Betis Kadaň – Jablonec n/N 3:7 (kon.) | ISŠ Příbram – Olympik Mělník 10:6 (kon.) | Ludis Team Třebenice – Litoměřice 2:7 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:7 (0:5)
Gardenline Litoměřice
Pátek 18.12.2015, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 12. kolo
     
    37:07
    Šplíchal vyběhl na půlící čáru proti soupeři, který měl u nohy míč. Čámský z otočky přehodil obloučkem brankáře a míč směřoval do brány. Naneštěstí pro Litoměřice skončil míč na konstrukci domácí brány!
     
    36:21
    Orem s Rainerem předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci byl druhý jmenovaný. Rainera zklamala v zakončení přesnost.
     
    32:46
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních minutách roztrhl pytel. Dalším hráčem hostí, který se zapsal do listiny střelců je LUBOŠ KYZLÍK. Asistence: Libor Volf.
     
    31:21
    Třebenice právě vstřelily branku!
    ADomácí ale velmi rychle korigují skóre na rozdíl čtyř branek. Nejprve mohl zakončovat Hurt, ten ale poslal míč na ještě lépe postaveného ŠTEFANA OREMA, kterému znemožnil zakončení jeden z obránců. Druhý jmenovaný se ještě u míče zdržel a z otočky zakončil. Mikoláš sice sílu střely zmírnil, v brance ale nezabránil. Asistence: Lukáš Hrdý.
     
    29:54
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LIBOR VOLF. Asistence: Radim Blažek.
     
    28:07
    Žlutou kartu dostává Lukáš Hrdý (Ludis Team Třebenice).
     
    27:48
    Baran byl sražen k zemi na hranici brankoviště. Domácí tak mají další šanci k ohrožení brány z velmi slibné vzdálenosti.
     
    24:42
    Třebenice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už to domácím vyšlo. VOJTĚCH HURT vystihl soupeřovu přihrávku a v tváří tvář brankáři byl úspěšnější domácí útočník. Bez asistence.
     
    22:38
    Už to vypadalo, že Volf bude u pravé tyče domácí brány zakončovat do upuštěné klece, opak byl ovšem pravdou. Šplíchal se včas přesunul od jedné tyče druhé a míč skvělým zákrokem lapil.
     
    20:26
    Po jednom ze soubojů zůstal ležet na hrací ploše Milan Čámský (GRD). Domácí v rámci fair-play zakopávají míč do autu a Litoměřice při pokračování hry odevzdávají míč soupeři.
     
    20:00
    Po konci prvního poločasu obdržel Jakub Grunert (Gardenline Litoměřice) žlutou kartu za kritiku rozhodčích.
     
    19:20
    Hurt ani nadvakrát nepřekonal hostujícího brankáře, ačkoli už ležel Mikoláš na zemi.
     
    18:36
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice předvedly ukázkový rychlý protiútok. Čámský protlačil míč i přes dvojici protihráčů k VÍTU KOLÁČKOVI, který už neměl problém zasunout míč do opuštěné brány soupeře. Asistence: Milan Čámský.
     
    18:29
    Ovšem exekutor desetimetrového kopu, kterým se stal Baran, nedokázal trefit prostor tří tyčí.
     
    18:29
    Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    15:51
    Nyní stálo štěstí i při hráčích Ludis Teamu. Chrobákovu první střelu ještě Šplíchal vyrazil, jeho dorážku už ale zachytávat nemusel. Míč proletěl těsně kolem horní tyče brány.
     
    15:19
    Mikolášovi musí zvonit v uších ještě teď. Hned dvakrát po sobě nastřelili domácí hráči tyč. Při Litoměřicích zatím stojí hodně velké štěstí.
     
    13:29
    Mezi tři tyče Gardenline se nevešla ani střela Hrdého. I jeho střela prošla Mikolášovi jen několik milimetrů kolem levé tyče.
     
    13:13
    Prágl si s Baranem na jeden dotek vyměnil míč, aby se ihned objevil hrající trenér Ludis Teamu dostal do jasné brankové situace. Jeho zakončení ovšem minulo bránu jen o několik milimetrů!
     
    11:14
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Mikolášův výhoz propadl domácím obráncům až k nohám TOMÁŠE FITZELA, který nadvakrát překonal brankáře Ludis Teamu. Asistence: Václav Mikoláš.
     
    10:58
    Litoměřičtí mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    09:48
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Zatímco před malou chvílí Šplíchal vychytal hned dvě velké akce soupeře, z následného rohového kopu inkasoval ze sálovky MILANA ČÁMSKÉHO, který zůstal před bránou zcela osamocen. Asistence: Luboš Kyzlík.
     
    09:33
    Šplíchal se dvakrát po sobě prezentoval dvěma velmi dobrými zákroky.
     
    07:18
    Z exekuci volného kopu se postavil Baran, který velmi prudkou střelou lehce orazítkoval vzdálenější tyč. Mikoláš se snažil vykrýt spodní část brány a tuto střelu by zřejmě nedokázal zachytit.
     
    07:17
    Po faulu Chrobáka na Rainera mají domácí šanci ohrozit bránu z volného kopu z velmi dobré pozice na hranici devíti metrů.
     
    07:17
    Žlutou kartu dostává Marek Chrobák (Gardenline Litoměřice).
     
    01:47
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Orem si velmi dlouho pohrával s míčem u nohou, než ho o něj obral Kyzlík, který před bránou našel ještě lépe postaveného LIBORA VOLFA, jemuž nenadělalo zakončení do opuštěné brány žádné problémy. Asistence: Luboš Kyzlík.
     
    01:14
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Na první branku dnešního derby jsme čekali pouze necelé dvě minuty. VÍT KOLÁČEK se prezentoval povedenou střelou, když se míč odrazil od obou tyčí, aby následně zapadl do sítě Ludis Teamu. Bez asistence.
     
    00:19
    Fitzel zasáhl míč před bránou Šplíchala velmi nebezpečně hlavou po střele Čámského. Domácí brankář se po míči stihl pouze ohlédnout.

    Josef Cestr

    Branky: 25. Hurt, 32. Orem (L. Hrdý) – 2. Koláček, 2. Volf (Kyzlík), 10. Čámský (Kyzlík), 12. Fitzel (Mikoláš), 19. Koláček (Čámský), 30. Volf (Blažek), 33. Kyzlík (Volf)

    Karty:   29. L. Hrdý (LTT) – 8. Chrobák (GRD), 20. Grunert (GRD)


    Ludis Team Třebenice: Šplíchal – Prágl (C), Zdvořák, L. Hrdý, T. Hrdý, Orem, Baran, Rainer, Hurt
    Trenér: Miroslav Prágl

    Gardenline Litoměřice: Mikoláš – Grunert, Volf, Hranička, Blažek, Kyzlík, Čámský, Koláček, Fitzel, Chrobák (C)
    Trenér: Miloš Náprstek

    Rozhodčí: Jan Krupa, Michal Čurda
    Delegát: Zdeněk Bydžovský

    Diváci: 65
    bahis siteleri