Buffalo – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | Tampa – Washington 1:2 (kon.)
Columbus – NY Islanders 2:3 (po pr.) | St. Louis – Dallas 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (kon.)
Arizona – Carolina 4:5 (po pr.) | Calgary – NY Rangers 5:4 (po pr.) | San Jose – Minnesota 0:2 (kon.)
NY Islanders – New Jersey 4:0 (kon.)
konec
New York Islanders
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 13.12.2015, 23:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:17 Marek ŽIDLICKÝ - 4:0
     
    39:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    A už je to čtyři nula! Podruhé v utkání se trefuje bývalý Ďábel MAREK ŽIDLICKÝ! Ten se nyní dostal k odraženému kotouči na pravém křídle a velice povedenou střelou příklepem po zemi překonalt Keitha Kinkaida! Je to 4:0 a obrat v utkání už je téměř nemožný. Asistence: Thomas Hickey a Steve Bernier.
    27:28 Matt MARTIN - 3:0
     
    27:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek už vede o tři góly! Celou akci výtečně založil Casey Cizikas, který se uvolnil přes Damona Seversona na pravém křídle. Puk se o chvíli později dostal na modrou čáru ke Calvinu de Haanovi, jehož tvrdou střelu nejprve hokejkou škrtl Cizikas a pak jí ještě zvládl tečovat MATT MARTIN, díky němuž tak Islanders získávají vedení 3:0! Asistence: Casey Cizikas a Calvin de Haan.
    11:53 John TAVARES - 2:0
     
    11:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ani jednou Ostrované výhody vhazování v útočném pásmu nevyužili, ale nyní je to mrzet vůbec nebude! Z následné útočné akce se totiž v mezikruží dostal k puku Kyle Okposo, který ho poslal směrem k tyčce Schneiderovy branky. Tam ho úspěšně do klece tečoval JOHN TAVARES, jenž tak vsítil třináctý gól v sezoně! Asistence: Kyle Okposo a Brock Nelson.
    07:53 Marek ŽIDLICKÝ - 1:0
     
    07:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovou hru sice nedokázali využít, nyní se ale dostávají do vedení, takže je to mrzet vůbec nemusí! MAREK ŽIDLICKÝ dostal nabito na modré čáře a nekompromisní dělovou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě! Pro českého zadáka je to specifický gól, jelikož skóroval proti svému bývalému zaměstnavateli. Asistence: Michajl Grabovskij a Josh Bailey.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 8. Židlický (Grabovskij, Bailey), 12. Tavares (Okposo, Nelson), 28. Martin (Cizikas, de Haan), 40. Židlický (Hickey, Bernier)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Židlický – Nelson, Tavares "C", Okposo "A" – Lee, Nielsen "A", Bailey – Kuljomin, Grabovskij, Bernier – Martin, Cizikas, Clutterbuck
    New Jersey Devils: Schneider (od 28. Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri "A", Josefson, Stempniak – Tlustý, Blandisi, Palmieri – Eliáš "A", Kalinin, Kennedy – Matteau, Gionta, Tootoo

    Rozhodčí: Rooney, Hebert – Barton, Henderson

    Diváci: 13 259
    bahis siteleri