Banská Bystrica – Zvolen 2:5 (kon.) | Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Martin – Poprad 4:0 (kon.)
Nitra – Žilina 4:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 04.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Peter BOLTUN - 5:2
     
    46:29
    Košice dali gól!
    Ukážkový gól Košíc posiela domáci celok do trojgólového vedenia. Lelkeš si najskôr položil Romančíka na lopatky, následne našiel Boltuna a PETER BOLTUN sa už z tejto pozície nemýlil. Asistencie: Richard Lelkeš, Dalibor Bortňák.
    Jindřich BARÁK - 4:2
     
    39:18
    Skalica dala gól!
    Pri modrej čiare sa do puku poriadne oprel, JINDŘICH BARÁK korého rana bola ešte zrejme tečovaná, aj preto puk smeroval do protipohybu Melicherčíka, ktorý nemal nárok na zákrok. Asistencia: Lukáš Klíma.
    Matej ČEŠÍK - 4:1
     
    34:14
    Košice dali gól!
    Skaličania si ale napokon vydýchli predčasne, inkasujú totiž aj po štvrtýkrát, čo znamená využitú presilovú hru Košíc. V dnešnom stretnutí sa presadil aj MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Eduard Šedivý, Jiří Bicek.
    Dalibor BORTŇÁK - 3:1
     
    24:02
    Košice dali gól!
    To sa už nedalo povedať pri nasledujúcej situácii, kedy sa Košice opätovne usadili pred bránkou svojho súpera, DALIBOR BORTŇÁK si následne vypýtal puk na svoju hokejku a prekonal bezmocného Romančíka. Asistencia: Peter Boltun.
    Marek BARTÁNUS - 2:1
     
    22:43
    Košice dali gól!
    Košičania sa dnes po prvýkrát ujímajú vedenia v zápase. Celej gólovej situácii predchádzala zrazená strela od modrej čiary, puk získal na svoju hokejku následne MAREK BARTÁNUS, ktorý sa už nemýlil. Asistencie: Jakub Suja, Eduard Šedivý.
    Peter BARTOŠ - 1:1
     
    21:17
    Košice dali gól!
    Košičania síce presilovku o dvoch mužov nevyužili, o jedného už ale áno. Domáci sa mohli potešiť presnému zásahu skúseného PETRA BARTOŠA. Asistencia:Radek Deyl.
    REICHEL - 0:1
     
    04:36
    Skalica dala gól!
    Skalica dokázala využiť výhodu presilovej hry a v tomto stretnutí sa po prvýkrát ujíma vedenia. Postaral sa o to JOHANNES REICHEL. Asistencie: Dušan Pašek, Arturs Mickievics.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Bartoš (Deyl), 23. Bartánus (Suja, Šedivý), 25. Bortňák (Boltun), 35. Češík (Šedivý, Bicek), 47. Boltun (Lelkeš, Bortňák) – 5. Reichel (Pašek, Mickievics), 40. Barák (Klíma)


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Macejko, Pavúk, Šedivý – Bicek, Suja, Bartánus – Lelkeš, Hrnka, Bartoš – Hričina, Češík, Jenčík – Chovan, Boltun, Bortňák
    HK Skalica: Romančík – Reichel, Barák, Opalek, Novák, Polata, Jankovič, Horváth – Pašek, Zálešák, Mickievics – Korytko, Brendl, Komínek – Lantoš, Klíma, Bazúch – Zukal, Markulinec, Trenčan

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier
    bahis siteleri