Kladno – Olomouc 5:3 (kon.) | Slavia – Zlín 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (1:1, 1:0, 3:2)
HC Olomouc
Pátek 18.12.2015, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v oslabení asi rozhodují o svém vítězství! Duo Havlůj – Kružík se dostalo do přečíslení dva na jednoho, oba borci si vyměnili kotouč a nakonec PETR HAVLŮJ doklepával puk za záda brankáře Urbische! Asistence: Daniel Kružík.
     
    56:50
    Krešimír Schildhabel (KLA) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Domácí útočník si navíc odpyká desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    55:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě drama! Hosté totiž snižují na rozdíl jediného gólu! O třetí branku svého týmu se postaral MATĚJ PAVLOVSKÝ! Asistence: Šimon Beták a Kryštof Fejko.
     
    52:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Olomouc dokázala nejprve chytrým průnikem dostat puk do útočného pásma a do mezikruží si poté sjel DOMINIK MAREK, který po obdržení kotouče vypálil přesně k tyči! Asistence: Kryštof Fejko a Šimon Beták.
     
    51:54
    Pavlovský se dostal téměř až do samostatného úniku, ale jeho individuální pokus Ptáček zastavil! Domácí brankář hned vzápětí dokázal nataženou holí zablokovat i dorážku!
     
    49:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, máme tu hattrick! Petr Křepelka nabral slušnou rychlost na levé straně a předložil kotouč před branku. Hostující gólman zůstal naprosto mimo svoji svatyni, a tak mohl dojíždějící DANIEL KRUŽÍK nataženou holí dopravit puk až za čáru. Branka byla ještě posunuta vracejícím se hráčem Olomouce, ale sudí gól ihned uznává. Asistence: Petr Patyk a Petr Křepelka.
     
    47:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a navyšují svůj náskok! Krásná svižná kombinace přivedla puk až na levý kruh k DANIELU KRUŽÍKOVI a ten tvrdou střelou z první uklidil kotouč rovnou za Urbischova záda! Hostující brankář neměl šanci se přesunout. Asistence: Petr Havlůj a David Bunda.
     
    47:20
    Jan Klvaňa (OLO) je vyloučen za držení protihráče.
     
    47:20
    Urbisch teď vyskočil riskantně z branky proti ujíždějícímu Křepelkovi a vypíchl mu kotouč. Hostující gólman ale následně zůstal mimo bránu a z toho mohl těžit Patyk. Ten ale v těžké pozici netrefil prázdnou klec.
     
    43:38
    Hosté se pouštěli do přečíslení, ale Müller nakonec místo zakončení zvolil ještě zpětnou přihrávku, kterou už nikdo neočekával, a tak Ptáček nemusel ani zasahovat.
     
    38:59
    Petr Havlůj (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    38:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Před brankou byl dobře postavený JAKUB HAJNÝ, který dokázal dorazit puk za záda brankáře Urbische! Asistence: Petr Křepelka a Petr Janeček.
     
    36:52
    Martin Končený (OLO) je vyloučen za sekání.
     
    34:25
    Fantastický Ptáček! Ten teď vymrštil svoji paži proti tečovanému kotouči a poté se výborně vrhl i proti Fejkově dorážce!
     
    33:21
    Nepříjemnost pro domácí! Ti totiž půjdou na dlouhé dvě minuty do tří! Štěpán Bláha (KLA) je vyloučen za nedovolené bránění a Dominik Havelka (KLA) si odpyká trest za podražení.
     
    30:49
    Hostující hráči si mezi sebou několikrát vyměnili puk během pohybu vpřed a nakonec to byl Pavlovský, kdo vypálil tvrdě z první. Jeho dělová rána se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    27:58
    Petr Janeček dostal z obrany parádní přihrávku do jízdy a mohl se pustit do úniku. Domácí útočník ale neměl potřebnou rychlost, a tak vyslal na bránu alespoň jedovatou bekhendovou ránu. Ta Urbischovi nejprve vypadla, ale poté už hostující gólman dokázal zpacifikovat skákající puk.
     
    25:28
    Dominik Marek (OLO) je vyloučen za držení hole.
     
    22:22
    Jakub Čermák (KLA) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    19:36
    Josef Zajíc (KLA) je vyloučen za krosček.
     
    18:07
    Jaroslav Škoda (OLO) je vyloučen za podražení.
     
    17:39
    Do Zajícovy střely vložil svoji hůl Daniel Kružík, ale protečovaný kotouč zamířil jen nad branku hostí!
     
    13:50
    Petr Janeček (KLA) je vyloučen za krosček. Jeho sok Jan Klvaňa (OLO) je pak vyloučen za držení protihráče.
     
    12:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté téměř z ničeho srovnávají! Domácí hodně špatně střídali, a tak se MATĚJ PAVLOVSKÝ dostal do samostatného úniku. V tom si hostující hráč ještě přehodil puk na forhend a svojí střelou propálil brankáře Ptáčka! Bez asistence.
     
    09:29
    Urbisch už ležel natažený v brankovišti, ale Petr Janeček nedokázal dorážet k odkryté tyči a proti následné Schildhabelově střele se hostující gólman výborně vymrštil!
     
    05:09
    Rázem mohlo být srovnáno! Po rychlé protiakci hostí zvoní tyč za Ptáčkovými zády!
     
    04:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou při hře ve čtyřech na obou stranách do vedení! Zajícovu nepříjemnou střelu z pravého kruhu ještě dokázal Urbisch vyrazit, ale z následné akce už se Rytíři prosazují. DANIEL KRUŽÍK si vybruslil na střed, využil zmatku před brankovištěm a umístil kotouč přesně mezi betony brankáře Urbische, který nic neviděl. Asistence: Petr Havlůj a Josef Zajíc.
     
    04:02
    Hned vzápětí se ale dostal Keszi do úniku a Jan Klvaňa (OLO) musel faulovat rovněž! Dvě minuty za podražení pro hostujícího hráče.
     
    03:51
    Početní výhodu si jako první vyzkoušejí hosté. Václav Janeček (KLA) je vyloučen za podražení.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Kružík (Havlůj, Zajíc), 39. Hajný (Křepelka, P. Janeček), 48. Kružík (Havlůj, Bunda), 50. Kružík (Patyk, Křepelka), 59. Havlůj (Kružík) – 13. Pavlovský, 53. Marek (Fejko, Beták), 56. Pavlovský (Beták, Fejko)


    Rytíři Kladno: Ptáček – Havelka, Chládek, Bunda (C), Matula, Zajíc, Malý – P. Janeček (A), V. Janeček, Křepelka, Patyk, Bláha, Čermák, Schildhabel, Hajný, Havlůj, Keszi, Kaprál, Kružík (A). Trenéři: Tatíček, Kuchler.
    HC Olomouc: Urbisch – Spurný, Klvaňa (A), Galvas, Kališ, Beutl, Škoda – Heža, Kropáč, Fejko, Beták (C), Pavlovský, Zabloudil, Horák, Podlaha, Marek (A), Konečný, Müller, Kuba. Trenéři: Fiala, Brančík.

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Šimán
    bahis siteleri