Banská Bystrica – Zvolen 2:5 (kon.) | Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Martin – Poprad 4:0 (kon.)
Nitra – Žilina 4:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 04.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Na záver ešte nádherný zákrok Romančíka, Lelkeš dostal puk pred bránku, kde stál sám a chcel si tak vychutnať gólmana Skalice, ten však výborne zasiahol lapačkou.
     
    51:50
    Bartoš mohol zvýšiť už na 6:2, pred bránkou ale ponúknutú šancu nevyužil a puk do siete neprepasíroval. Bartoš sa s pukom ocitol v pozícii, kedy mu ho stačilo mierne pridvihnúť a ten by skončil v sieti.
     
    50:32
    Skalica – Trenčan – 2 minúty za držanie.
     
    49:35
    Polata si teraz zavaril nielen sebe, ale aj celej Skalici, pred bránou Romančíka sa totiž prezentoval odvážnou kľučkou, Boltun takmer dočiahol na puk!
     
    48:52
    Košice – Lelkeš – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    48:35
    Košičania v obrovskej príležitosti na skórovanie! Jenčík puk dostal na bránkovú čiaru, kde ho bolo úlohou Lelkeša už len doklepnúť do siete, urastenému útočníkovi Košíc sa to ale nepodarilo.
     
    48:21
    Hra ale dlho neplynula. Vidíme ďalšie vylúčenie na strane Skalice. Na lavicu hanby už korčuľuje Lantoš – hákovanie.
    Peter BOLTUN - 5:2
     
    46:29
    Košice dali gól!
    Ukážkový gól Košíc posiela domáci celok do trojgólového vedenia. Lelkeš si najskôr položil Romančíka na lopatky, následne našiel Boltuna a PETER BOLTUN sa už z tejto pozície nemýlil. Asistencie: Richard Lelkeš, Dalibor Bortňák.
     
    45:28
    Suja sa dostal k zrazenému puku v priestore medzikružia, odkiaľ pálil z prvej s úmyslom skórovať, jeho rana pritom len tesne minula priestor troch žrdí!
     
    44:10
    Skalica – Reichel – 2 minúty za krosček.
     
    43:34
    Košice – Bartánus – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    43:34
    Skalica – Lantoš – 2 minúty – filmovanie pádu.
     
    42:20
    Avšak len do tejto chvíle. Skalica- Bezúch – 2 minúty za krosček.
    Jindřich BARÁK - 4:2
     
    39:18
    Skalica dala gól!
    Pri modrej čiare sa do puku poriadne oprel, JINDŘICH BARÁK korého rana bola ešte zrejme tečovaná, aj preto puk smeroval do protipohybu Melicherčíka, ktorý nemal nárok na zákrok. Asistencia: Lukáš Klíma.
     
    35:43
    Košičania sa budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje Šedivý – 2 minúty za hrubosť.
     
    35:40
    Tak teraz to bolo veľmi zaujímavé! Komínek chcel skackajúci puk poslať pomedzi betóny Melicherčíka až do siete, to sa mu však nepodarilo.
    Matej ČEŠÍK - 4:1
     
    34:14
    Košice dali gól!
    Skaličania si ale napokon vydýchli predčasne, inkasujú totiž aj po štvrtýkrát, čo znamená využitú presilovú hru Košíc. V dnešnom stretnutí sa presadil aj MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Eduard Šedivý, Jiří Bicek.
     
    32:22
    Skalica sa bude brániť. Na malý moment sa totiž na ľade ocitla so šiestimi korčuliarmi. Kolektívny trest odsedí Markulinec.
    Dalibor BORTŇÁK - 3:1
     
    24:02
    Košice dali gól!
    To sa už nedalo povedať pri nasledujúcej situácii, kedy sa Košice opätovne usadili pred bránkou svojho súpera, DALIBOR BORTŇÁK si následne vypýtal puk na svoju hokejku a prekonal bezmocného Romančíka. Asistencia: Peter Boltun.
    Marek BARTÁNUS - 2:1
     
    22:43
    Košice dali gól!
    Košičania sa dnes po prvýkrát ujímajú vedenia v zápase. Celej gólovej situácii predchádzala zrazená strela od modrej čiary, puk získal na svoju hokejku následne MAREK BARTÁNUS, ktorý sa už nemýlil. Asistencie: Jakub Suja, Eduard Šedivý.
     
    21:51
    A Skalica sa bude opäť brániť. Na trestnú lavicu korčuľuje Zálešák – 2 minúty za krosček.
    Peter BARTOŠ - 1:1
     
    21:17
    Košice dali gól!
    Košičania síce presilovku o dvoch mužov nevyužili, o jedného už ale áno. Domáci sa mohli potešiť presnému zásahu skúseného PETRA BARTOŠA. Asistencia:Radek Deyl.
     
    19:24
    A Skalica sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádza aj Lantoš – 2 minúty, vrazenie na mantinel.
     
    19:09
    Skalica – Brendl – 2 minúty za hákovanie.
     
    14:19
    Košice – Jenčík – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    10:25
    Košičania vo veľkej šanci neuspeli! Bartánus hľadal pred priestorom bránky Cebáka – a aj ho našiel. Skúsený obranca mal pred sebou poloprázdnu bránku, puk však pridvihol až príliš a ten tak skončil pravdepodobne aj s tečom v ochrannej sieti.
     
    05:18
    Košičania budú hrať vo štvorici. Na lavicu hanby odchádza Pavúk – 2 minúty za podrazenie.
    REICHEL - 0:1
     
    04:36
    Skalica dala gól!
    Skalica dokázala využiť výhodu presilovej hry a v tomto stretnutí sa po prvýkrát ujíma vedenia. Postaral sa o to JOHANNES REICHEL. Asistencie: Dušan Pašek, Arturs Mickievics.
     
    03:50
    Košice sa budú brániť. Na dve minúty odchádza na trestnú lavicu za vrazenie na mantinel Dudáš.
     
    01:15
    Domáci mali veľkú príležitosť na strelenie úvodného gólu, pred bránkoviskom sa za pukom naťahoval Jenčík, avšak pozorný Romančík ho pred ním dokázal prikryť.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Bartoš (Deyl), 23. Bartánus (Suja, Šedivý), 25. Bortňák (Boltun), 35. Češík (Šedivý, Bicek), 47. Boltun (Lelkeš, Bortňák) – 5. Reichel (Pašek, Mickievics), 40. Barák (Klíma)


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Macejko, Pavúk, Šedivý – Bicek, Suja, Bartánus – Lelkeš, Hrnka, Bartoš – Hričina, Češík, Jenčík – Chovan, Boltun, Bortňák
    HK Skalica: Romančík – Reichel, Barák, Opalek, Novák, Polata, Jankovič, Horváth – Pašek, Zálešák, Mickievics – Korytko, Brendl, Komínek – Lantoš, Klíma, Bazúch – Zukal, Markulinec, Trenčan

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier
    bahis siteleri