Betis Kadaň – Jablonec n/N 3:7 (kon.) | ISŠ Příbram – Olympik Mělník 10:6 (kon.) | Ludis Team Třebenice – Litoměřice 2:7 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:7 (0:5)
Gardenline Litoměřice
Pátek 18.12.2015, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 12. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Gardenline Litoměřice vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou!. (22:04:19)
     
    Regionální derby mezi třebenickým Ludis Teamem a litoměřickým Gardenline je u konce. Po pětibrankovém prvním poločase se 65 diváků v hale dočkalo ještě dalších čtyř branek. Střelecký účet 2. poloviny zápasu načal Hurt ve 25. minutě, na jehož branku odpověděl Volf. Následně oba týmy vstřelily v rozmezí jediné minuty po jedné brance, čímž dali výsledku konečnou podobu. Litoměřice tak vyhrály bez větších potíží rozdílem pěti branek v poměru 7:2.
     
    Konec zápasu.
     
    39:51
    Ani jeden z výhozů neskončil tam, kde si oba brankáři představovali.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    38:43
    Čámský se od pravé tyče pokoušel najít u druhé tyče postaveného Blažka, ale míč se k němu nedostal.
     
    38:01
    Baran vycítil za svými zády soupeřova brankáře. Zvolil tedy zakončení zády k bráně. Mikoláš dokázal zkrotit míč ještě před brankovou čárou.
     
    37:07
    Šplíchal vyběhl na půlící čáru proti soupeři, který měl u nohy míč. Čámský z otočky přehodil obloučkem brankáře a míč směřoval do brány. Naneštěstí pro Litoměřice skončil míč na konstrukci domácí brány!
     
    36:21
    Orem s Rainerem předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci byl druhý jmenovaný. Rainera zklamala v zakončení přesnost.
     
    34:50
    Rainer se natlačil za obránce soupeře a zkoušel své štěstí při zakončení z hranice deseti metrů. Zakončení nebylo z nejpřesnějších, a tak míč skončil daleko vedle brány.
     
    34:02
    Zdvořák včasným navrácením do obrany zabránil hostujícím hráčům v zakončení, když protihráčům odebral míč přímo od nohy.
     
    32:46
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních minutách roztrhl pytel. Dalším hráčem hostí, který se zapsal do listiny střelců je LUBOŠ KYZLÍK. Asistence: Libor Volf.
     
    31:21
    Třebenice právě vstřelily branku!
    ADomácí ale velmi rychle korigují skóre na rozdíl čtyř branek. Nejprve mohl zakončovat Hurt, ten ale poslal míč na ještě lépe postaveného ŠTEFANA OREMA, kterému znemožnil zakončení jeden z obránců. Druhý jmenovaný se ještě u míče zdržel a z otočky zakončil. Mikoláš sice sílu střely zmírnil, v brance ale nezabránil. Asistence: Lukáš Hrdý.
     
    29:54
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LIBOR VOLF. Asistence: Radim Blažek.
     
    29:24
    Hosté už si ze zápasu dělají velkou srandu. Místo zakončení se snažili nalézt ještě lépe postaveného spoluhráče. K zakončení tak nakonec nedošlo.
     
    28:22
    Koláček s T. Hrdým dostávají od rozhodčího naposledy domluveno, příště už to bude dle jeho slov řešit žlutou kartou. Oba kohouti se na hrací ploše navzájem slovně napadali.
     
    28:07
    Žlutou kartu dostává Lukáš Hrdý (Ludis Team Třebenice).
     
    27:48
    Baran byl sražen k zemi na hranici brankoviště. Domácí tak mají další šanci k ohrožení brány z velmi slibné vzdálenosti.
     
    27:45
    Domácí Zdvořák se v rámci fair-play přiznal k teči míče, který směřoval mimo hrací plochu. Pekné gesto domácího hráče.
     
