Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | New Jersey – Florida 1:5 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.)
Toronto – San Jose 4:5 (po pr.) | Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:3 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 5:7 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:5 (1:2, 2:0, 1:2 - 0:1)
San Jose Sharks
Pátek 18.12.2015, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brent BURNS - 4:5
     
    62:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté rozhodují dnešní zápas poměrně dost šťastnou trefou. Thornton předal puk do druhé vlny na BRENTA BURNSE, jehož střela zápěstím by mířila sice mimo branku, ale trefila koleno Hollanda, od kterého se puk odrazil za záda domácího gólmana. Asistence: Joe Thornton, Joe Pavelski.
    Matt NIETO - 4:4
     
    51:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Asi jsem vše zakřikl. Po velmi nezáživné části zápasu vidíme čtvrtou branku v domácí síti. O tu se postarala velmi bojovná formace Nieto – Donskoi – Tierney. Zdálo se, že Tierney už je v nevýhodné pozici, když zadovkou poslal přesnou přihrávku do brankoviště na nedůrazně bráněného MATTA NIETA. Tomu stačilo vystřelit bez přípravy, aby srovnal stav zápasu. Asistence: Chris Tierney, Joonas Donskoi.
    Marc-Edouard VLASIC - 4:3
     
    43:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks ovšem nic nevzdávají. Puk putoval na modrou čáru, odkud puk nahazoval na branku MARC-EDOUARD VLASIC. Zejména clona Zubruse pomohla k tomu, že jeho pokus prolétl až za záda Berniera. Asistence: Justin Braun.
    Michael GRABNER - 4:2
     
    41:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají další branku. MICHAEL GRABNER nejprve zamířil jen bekhendem do chráničů jednoho z hostujících zadáku, puk se k němu ovšem odrazil zpět, a tak domácí útočník mohl forhendem překonat Jonese. Asistence: Peter Holland, Daniel Winnik.
    James VAN RIEMSDYK - 3:2
     
    39:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v tomto utkání do vedení. JAMES VAN RIEMSDYK dokázal za brankou soupeře obrat o puk Dillona a následně puk zasunul do hostující brány. Asistence: P. A. Parenteau.
    Leo KOMAROV - 2:2
     
    24:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Vedení San Jose je smazáno, začínáme od začátku. Corradovu střelu od modré dokázal zablokovat Donskoi, jenže puk se odrazil jen na hůl LEA KOMAROVA. Finský útočník si sjel do výhodné pozice a prostřelil Jonese. Asistence: Frank Corrado, Nazem Kadri.
    Peter HOLLAND - 1:2
     
    14:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediného gólu. Vše začalo nepřesnou rozehrávkou Martina Jonese, po které domácí zatlačili svého soupeře. Nepovedené střídání zakončil nepřesnou přihrávkou Vlasic, který namazal puk do mezikruží, kde čekal Daniel Winnik. Domácí hráč pohotovou zadovkou předal kotouč PETERU HOLLANDOVY, který neváhal, z osy kluziště vystřelil a trefil se přesně do skulinky mezi výstrojí hostujícího gólmana. Asistence: Daniel Winnik.
    Patrick MARLEAU - 0:2
     
    11:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Také druhou početní výhodu hosté rychle využívají, čímž zvyšují svůj náskok na dvougólový. Burns rozehrál na Pavelského, který vjel do útočného pásma a naservíraval puk do mezikruží na PATRICKA MARLEAUA. Ten střelou nad lapačku překonal Sparkse, kterého tímto donutil vystřídat. Asistence: Joe Pavelski, Brent Burns.
    Joe PAVELSKI - 0:1
     
    02:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka v podání hostů znamená, že vidíme první branku tohoto utkání. Rychlá kombinace Žraloků končila na levé straně, odkud ranou bez přípravy prostřelil domácího brankáře kapitán San Jose JOE PAVELSKI. Asistence: Brent Burns, Patrick Marleau.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 15. Holland (Winnik), 25. Komarov (Corrado, Kadri), 40. van Riemsdyk (Parenteau), 42. Grabner (Holland, Winnik) – 3. Pavelski (Burns, Marleau), 12. Marleau (Pavelski, Burns), 44. Vlasic (Braun), 52. Nieto (Tierney, Donskoi), 63. Burns (Thornton, Pavelski)


    Toronto Maple Leafs: Sparks (12. Bernier) – Phaneuf (C), Gardiner, Rielly, Hunwick (A), Polák, Corrado – Komarov, Kadri, Matthias – Lupul, Bozak (A), van Riemsdyk – Winnik, Holland, Grabner – Parenteau, Froese, Spaling
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Burns, Martin, Braun, Vlasic (A), DeMelo, Dillon – Pavelski (C), Thornton (A), Zubrus – Ward, Marleau, Karlsson – Wingels, Tierney, Donskoi – Nieto, Hertl, Brown
    bahis siteleri