Technika Brno – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Pátek 18.12.2015, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 28. kolo
Partner:
     
    59:39
    Icing Techniky a logicky přichází oddechový čas trenéra Jiřího Juříka.
     
    57:12
    Technika právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se povedlo domácím vstřelit branku. DOMINIK PISKOŘ provedl nájezd perfektně, bekhendem mezi betony prostřelil Danečka a Technika opět vede.
     
    57:12
    Tak to bylo velké sólo. Dominik Piskoř od vlastní modré projel až k Danečkovi, byl potažen hostujícím bekem a je nařízeno trestné střílení.
     
    56:27
    Bude se vylučovat na straně Brna. Michal Brzobohatý odjíždí na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    54:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hrdina zápasu Pavel Jekel vůbec neviděl najetého TADEÁŠE JAROŠE, který vypálil od modré a prostřelil brněnského brankáře. Jekel je hodně smutný, ví, že se s tím dalo něco dělat. Asistence: Jan Sonnek, Petr Heider.
     
    51:20
    Jekel fantasticky proti Jarošovi. Ten už byl sám před bránou a zakončoval bekhendem prakticky do prázdné, ale skok plavmo brněnského strážce zachránil Techniku od inkasované branky.
     
    50:17
    Na druhé straně také tutovka. Havíř střílel a po teči Michala Brzobohatého se dostal k puku Benýšek, který sám před Danečkem míjí bránu.
     
    48:58
    Opět břevno. Jekel má dnes obrovské štěstí, to už byla v pořadí třetí tyč, respektive břevno. Mezi kruhy se ocitl Polák a mohlo být vyrovnáno, ale stále se stav nezměnil.
     
    45:58
    Dresler vyloučen za vysokou hůl a máte tu krátkou přesilovku Brna 5/3.
     
    44:10
    Jeník vyloučen za hákování.
     
    39:21
    I když kdo ví. Habrovec a Meidl vyloučeni za hrubost.
     
    30:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tlak host gradoval a přišlo snížení. ONDŘEJ KOVARČÍK tentokrát neváhal ani vteřinu, využil volného prostoru mezi kruhy a prostřelil Jekela nad jeho betony a do protipohybu. Asistence: Jan Dresler, Tomáš Kvapil.
     
    30:26
    Už jsme za polovinou zápasu a nyní měli domácí pořádnou kliku. Luka dostal mnoho prostoru mezi kruhy a zakončil mimo poloodkrytou bránu.
     
    26:46
    Sudí Netopil teď pořádně zatopí brněnské obraně. Vylučuje Zbořila za hákování.
     
    24:29
    Jestli jsme dobře viděl, tak je tu další tyč. V závěru přesilovky střílel z voleje Klimša a jeho bomba z kruhů orazítkovala Jekelovo zařízení.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Látal).
     
    18:43
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Klimša).
     
    16:49
    Domácí borci hrají s nadšením. Jejich uvolněnost dokumentuje další výpad Jurči, který servíroval kotouč pro lépe postaveného Michala Brzobohatého, toho ale Šimboch dokázal v poloze ležmo vychytat.
     
    14:30
    Technika právě vstřelila branku!
    No to jsou věci. Hrubice v obraně Frýdku znamená druhou v branku v síti Šimbocha. Zcela osamocený a nepokrytý zůstal před bránou PETR JURČA, který si v takových momentech umí poradit. Bezpečně a s přehledem prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Karel Benýšek.
     
    09:59
    Obrovská šance Frýdku. Růžička našel zpoza brány Radka Meidla, který vypálil sám před Jekelem, ale trefil pouze jeho břevno. Jestli nás sleduje Petra Kvitová, tak svého snoubence asi moc nepochválí. Samozřejmě v nadsázce řečeno. Tímto jí případně zdravíme.
     
    02:17
    Technika právě vstřelila branku!
    Je tu první gól zápasu. Domácí tým se prosazuje z přesilovky, která dlouho netrvala. Od modré napřáhl kapitán Habrovec, puk se po sérii odrazů dostal až před ONDŘEJE LÁTALA, jehož střela skončila za Šimbochovými zády. Asistence: Dominik Piskoř, Jan Habrovec.
     
    02:05
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Piecha) – nedovolené bránění.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 3. Látal (Piskoř, Habrovec), 15. Jurča (Benýšek), 58. Piskoř (TS) – 31. Kovarčík (Dresler, Kvapil), 55. Jaroš (Sonnek, Heider)


    HC Technika Brno: Jekel (Novák) – Habrovec (C), Navrátil, Sedlák, Strýček, Zbořil, Havíř, Kubeš – P. Brzobohatý, Čtvrtníček, Látal – Benýšek, Boček, Piskoř – M. Brzobohatý, Polesný, Kadlec – Jurča. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (21. Daneček) – Dresler, Jeník, Heider, Kowalczyk (C), Matyáš, Fišera, Kvapil, Polák – Franek, Piecha, Sonnek – Klimša, Kovarčík, Samiec – Cienciala, Meidl, Růžička – Luka, Jaroš.

    Rozhodčí: Netopil – Maloušek, Maťašovský
    bahis siteleri