    27:21
    Střelec zatím jediné branky domácích se nedostal k odraženému míči ani nadvakrát, i když v ani jednom případě k němu neměl daleko.
     
    26:57
    I přes nevoli hostujícího hráče přiřkli rozhodčí míč domácím. Nyní měl Koláček velké štěstí, že rozhodčí nesáhli pro žluté potrestání.
     
    26:22
    Fitzel si nedokázal poradit tváří v tvář domácímu brankáři, který brance zabránil vykopnutím míče.
     
    25:54
    Střela Prágla z půlící čáry nenadělala Mikolášovi žádné problémy. Do útoku už se tak opět ženou Litoměřice.
     
    24:42
    Třebenice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už to domácím vyšlo. VOJTĚCH HURT vystihl soupeřovu přihrávku a v tváří tvář brankáři byl úspěšnější domácí útočník. Bez asistence.
     
    24:20
    Prágl se s míčem u nohy a soupeřem na zádech "procházel" tak dlouho, až ho soupeř odtlačil mimo hrací plochu.
     
    23:46
    Oba týmy se vystřídaly v zakončení a u obou scházelo k vsítění branky jen několik centimetrů.
     
    23:09
    Baran nenápadným přízemním centrem hledal před bránu nabíhajícího Zdvořáka. K míči měl ale přeci jen blíže Mikoláš, který schoval míč do náruče.
     
    22:38
    Už to vypadalo, že Volf bude u pravé tyče domácí brány zakončovat do upuštěné klece, opak byl ovšem pravdou. Šplíchal se včas přesunul od jedné tyče druhé a míč skvělým zákrokem lapil.
     
    22:17
    Rainer sice při svém včasném návratu do obrany zabránil Kyzlíkovi v prvotním zakončení, na druhý nákop už ale vystřelil. Jeho zakončení bylo velmi nepřesné.
     
    21:52
    Horší už je to ale s mezihrou, která zatím hráčům v modrým nevychází podle představ. Naopak mají Litoměřice k dispozici rohový kop.
     
    21:16
    Domácí aktivním napadáním vybojovali míč. Zatím tato taktika domácím vychází na jedničku.
     
    20:52
    Nákop Orema směřoval do běhu Hurtovi, který se ale k míči nedostal, neboť přišel úspěšný obranný skluz Čámského, který trefil míč.
     
    20:26
    Po jednom ze soubojů zůstal ležet na hrací ploše Milan Čámský (GRD). Domácí v rámci fair-play zakopávají míč do autu a Litoměřice při pokračování hry odevzdávají míč soupeři.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:14.
     
    První poločas začaly oba celky velmi aktivně. Lépe ovšem vyšel vstup do zápasu Litoměřicím, které během necelých dvou minut nasázely do brány soupeře dvě branky a ujaly se tak pohodlného vedení 2:0. Ačkoli další minuty už domácí hráli v obraně o něco lépe, byli Litoměřičtí těmi, kteří byli mnohem nebezpečnější. Naopak Ludis Team stále narážel na dobře organizovanou obranu. Tato situace se změnila až po třetí brance Litoměřic, která padla v 10. minutě. Hráči domácích se začali dostávat do větších brankových příležitostí, ale v branku ani jedna z jejich akcí nevedla. Naopak první celek tabulky 2. ligy Západ vsítil ještě další dvě branky. Po prvním poločase tak vedou Litoměřice v poměru 5:0.
     
    20:00
    Po konci prvního poločasu obdržel Jakub Grunert (Gardenline Litoměřice) žlutou kartu za kritiku rozhodčích.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:59
    Zdvořák se od postranní čáry snažil ohrozit bránu Litoměřic v poslední sekundě, neboť se Mikoláš došel vedle brány občerstvit pitím. Střela domácího hráče ho hodně vylekala, ale zakročit nemusel, střela byla nepřesná.
     
