New Jersey – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Dallas 6:3 (kon.) | Boston – Ottawa 7:3 (kon.)
Toronto – NY Islanders 3:6 (kon.) | Florida – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 0:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Chicago 5:7 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 30.12.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:53 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    48:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida přidává třetí branku! Jokinen rozehrál přesně na Gudbransona, který prudkou přihrávkou před brankou našel ALEKSANDERA BARKOVA a ten svou druhou brankou v utkání zvyšuje vedení Floridy! Asistence: Erik Gudbranson, Jonathan Huberdeau.
    21:16 Jaromír JÁGR - 2:1
     
    21:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to byla lahůdka! JAROMÍR JÁGR rozjel rychlý protiútok Floridy, poté si znovu nabruslil do volného prostoru, dostal přesnou přihrávku a nakonec si parádně vychutnal brankáře Scrivense! Asistence: Jonathan Huberdeau, Aleksander Barkov.
    16:28 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    16:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! I domácí to ještě stihli v přesilové hře! Dlouhá kombinace Floridy v útočném pásmu vyústila v přihrávku na ALEKSANDERA BARKOVA, který z mezikruží procedil kotouč do sítě. Asistence: Dmitrij Kulikov, Aaron Ekblad.
    12:39 Max PACIORETTY - 0:1
     
    12:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal přeci jen využívá přesilovou hru. Čtveřice bránících hráčů Floridy už byla hodně unavená, ke kotouči se dostal MAX PACIORETTY, který si přehodil kotouč na forhend a prostřelil Luonga! Asistence: P.K. Subban, Alex Galchenyuk.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 17. Barkov (Kulikov, Ekblad), 22. Jágr (Huberdeau, Barkov), 49. Barkov (Gudbranson, Huberdeau) – 13. Pacioretty (Subban, Galchenyuk)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Gudbranson, Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell "C" – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Shaw, MacKenzie, Pirri – Thornton, Knight, Howden
    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Subban, Beaulieu, Petry, Markov, Pateryn, Barberio – Weise, Desharnais, Pacioretty "C" – Carr, Galchenyuk, Eller – Andrighetto, Plekanec, Fleischmann – Byron, Mitchell, Flynn

    Rozhodčí: Chmielewski, Meier – Gibbs, Amell

    Diváci: 19 822
    bahis siteleri