New Jersey – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Dallas 6:3 (kon.) | Boston – Ottawa 7:3 (kon.)
Toronto – NY Islanders 3:6 (kon.) | Florida – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 0:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Chicago 5:7 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Carolina Hurricanes
Středa 30.12.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Jiří Tlustý mohl na levém křídle uklízet puk do prázdné brány, jeho střela ale byla zablokována a kotouč skončil na střídačce jednoho z týmů!
     
    59:09
    Eric Staal na levém křídle vypálil z úhlu a pokusil se zkompletovat hattrick, který by znamenal prodloužení, jeho střela ale zamířila pouze do hrudi Keitha Kinkaida, který přerušil hru!
     
    58:05
    Cam Ward zamířil na střídačku a Carolina Hurricanes to zkouší při hře bez brankáře!
    56:55 David SCHLEMKO - 3:2
     
    56:55
    Devils právě vstřelili branku!
    DAVID SCHLEMKO těsně před koncem otáčí vývoj zápasu na stranu New Jersey Devils a domácí hokejisté poprvé v dnešním utkání vedou!! Travis Zajac středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a poté ho rozdal doleva na najíždějícího Davida Schlemka, který vzápětí puk z úhlu nahodil před bránu a jeden z hráčů Caroliny si ho nešťastně srazil do vlastní brány. Asistence: Travis Zajac, Lee Stempniak.
     
    54:45
    Kris Versteeg se u levé tyče s ničeho nic ocitl ve skvělé střelecké pozici a snažil se zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže jeden z hráčů New Jersey Devils jeho střelu letící těsně nad ledem dokázal holí usměrnit mimo. John Moore byl tím hráčem, který si připsal důležitý obranný zákrok!
     
    51:29
    Jeff Skinner se ocitl vzápětí u pravé tyče v další slibné šanci, ani tentokrát ale na Keitha Kinkaida, který jeho střelu vyrazil, vyzrát nedokázal.
     
    50:34
    Andrej Nestrašil z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele, která směřovala přesně do horního rohu brány, Keith Kinkaid ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    48:45
    Hurricanes tvrdě a nebezpečně vypálili od modré čáry, Keith Kinkaid ale dokázal jejich střelu letící těsně nad ledem levým betonem vyrazit mimo!
     
    47:14
    Hlavní trenér Caroliny Hurricanes Bill Peters si vzal Coach Challenge kvůli možnému nedovolenému bránění Cama Warda. Tu samou situaci jsme včera mohli vidět v zápase Nashvillu Predators, kde gól Filipa Forsberga nebyl uznán. Tady tomu tak tomu ale není a vyrovnávací gól Kylea Palmieriho je potvrzen!
    47:14 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    47:14
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI skvěle tečoval puk před bránou a vyrovnává na 2:2!! Jon Merrill tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střelu letící těsně nad ledem tečoval před bránou Kyle Palmieri, od jehož brusle se puk odrazil k levé tyči. Asistence: Jon Merrill, Travis Zajac.
     
    42:42
    Justin Faulk vypálil z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč a připravený Keith Kinkaid jeho střelu pravým betonem vyrazil do rohu kluziště!
     
    37:46
    Damon Severson napřáhl na modré čáry bez přípravy k jedovaté střele, která těsně nad ledem směřovala mezi tři tyče, Cam Ward ji ale dokázal vyrazit! To byl hodně těžký zákrok.
     
    37:04
    John-Michael Liles (CAR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    33:18
    Andrej Nestrašil napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování po přihrávce Erica Staala k jedovaté ráně bez přípravy, kterou Keith Kinkaid vyrážečkou vyrazil mimo tři tyče!
    29:46 Eric STAAL - 1:2
     
    29:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kapitán Caroliny ERIC STAAL střílí druhý gól v dnešním zápase a vrací svému týmu zpět ztracené vedení!! Kris Versteeg za bránou vybojoval puk a předložil ho Ericovi Staalovi, který ho podobně jako předním Bobby Farnham na opačné straně u pravé tyče poslal po vyjetí zpoza brány za záda Keitha Kinkaida. Asistence: Kris Versteeg.
     
    29:19
    Eric Staal na pravém křídle nabral rychlost a z kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Keith Kinkaid ji ale dokázal pravým betonem vyrazit do rohu kluziště!
     