    19:20
    Hurt ani nadvakrát nepřekonal hostujícího brankáře, ačkoli už ležel Mikoláš na zemi.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:36
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice předvedly ukázkový rychlý protiútok. Čámský protlačil míč i přes dvojici protihráčů k VÍTU KOLÁČKOVI, který už neměl problém zasunout míč do opuštěné brány soupeře. Asistence: Milan Čámský.
     
    18:29
    Ovšem exekutor desetimetrového kopu, kterým se stal Baran, nedokázal trefit prostor tří tyčí.
     
    18:29
    Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    18:26
    Velmi nevídaná situace. Hosté měli k dispozici volný kop, který nerozehráli do pěti vteřin, a tak budou rozehrávat hráči Ludis Teamu.
     
    18:25
    Chrobák skončil na zemi po faulu domácích, kteří tak mají na kontě již čtvrtý akumulovaný faul.
     
    17:53
    Do hry se vkrádá čím dál tím častěji nepřesnosti, které kouskují hru.
     
    16:37
    Blažkovi utekl míč přes nohu za postranní čáru, do útoku se tak podívají domácí.
     
    15:51
    Nyní stálo štěstí i při hráčích Ludis Teamu. Chrobákovu první střelu ještě Šplíchal vyrazil, jeho dorážku už ale zachytávat nemusel. Míč proletěl těsně kolem horní tyče brány.
     
    15:19
    Mikolášovi musí zvonit v uších ještě teď. Hned dvakrát po sobě nastřelili domácí hráči tyč. Při Litoměřicích zatím stojí hodně velké štěstí.
     
    14:12
    Chrobákova snaha v rohu hrací plochy byla zbytečná. Jeho přihrávka skončila za postranní čárou.
     
    13:29
    Mezi tři tyče Gardenline se nevešla ani střela Hrdého. I jeho střela prošla Mikolášovi jen několik milimetrů kolem levé tyče.
     
    13:13
    Prágl si s Baranem na jeden dotek vyměnil míč, aby se ihned objevil hrající trenér Ludis Teamu dostal do jasné brankové situace. Jeho zakončení ovšem minulo bránu jen o několik milimetrů!
     
    12:53
    Hranička byl faulován na vlastní polovině, čehož si všimli i rozhodčí, kteří automaticky odpískali druhý akumulovaný faul domácího týmu.
     
    12:29
    Domácí se ne a ne dostat do výraznějšího ohrožení brány. Zatím největší možností vstřelení branky měli z volného kopu.
     
    11:14
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Mikolášův výhoz propadl domácím obráncům až k nohám TOMÁŠE FITZELA, který nadvakrát překonal brankáře Ludis Teamu. Asistence: Václav Mikoláš.
     
    10:58
    Litoměřičtí mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    09:48
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Zatímco před malou chvílí Šplíchal vychytal hned dvě velké akce soupeře, z následného rohového kopu inkasoval ze sálovky MILANA ČÁMSKÉHO, který zůstal před bránou zcela osamocen. Asistence: Luboš Kyzlík.
     
    09:33
    Šplíchal se dvakrát po sobě prezentoval dvěma velmi dobrými zákroky.
     
    09:09
    Dlouhý nákop Šplíchala sice našel hlavu Barana, ten už ale nedokázal usměrnit míč správným směrem.
     
    08:50
    Zdvořák se pokusil pouze posunout míč pár centimetrů vedle sebe na Hrdého, který už nedokázal zachytit míč ve hře. Litoměřičtí mohou rozehrávat míč od postranní čáry.
     
    08:11
    V prvních devíti minutách se zatím hraje velmi rychlý futsal. Jedna akce střídá druhou.
     
    07:55
    Aktivní napadání Třebenických způsobilo, že soupeř z Litoměřic vyprodukoval chybu.
     
    07:18
    Z exekuci volného kopu se postavil Baran, který velmi prudkou střelou lehce orazítkoval vzdálenější tyč. Mikoláš se snažil vykrýt spodní část brány a tuto střelu by zřejmě nedokázal zachytit.
     
