – Lelkeš, Hrnka, Bartoš – Hričina, Češík, Jenčík – Chovan, Boltun, Bortňák

    HK 36 HANT Skalica: Romančík – Reichel, Barák, Opalek, Novák, Polata, Jankovič, Horváth – Pašek, Zálešák, Mickievics – Korytko, Brendl, Komínek – Lantoš, Klíma, Bazúch – Zukal, Markulinec, Trenčan

    Rozhodca: Snášel – Bednár, Gavalier.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vážení športoví priaznivci, vítam vás pri priamom prenose z 27. kola Tipsport ligy, v ktorom si sily skrížia domáci HC Košice a hostia z HK 36 HANT Skalica.

    HC Košice sa môže popýšiť skutočne obdivuhodnou šnúrou víťazstiev. Zverenci trénerského dua Rostislav Čada – Marcel Šimurda totiž neprehrali posledných 6 odohraných zápasov, pričom chýbajúcu streleckú chuť si napravili napríklad na mladíkoch z „dvadsiatky“, ktorých zdolali v Bratislave pomerom 8:0. Aj vďaka tomuto víťazstvu patrí Košiciam už 3 priečka tabuľky, pričom domáci hokejisti si ju držia so ziskom rovných 50 bodov. Dovedna pritom Košičania zvíťazili po 60 minútach v 12 prípadoch, po 5 zápasoch si zo stretnutí odviezli2 body, v 4 prípadoch bod. Skóre činí v prípadne úradujúceho majstra 75:45 gólov. Košičania tak majú najmenej inkasovaných gólov v sezóne.

    Posledné 3 zápasy Košíc:

    HK Orange 20 – HC Košice 0:8
    HK Poprad – HC Košice 1:4
    HK Dukla Trenčín – HC Košice 2:3 sn

    HK 36 HANT Skalica by si tabuľkové postavenie so svojím dnešným hostiteľom nepochybne rada vymenila. Skaličanom totiž patrí len 10. priečka, ktorú tak okupujú pred HK Orange 20. Hoci má HK 36 na svojom konte až 30 bodov, mimoriadne vyrovnaná sezóna dokazuje, že ani to nepostačuje na to, aby sa Záhoráci mohli potešiť z vyššej priečky. Hosťujúci celok sa z výhry tešil dovedna deväťkrát, v 3 prípadoch sa pritom hostia mohli potešiť aspoň z jedného bodu.

    Posledné 3 zápasy Skalice:

    HK 36 HANT Skalica – MsHK Žilina 2:0
    HC 05 Banská Bystrica – HK 36 HANT Skalica 5:0
    HK 36 HANT Skalica – HK Nitra 1:4

    V Košiciach pôjde o výnimočný mikulášsky duel. Domáci organizátori pripravili pre hokejových priaznivcov viacero zaujímavých akcií, najmenších poteší priamo v priestoroch Steel arény Mikuláš s darčekmi. Tí, ktorí sa na štadión dostaviť nemôžu, ale nepochybne ocenia aspoň náš podrobný textový prenos.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Bartoš (Deyl), 23. Bartánus (Suja, Šedivý), 25. Bortňák (Boltun), 35. Češík (Šedivý, Bicek), 47. Boltun (Lelkeš, Bortňák) – 5. Reichel (Pašek, Mickievics), 40. Barák (Klíma)


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Macejko, Pavúk, Šedivý – Bicek, Suja, Bartánus – Lelkeš, Hrnka, Bartoš – Hričina, Češík, Jenčík – Chovan, Boltun, Bortňák
    HK Skalica: Romančík – Reichel, Barák, Opalek, Novák, Polata, Jankovič, Horváth – Pašek, Zálešák, Mickievics – Korytko, Brendl, Komínek – Lantoš, Klíma, Bazúch – Zukal, Markulinec, Trenčan

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier
    bahis siteleri