    27:00
    Eric Staal nebyl daleko od toho, aby vstřelil svůj druhý gól v dnešním zápase, jeho střelu z blízkosti levé tyče ale dokázal Keith Kinkaid zázračným zákrokem vyrazit a Elias Lindholm mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže ho promáchl!
    26:06 Bobby FARNHAM - 1:1
     
    26:06
    Devils právě vstřelili branku!
    BOBBY FARNHAM skóruje a vyrovnává na 1:1!! Bobby Farnham využil chyby hostujících hokejistů, kteří za svou bránou nedokázali poslat puk do bezpečí, a po vyjetí zpoza brány ho u levé tyče procedil za záda Cama Warda. Bez asistence.
     
    25:15
    Adam Henrique napřáhl od modré čáry k nebezpečné střele, která směřovala těsně nad ledem k pravé tyči, Cam Ward ji ale dokázal levým betonem vyrazit a Lee Stempniak vzápětí v blízkosti pravé tyče nedokázal puk uklidil do brány! To byla obrovská šance.
     
    24:32
    Mike Cammalleri tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Cama Warda se snažil puk dotlačit u pravé tyče Travis Zajac. Brankář Caroliny Hurricanes ale situaci ustál a připsal si další důležitý zákrok!
    22:51 Eric STAAL - 0:1
     
    22:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL trestá New Jersey Devils za neproměněné šance a po parádní akci posílá Carolinu Hurricanes do vedení!! Kris Versteeg na pravém křídle zachytil vyhození Devils a vyměnil si puk s Ericem Staalem, který poté z blízkosti zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Kris Versteeg, Elias Lindholm.
     
    20:29
    Tyler Kennedy vzápětí vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování, Cam Ward ale jeho střelu holí vyrazil mimo! Brankář Caroliny Hurricanes je v úvodu druhé třetiny ve velké permanenci.
     
    20:13
    Tyler Kennedy se u levé tyče snažil ze vzduchu sklepnout puk do brány a málem se mu to podařilo, Cam Ward ale vytáhl další úžasný zákrok a na horní tyči kotouč podržel, aby mu nespadl do brány!
     
    16:29
    Jeff Skinner dostal nádhernou přihrávku mezi kruhy pro vhazování z levého křídla a poté střelou bez přípravy mířil k pravé tyči, Keith Kinkaid ale vytáhl další fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    14:36
    Jaccob Slavin napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Keith Kinkaid ji ale vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    14:13
    Jeff Skinner si v levém kruhu pro vhazování skvěle přikryl puk tělem a u levé tyče se ho vzápětí snažil poslat mezi betony Keitha Kinkaida, ten ale včas zavřel dveře a jeho pokus vyrazil!
     
    12:31
    David Schlemko nebezpečné vypálil z levého křídla od modré čáry a Cam Ward si připsal fantastický zákrok, když jeho střelu pravým ramenem vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    08:31
    Adam Henrique mohl udeřit v oslabení, na levém křídle ale ještě hledal najíždějícího spoluhráče, jenže jeho přihrávka mu směřovala na paty, kdyby ne, uklízel by puk do prázdné brány! To byla velká šance.
     
    08:10
    Justin Faulk vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Keith Kinkaid dokázal jeho střelu nadvakrát v leže zastavit!
     
    07:54
    Jordin Tootoo (NJD) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    05:32
    Kyle Palmieri napřáhl na levém křídle od modré čáry k velmi nebezpečné střele, Cam Ward si ale připsal další skvělý zákrok a ukryl puk ve své výstroji!
     
    05:06
    Ron Hainsey (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    04:50
    New Jersey Devils si zahraje přesilovou hru a Keith Kinkaid při poskytnuté výhodě zamířil na střídačku!
     
    04:30
    Mike Cammalleri na levém křídle napřáhl k velmi nebezpečné střele a Cam Ward měl co dělat, aby jeho pokus dokázal vyrazit mimo tři tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. Farnham, 48. Palmieri (Merrill, Zajac), 57. Schlemko (Zajac, Stempniak) – 23. E. Staal (Versteeg, Lindholm), 30. E. Staal (Versteeg)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene (C), Moore, Larsson, Schlemko, Severson, Merrill – Cammalleri, Zajac (A), Palmieri – Tlustý, Henrique (A), Kennedy – Kalinin, Matteau, Stempniak – Farnham, Gionta, Tootoo. Hlavní trenér: John Hynes.
    Carolina Hurricanes: Ward (Lack) – Liles, Faulk (A), Slavin, Hainsey, Hanifin, Pesce – Versteeg, E. Staal (C), Lindholm – Nordstrom, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Terry, McClement, Nash. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Dean Morton, Kelly Sutherland – Mike Cvik, Pierre Racicot
    bahis siteleri