Liberec – Třinec 3:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:1 (3:2 po s.n.)
K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 30.12.2015, 16:10 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Jakub VALSKÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hrubec nakonec na střídačku přeci jen odjel a hosté brzy inkasovali do prázdné branky třetí gól. Postaral se o něj JAKUB VALSKÝ, jenž získal puk po dobrém forčekingu a z otočky od mantinelu ho poslal do prázdné brány. Bez asistence – 3:1.
     
    58:08
    Mohlo být rozhodnuto. Šimkovu střelu tečoval u brankoviště dobře postavený Vampola jen několik centimetrů vedle pravé tyčky. Hrubec by byl bezmocný.
     
    51:59
    Liberec si vyzkouší hru v početní převaze. Útočník Polanský vyfasoval menší trest za hákování.
     
    41:26
    Šance pro Třinec. Jelínek dostal dvě minuty za hákování a třinecký tým hraje přesilovou hru.
     
    36:27
    Skvělý zákrok Lašáka. Liberecký brankář svůj tým podržel proti střele Kopeckého, jenž dostal dobrou přihrávku na kruh. Gólman se přesunul a kotouč zastavil. To byla slušná příležitost.
     
    35:56
    Další tresty, tentokrát na obou stranách. Jašek a Vlach dostávají shodně dvouminutový trest za hrubost. Pokračuje početní převaha Ocelářů v pěti proti čtyřem.
     
    35:21
    Domácí publikum se zlobí. Dravecký nejprve na hranici pravidel odstavil od puku protihráče a pak byl sám zastaven Bakošem, podle sudích navíc nedovoleně. Domácí forvard je vyloučen za vysokou hůl a hosté hrají přesilovku.
    33:10 Radim ŠÍMEK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení krátce poté, co se vyloučený Birner vrátil do hry. Obrovský kus práce odvedl Krenželok, jenž vyvezl puk takřka přes celé hřiště až za třineckou branku, tam přihrál Radivojevičovi, jehož pas našel na vrcholu kruhu volného RADIMA ŠIMKA. Ten vypálil příklepem a prostřelil Hrubce. Asistence: Branko Radivojevič, Lukáš Krenželok – 2:1.
     
    31:07
    Oceláři si zahrají první přesilovou hru v tomto zápase. Birner už odjel za katr, provinil se sekáním.
     
    28:34
    Teď měl Liberec štěstí. Tybor v přečíslení naservíroval puk Polanskému, který měl slušnou šanci. Ze spodní části kruhu a tísněn obráncem však trefil jen přesouvajícího se brankáře.
     
    25:57
    Příležitost hostů. Adamský se zjevil zcela sám před brankářem Lašákem, zblízka ale selhal a poskakující kotouč poslal kousek vedle tyčky.
     
    19:04
    Opět se to mele po přerušení a rozhodčí trestají. Žejdl vyfasoval dvouminutový trest za sekání. Dravecký za hrubost. Z domácích odešel za katr Birner rovněž za hrubost. Domácí tedy hrají přesilovku.
    15:29 Martin ADAMSKÝ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    15:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle sehráli hosté parádně! Kopecký vyhrál vhazování ve středním pásmu přesně na hůl MARTINA ADAMSKÉHO, jenž vystartoval k brance a povedenou střelou z mezikruží prostřelil Lašáka. Jako kdyby teď liberecká obrana zcela zaspala. Asistence: Tomáš Kopecký – 1:1.
     
    15:25
    Opět se vylučuje. Za vzájemnou strkanici posílají rozhodčí za katr Mojžíše a Plíhala. Oba za hrubost.
     
    12:59
    První vyloučení v dnešním utkání. Liberec si zahraje přesilovku, Nosek odešel na trestnou lavici za držení.
     
    06:53
    Velká šance domácích. Radivojevič a Bulíř ujížděli na jediného beka, druhý jmenovaný však po přihrávce parťáka pálil ze spodní části kruhu těsně nad.
    03:00 Michal BIRNER - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jdou hned zkraje zápasu do vedení. Vampola se zpoza klece natlačil až do brankoviště a zřejmě chtěl střílet, puk mu ale sjel a naštěstí pro domácí skončil přesně na čepeli MICHALA BIRNERA, který z těsné blízkosti nezaváhal. Asistence: Petr Vampola, Michal Řepík – 1:0.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 3. Birner (Vampola, Řepík), 34. Šimek (Radivojevič, Krenželok), 60. Valský – 16. Adamský (Kopecký)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk "C", Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Jonák, Vlach.
    Trenér: Filip Pešán.

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Nosek, Linhart, Roth, Galvas, Slovák, Hrabal, Klesla "C", Doudera – Svačina, Žejdl, Dravecký – Jašek, Polanský, Tybor – Kopecký, Plíhal, Adamský – Rufer, Matuš, Růžička.
    Trenér: Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Šindler, Úlehla – Bláha, Špůr.

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri