Norwich – Everton 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 1:0 (kon.) | West Ham – Stoke 0:0 (kon.)
Manchester City – Swansea 2:1 (kon.) | Sunderland – Watford 0:1 (kon.) | Bournemouth – Manchester Utd. 2:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:0 (1:0)
Southampton FC
Sobota 12.12.2015, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotném závěru měl obrovskou šanci hostující Shane Long, jehož ránu však dokázal vyrazit výborným zákrokem Hennessey!
     
    90+2
    Domácí celek se dokázal ubránit, a bude podruhé v tomto zápase střídat! Ze hřiště odchází Connor Wickham, který na hrotu odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Chamakh!
     
    88
    Následného rohového kopu se ujal Yohan Cabaye, jehož centr se však ve vápně neujal. Následně se však míč odrazil na nohu Yannicka Bolasieho, jehož krásnou přízemní ránu vyrazil výborný Gazzaniga!
     
    88
    Další šance domácích! Yohan Cabaye našel za obranou volného Connora Wickhama, který si míč krásně zpracoval, a následně vyslal pěknou střelu, která mířila k tyči. Brankář Gazzaniga však vytáhl další parádní zákrok!
     
    87
    Aktivní Wilfried Zaha dokázal obrat o míč Ryana Bertranda, a dopředu mohl postupovat Yohan Cabaye. Francouzský záložník se rozhodl pro střelu, tu však Gazzaniga dokázal lapit!
     
    85
    První střídání domácího celku! Po velmi dobrém výkonu odchází ze hřiště Jason Puncheon, trenér Alan Pardew posílá na poslední minuty středopolař Mutche!
     
    83
    Jason Puncheon odvedl na levém křídle skvělou práci, když se dokázal prokličkovat přes trojici protihráčů. Následně se však dostal do tísně, a tak zkoušel vybojovat pokutový kop. Mike Dean však zůstal v klidu ...
     
    79
    Trenér Ronald Koeman využívá poslední možnost pro střídání! Ze hřiště odchází Oriol Romeu, který ve středu hřiště nepodal špatný výkon. Na posledních deset minut přichází na "plac" Ward-Prowse!
     
    78
    Kdy to domácím nejde, musel to vzít na sebe Yannick Bolasie, který opět parádním průnikem oklamal hned trojici hostujících hráčů, a ve vápně našel Wilfrieda Zahu. Tomu však střela vůbec nesedla, a míč letěl vysoko nad branku Saints!
     
    67
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Maja Jošida, přichází Dušan Tadić.
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Steven Davis, přichází Graziano Pellè.
    38. Yohan CABAYE - 1:0
     
    38
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Domácí celek se zcela zaslouženě dostává v závěru poločase do vedení! Na začátku celé akce byla průniková přihrávka Zahy na Bolasieho, který se krásně prodral do vápna, a poslal povedenou přihrávku před branku, kde číhal zcela osamocený YOHAN CABAYE, který nemohl minout! Pro francouzského záložníka je to pátá trefa v probíhající sezóně!
     
    32
    To byla obrovská šance hostujícího celku! Z pravé strany poslal krásný centr do vápna Cédric Soares, který našel Stevena Davise. Jeho hlavičku však famózním způsobem vyrazil Hennessey!
     
    25
    Z rohového kopu se však tentokrát domácím nepovedlo branku Saints ohrozit, a hosté šli do protiútoku. Sadio Mané poslal nádherný pas na levou stranu, kde se nacházel zcela osamocený Shane Long. Jeho následnáý technická rána však branku Hennesseye minula!
     
    22
    Crystal Palace v posledních minutách svého soupeře "mačká", a tentokát si vypracovalo další šanci! Na pravou stranu vápna dostal přihrávku Wilfried Zaha, který si míč připravil, a následně vyslal povedenou ránu. Ta však letěla nad branku!
     
    21
    Domácí celek měl k dispozici dva rohového kopy! Z toho prvního zahrozil Cabaye, jehož dělovku na přední tyč dokázal Gazzaniga vyrazit! Následně se dostal k hlavičce Wickham, nicméně i na druhý pokus zasáhl Gazzaniga!
     
    20
    Teď musel předvést parádní zákrok hostující brankář Gazzaniga, který krásně vyrazil hlavičku Zahy, který se snášela do branky!
     
    7
    Tak to byla první vážná šance dnešního utkání! Na pravé straně pomalu kombinoval Ward s McArthurem. Prvně jmenovaný poslal následně centr do vápna, na který obrana Southamptonu nereagovala, a Bolasie se na zadní tyči málem dostal do zakončení. Míč však na poslední chvíli odklidil na roh Soares!

    Jan Havlovic

    Branky: 38. Cabaye (Bolasie)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:13.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Ward, Dann, Delaney (C), Souaré – McArthur, Cabaye, Puncheon (85. Mutch) – Bolasie, Wickham (90+2. Chamakh), Zaha.
    Náhradníci: McCarthy – Mariappa, Campbell, Čung-Jong, Mutch, Chamakh, Kelly.

    Southampton FC: Gazzaniga – Soares, Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Wanyama, Jošida (67. Tadić) – Mané, S. Davis (67. Pellè), Romeu (79. Ward-Prowse) – Long.
    Náhradníci: K. Davis – Clasie, Tadić, Martina, Ward-Prowse, Pellè, Juanmi.

    Rozhodčí: Mike Dean – Long, Holmes (vš. Anglie)
    bahis siteleri