    07:17
    Po faulu Chrobáka na Rainera mají domácí šanci ohrozit bránu z volného kopu z velmi dobré pozice na hranici devíti metrů.
     
    07:17
    Žlutou kartu dostává Marek Chrobák (Gardenline Litoměřice).
     
    06:11
    Čámského zakončení skončilo podobně jako před malou chvíli zakončení jeho kolegy vedle brány. Z akce hostí tak nakonec nic nebylo.
     
    05:46
    Prágl si zařval na svého spoluhráče, aby mu přenechal přihrávku. Jeho následná střela se mu ale vůbec nepovedla. Letěla příliš vysoko i příliš daleko vedle brány.
     
    04:55
    Nejprve se o zakončení snažil Hurt, který ale narazil na prvního obránce, od kterého se odrazil míč k nohám Orema. Druhý jmenovaný se snažil ukličkovat soupeře, což se mu povedlo pouze u prvního ze dvou bránících hráčů.
     
    04:10
    Akce domácích nikam nevedla, centr Orema nenašel adresáta. Míč si naopak našel cestu pryč z hrací plochy.
     
    03:37
    Šplíchal zachraňoval co mohl odkopem míčem mimo hrací plochu. K míči v tu chvíli dobíhala dvojice útočících hráčů.
     
    03:07
    Prágl svedl rychlostní souboj s Fitzelem, který vyhrál domácí hráč. O míč ho ovšem odzbrojil další hráč Litoměřic, který ho naháněl z opačné strany.
     
    02:30
    Třebeničtí se snaží dobývat hostující obranu, zatím se jim to ale příliš nevede. Obrana Litoměřic pracuje v prvních minutách velmi dobře.
     
    01:47
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Orem si velmi dlouho pohrával s míčem u nohou, než ho o něj obral Kyzlík, který před bránou našel ještě lépe postaveného LIBORA VOLFA, jemuž nenadělalo zakončení do opuštěné brány žádné problémy. Asistence: Luboš Kyzlík.
     
    01:14
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Na první branku dnešního derby jsme čekali pouze necelé dvě minuty. VÍT KOLÁČEK se prezentoval povedenou střelou, když se míč odrazil od obou tyčí, aby následně zapadl do sítě Ludis Teamu. Bez asistence.
     
    01:01
    Prágl zakončoval rohový kop svých spoluhráčů, ale po několika odrazech se dostal míč do náruče brankáře.
     
    00:57
    Baran se stal prvním hráčem Ludis Teamu, který prověřil pozornost soupeřova brankáře.
     
    00:19
    Fitzel zasáhl míč před bránou Šplíchala velmi nebezpečně hlavou po střele Čámského. Domácí brankář se po míči stihl pouze ohlédnout.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Ludis Team Třebenice: Šplíchal – Prágl (C), Zdvořák, L. Hrdý, T. Hrdý, Orem, Baran, Rainer, Hurt
    Trenér: Miroslav Prágl

    Gardenline Litoměřice: Mikoláš – Grunert, Volf, Hranička, Blažek, Kyzlík, Čámský, Koláček, Fitzel, Chrobák (C)
    Trenér: Miloš Náprstek

    Rozhodčí: Jan Krupa, Michal Čurda
    Delegát: Zdeněk Bydžovský.
     
    Rozhodčími dnešního utkání je dvojice Jan Krupa a Michal Čurda. V roli delegáta FAČR je přítomný Zdeněk Bydžovský.
     
