Lotyšsko – Česko 2:15 (kon.) | Slovensko – USA 15:2 (kon.)
konec
Lotyšsko
2:15 (2:4, 0:5, 0:6)
Česko
Sobota 05.12.2015, 10:00 • Hala: Hakametsä Ice Hall, Tampere, Finsko • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
    54:39 MLEJNKOVÁ - 2:15
     
    54:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že Kirilovová si svůj kalich hořkosti vypije až do dna podobně jako Višněvská. Sládečková posunula míček do běhu MICHAELE MLEJNKOVÉ, která zatížila lotyšské konto dalším gólem. Asistence: Hana Sládečková.
    52:21 BILLÁ - 2:14
     
    52:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Entuziasmus českých florbalistek stále nebere konce. Koníčková přenechala z volného úderu balónek DENISE BILLÉ, která navýšila náskok národního týmu na 14:2. Asistence: Hana Koníčková.
    50:25 ČAPKOVÁ - 2:13
     
    50:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český gólostroj stále pracuje na plné obrátky. K míčku se dostala MARTINA ČAPKOVÁ a kdo ví, jestli nebude mít problémy s ochránci zvířat, protože vymetla všechny pavučinky lotyšské klece.
    46:40 MLEJNKOVÁ - 2:12
     
    46:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brankářka Kirilovová stejně jako její předchůdkyně Višněvská prakticky jen loví míčky ze své sítě. Nahození Denisy Billé umně tečovala MICHAELA MLEJNKOVÁ, která zvýšila na 12:2. Asistence: Denisa Billá.
    43:27 URBÁNKOVÁ - 2:11
     
    43:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky pokračují ve své exhibici. Enenkelová našla krásnou křížnou přihrávkou na druhé straně stojící TEREZU URBÁNKOVOU, která pověsila míček do horní poloviny branky Lotyšska, kterou už hájí náhradnice Kirilovová. Asistence: Veronika Enenkelová.
    43:06 VOJÁČKOVÁ - 2:10
     
    43:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Populární desítka je tady! Bočanová vyběhla zpoza branky, načež předložila míček JANĚ VOJÁČKOVÉ, jež neměla problém trefit zcela prázdnou branku. Asistence: Adéla Bočanová.
    39:53 VRÁTNÁ - 2:9
     
    39:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru prostřední dvacetiminutovky se Češky prosazují podeváté. Jarolímová v situaci dva na nikoho volila pas na ELIŠKU VRÁTNOU, která zaknihovala už svou čtvrtou trefu v tomto zápase. Asistence: Anet Jarolímová.
    36:48 KONÍČKOVÁ - 2:8
     
    36:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky stále nemají dost. Billá zahájila celou gólovou akci, kterou podpořila nahozením Sládečková a zakončila chirurgicky jemnou tečí HANA KONÍČKOVÁ. Asistence: Hana Sládečková.
    32:50 ŘEPKOVÁ - 2:7
     
    32:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zápas se mění v exhibici českého národního týmu. Koníčková přenechala míček MARTINĚ ŘEPKOVÉ, jež namířila přesně k tyči lotyšské branky. Asistence: Hana Koníčková
    29:19 Hattrick završen - VRÁTNÁ - 2:6
     
    29:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hattrick, čepice dolů! ELIŠKA VRÁTNÁ se po předchozím neúspěšném pokusu přeci jen dočkala. Jarolímová sice už mohla sama zakončit, ovšem přenechala míček Vrátné, která jej poslala do prázdné branky. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    25:01
    Nyní si české florbalistky vyzkouší i hru v oslabení, za sekání je vyloučena Čapková.
    20:27 RATAJOVÁ - 2:5
     
    20:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky početní převahu bleskově využívají. Krásnou kombinaci zakončila DENISA RATAJOVÁ, která poslala míček do poloodkryté klece. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    20:01
    Češky tedy zahajují druhou část v přesilovce, když byla v závěru první dvacetiminutovky vyloučena Ametereová.
    16:57 VRÁTNÁ - 2:4
     
    16:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další útok už Češky zakončily gólově. Vojáčková operovala za brankou, odkud dostala míček do brankoviště, kde číhala ELIŠKA VRÁTNÁ, která přesnou střelou k tyči přidala svůj druhý gól v utkání. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    14:20
    Vzápětí mohl přijít trest! Brankářka Kubíčková vůbec nevěděla, kde je míček. Ten se překvapivě objevil na brankové čáře, odkud ho dopravila do bezpečí pohotová Paloncyová.
     
    13:48
    Velkou šanci měla Hana Sládečková, která se po pravé straně probila k Višněvské, ovšem lotyšská brankářka svůj tým podržela a obrovskou příležitost zmařila.
    09:29 KRUPNOVÁ - 2:3
     
    09:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    České florbalistky si však bleskově berou ztracené vedení zpět. ELIŠKA KRUPNOVÁ se zbavila své strážkyně, převzala pas od Ratajové a potřetí přelstila Višněvskou. Asistence: Denisa Ratajová.
    08:43 ISJOMINOVÁ - 2:2
     
    08:43
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Češky vyrobily další chybu v obraně a Lotyšky opět trestají. Garklavová už stála sama před Kubíčkovou, ale ještě volila přihrávku do druhé vlny na DIANU ISJOMINOVOU, jež přišpendlila míček pod víko. Asistence: Liga Garklavová.
    06:42 URBÁNKOVÁ - 1:2
     
    06:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    První česká formace otáčí skóre! Čapková střílela z dálky, míček trefil Krupnovou, od níž se odrazil k TEREZE URBÁNKOVÉ, která dopravila balónek za záda Višněvské. Asistence: Eliška Krupnová.
    03:41 VRÁTNÁ - 1:1
     
    03:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to českým florbalistkám vyšlo. Paloncyová oslovila ze středu hřiště ELIŠKU VRÁTNOU, která nahodila hrací předmět na lotyšskou branku a po jemné teči skončil míček v brance. Asistence: Kamila Paloncyová.
    01:51 AMATEREOVÁ - 1:0
     
    01:51
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšky se překvapivě ujímají vedení. Mikovová našla od mantinelu INGU AMETEREOVOU, která první střelou na branku otevírá skóre. Asistence: Liba Daija Mikovová.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 2. Ametereová (Mikovová), 9. Isjominová (Garklavová) – 4. Vrátná (Paloncyová), 7. Urbánková (Krupnová), 10. Krupnová (Ratajová), 17. Vrátná (Vojáčková), 21. Ratajová (Krupnová), 30. Vrátná (Jarolímová), 33. Řepková (Koníčková), 37. Koníčková (Sládečková), 40. Vrátná (Jarolímová), 44. Vojáčková (Bočanová), 44. Urbánková (Enenkelová), 47. Mlejnková (Billá), 51. Čapková, 53. Billá (Koníčková), 55. Mlejnková (Sládečková)


    Lotyšsko: Višněvská – Garklavová, Isjominová, Rudziteová, Egleová, Mucenieceová, Ametereová, Locmeleová – Klabereová, Garbareová, Karklinová – Kraujová, Berzinová, G. Vancaneová – Adamaneová, Mikovová, L. Vancaneová – Priedeová.
    Česko: Kubíčková – Leierová, Čapková, Billá, Koníčková, Paloncyová, Hyršlová, od 41. navíc Rybičková – Urbanková, Krupnová, Ratajová – Sládečková, Mlejnková, Řepková – Vrátná, Jarolímová, Vojáčková – od 41. navíc A. Bočanová, Enenkelová

    Rozhodčí: Kirves, Snellman (oba Finsko)
    bahis siteleri