Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | New Jersey – Florida 1:5 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.)
Toronto – San Jose 4:5 (po pr.) | Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:3 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 5:7 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Florida Panthers
Pátek 18.12.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Logan SHAW - 1:5
     
    55:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři ovšem využili toho, že Ďáblové odvolali brankáře a znovu získávají čtyřbrankové vedení! Ze středního pásma puk do brány napálil LOGAN SHAW, bránící hráč nedokázal kotouči v cestě do klece zabránit. Asistence: Brandon Pirri a Corban Knight.
    Sergej KALININ - 1:4
     
    53:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Je sníženo, Al Montoya tak přichází o čisté konto! David Schlemko v přesilové hře po pasu od Josefsona nahrál na levé křídlo, kde stál postavený Kyle Palmieri. Ten se opřel do puku a SERGEJ KALININ ho šťatným způsobem tečoval, díky čemuž skončil v brance Panterů! Asistence: Kyle Palmieri a David Schlemko.
    Reilly SMITH - 0:4
     
    47:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že je definitivně hotovo! Jussi Jokinen dostal puk do předbrankového prostoru, kde se po krátké skrumáži dostal k zakončení REILLY SMITH. Ten už si věděl rady a i s trochou štěstí dopravil kotouč do branky, díky čemuž navýšil již na 4:0! Smith se dočkal desáté branky v sezoně a momentálně je nejlepším střelcem Panterů. Asistence: Vincent Trocheck a Jussi Jokinen.
    Brandon PIRRI - 0:3
     
    22:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se ovšem krátce po vypršení trestu dostávají do tříbrankového vedení! BRANDON PIRRI nejprve nahrál na hokejku Logana Shawa, jehož pokus byl ale zblokovaný. Kotouč se ovšem dostal znovu na hokejku útočníka s číslem 73, který ho dopravil za záda Coryho Schneidera a vstřelil tak sedmý gól v sezoně! Asistence: Corban Knight a Logan Shaw.
    Dmitrij KULIKOV - 0:2
     
    12:00
    Florida právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Panteři si nyní vytvořili velice silný tlak v útočném pásmu a proměnili ho nejlepším možným způsobem. Jaromír Jágr bekhendem předal u pravého mantinelu kotouč na DMITRIJE KULIKOVA, který se odhodlal ke střele. A puk z hole ruského zadáka skončil až v bráně New Jersey Devils, 2:0 pro Floridu! Asistence: Jaromír Jágr a Brian Campbell.
    Jussi JOKINEN - 0:1
     
    09:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a v dnešním utkání se dostávají do vedení! Brandon Pirri parádní přihrávkou mezi obránce vyslal do samostatného úniku mezi obránce JUSSIHO JOKINENA, který nekompromisní střelou zápěstím propálil Coryho Schneidera! Obrana Ďáblů zde poměrně zaspala. Asistence: Brandon Pirri a Vincent Trocheck.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 54. Kalinin (Palmieri, Schlemko) – 10. Jokinen (Pirri, Trocheck), 12. Kulikov (Jágr, Campbell), 23. Pirri (Knight, Shaw), 48. Smith (Trocheck, Jokinen), 56. Shaw (Pirri, Knight)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Merrill, Schlemko – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Tlustý, Josefson, Palmieri – Eliáš "A", Kalinin, Kennedy – Ruutu, Gionta, Tootoo
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Mitchell "C", Campbell "A", Kulikov, Ekblad, Olsen, Gudbranson – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen "A", Trocheck, Smith – Pirri, Grimaldi, Shaw – Thornton, Knight, Howden

    Rozhodčí: Joannette, Peel – Cormier, Heyer

    Diváci: 12 512
    bahis siteleri