Boston – Buffalo 3:6 (kon.) | Tampa – Columbus 5:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:2 (5:4 po s.n.) | Minnesota – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (po pr.)
Ottawa – Boston 3:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
New Jersey Devils
Neděle 27.12.2015, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Joakim NORDSTRÖM - 3:1
     
    56:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, ž je rozhodnuto! Adam Henrique nejprve spálil velkou šanci, k puku se dostal Justin Faulk, který puk přenechal JOAKIMU NORDSTRÖMOVI, který svou tvrdou střelou překvapil Schneidera. Asistence: Justin Faulk.
    Justin FAULK - 2:1
     
    48:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po několik šancích hotí přichází tvrdý direkt od JUSTINA FAULKA, který dostal puk v brejku mezi kruhy a propálil Coreyho Schneidera mezi betony!
    Kyle PALMIERI - 1:1
     
    41:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Blesk z čistého nebe! Hosté se nenápadně motali okolo branky domácích, když se najednou zjevil před brankou domácích KYLE PALMIERY a poslal kotouč za záda Cama Warda. Asistence: Mike Cammalleri , Adam Henrique .
    Brett PESCE - 1:0
     
    29:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tlak domácích gradoval, puk se po nepřesná střele Lilese od modré čáry dostal zpět na modrou k BRETTU PESCEMU, který neváhal a svou střelou překonal Coryho Schneidera! Lví podíl na této brance má domácí Andrej Nestrašil, který dokonale před Schneiderem stínil. Asistence John-Michael Liles, Joakim Nordström.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 30. Pesce (Liles, Nordström), 49. Faulk (E.Staal, Veersteeg), 57. Nordström (Faulk) – 42. Palmieri (Cammalleri, Henrique)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Hainsey, Faulk, Liles, Pesce, Hanifin, Slavin – Versteeg, E.Staal, Lindholm – Nordström, J.Staal, Nestrašil – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Terry, McClement, Nash
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri, Henrique, Stempniak – Tlustý, Zajac, Palmieri – Kalinin, Josefson, Kennedy – Ruutu, Gionta, Tootoo

    Rozhodčí: Chris Rooney, Frederick L’Ecuyer – Devin Berg, Tony Sericolo
    bahis siteleri