    Miloš Náprstek (trenér Gardenline Litoměřice): „V pátek hrajeme derby s Ludisem, na které se těšíme a doufáme, že utkání zvládneme a připíšeme si do tabulky tři body. Ludis je pro nás nepříjemný soupeř a svou kvalitu nám předvedl hned první kolo, kdy zaslouženě vyhrál první poločas. Po tvrdém utkání v Turnově nám budou chybět minimálně dva hráči základní sestavy, máme však dostatečně široký kádr, tak by to na náš výkon nemělo mít vážnější vliv.“
     
    Gardenline Litoměřice

    Nejproduktivnější hráči:
    Volf Libor – 23 bodů (14+9)
    Fitzel Tomáš – 19 bodů (11+8)
    Kyzlík Luboš – 12 bodů (7+5)
    Grunert Jakub – 11 bodů (4+7)
    Chrobák Marek – 10 bodů (4+6)

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Dalmach Turnov – Gardenline Litoměřice 3:3
    Gardenline Litoměřice – Hradiště 6:5
    Gardenline Litoměřice – COMBIX Ústí n/L. 5:5
    Jablonec nad Nisou – Gardenline Litoměřice 5:5
    Gardenline Litoměřice – Benešov 7:2
     
    Tabulka 2. ligy, skupina Západ:

    1. Gardenline Litoměřice – 24 bodů (11 zápasů; 58:43)
    2. Jablonec nad Nisou – 23 bodů (11 zápasů; 75:54)
    3. ISŠ Příbram – 19 bodů (11 zápasů; 54:49)
    4. Mladá Boleslav – 18 bodů (11 zápasů; 57:45)
    5. Chotěboř – 18 bodů (11 zápasů; 56:49)
    6. Kadaň – 17 bodů (11 zápasů; 52:53)
    7. COMBIX Ústí n/L. – 17 bodů (11 zápasů; 56:61)
    8. Olympik Mělník – 16 bodů (11 zápasů; 58:45)
    9. Hradiště – 15 bodů (10 zápasů; 59:50)
    10. Dalmach Turnov – 11 bodů (11 zápasů; 40:50)
    11. Ludis Team – 6 bodů (11 zápasů; 29:57)
    12. Benešov – 1 bod (10 zápasů; 39:77)
     
    Ludis Team

    Nejproduktivnější hráči:
    Baran Jiří – 12 bodů (9+3)
    Hurt Vojtěch – 9 bodů (5+4)
    Prágl Miroslav – 7 bodů (6+1)
    Hrdý Lukáš – 7 bodů (2+5)
    Henzl Michal – 4 body (1+3)

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Ludis Team – Jablonec nad Nisou 3:7
    Benešov – Ludis Team 4:4
    Olympik Mělník – Ludis Team 10:1
    Mladá Boleslav – Ludis Team 4:2
    Ludis Team – ISŠ Příbram 2:7
     
    Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu 12. kolo 2. ligy skupiny Západ, ve kterém se rámci regionálního derby utká celek Ludis Team proti celku Gardenline Litoměřice. Zápas se odehraje od 20:30 ve sportovní hale Chemik, která je domácím prostředím pro oba celky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Josef Cestr

    Branky: 25. Hurt, 32. Orem (L. Hrdý) – 2. Koláček, 2. Volf (Kyzlík), 10. Čámský (Kyzlík), 12. Fitzel (Mikoláš), 19. Koláček (Čámský), 30. Volf (Blažek), 33. Kyzlík (Volf)

    Karty:   29. L. Hrdý (LTT) – 8. Chrobák (GRD), 20. Grunert (GRD)


    Ludis Team Třebenice: Šplíchal – Prágl (C), Zdvořák, L. Hrdý, T. Hrdý, Orem, Baran, Rainer, Hurt
    Trenér: Miroslav Prágl

    Gardenline Litoměřice: Mikoláš – Grunert, Volf, Hranička, Blažek, Kyzlík, Čámský, Koláček, Fitzel, Chrobák (C)
    Trenér: Miloš Náprstek

    Rozhodčí: Jan Krupa, Michal Čurda
    Delegát: Zdeněk Bydžovský

    Diváci: 65
    bahis siteleri