New Jersey – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Dallas 6:3 (kon.) | Boston – Ottawa 7:3 (kon.)
Toronto – NY Islanders 3:6 (kon.) | Florida – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 0:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Chicago 5:7 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
Nashville Predators
Středa 30.12.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Alexander STEEN - 4:3
     
    64:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je zde čtvrtý gól Blues, který přinesl rozuzlení zápasu! Hra tří proti třem vůbec nesvědčila hostujícímu týmu. Toho využil Paul Stastny, jenž svou přihrávkou vybídl k samostatnému úniku ALEXANDERA STEENA, který potvrzuje pověst kanonýra a svou střelou překonává Huttona a rozhoduje tak o vítězství svého týmu. Asistence: Paul Stastny, Alex Pietrangelo.
    58:28 Colin WILSON - 3:3
     
    58:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři srovnávají krok se svým soupeřem! Střelu Ryana Ellise od modré čáry Allen vyrazil jen před sebe, kde se puk dostal ke COLINU WILSONOVI , který už neměl problém trefit odkrytou svatyni St. Louis. Asistence: Ryan Ellise, Mattias Ekholm.
    56:08 Shea WEBER - 3:2
     
    56:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    A drama je na světě! Roman Josi zavezl puk do útočného pásma, obkroužil s ním bránu, zpoza které vyslal přihrávku na modrou čáru na SHEA WEBERA, který svou nepříliš tvrdou ranou překonává Allena. Na jeho obranu je nutno dodat, že toho přes clonící hráče příliš neviděl. Asistence: Roman Josi, Carter Hutton.
    41:55 Kevin SHATTENKIRK - 3:1
     
    41:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! Do rychlého protiútoku se hnali hráči Blues. KEVIN SHATTENKIRK situaci vyhodnotil výborně a křižnou střelou z pravého kruhu trefuje prostor mezi Huttonovým betonem a vyrážečkou. Asistence: Jori Lehterä, Colton Parayko.
    32:04 Robby FABBRI - 2:1
     
    32:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani jdou podruhé do vedení! U pravého mantinelu došlo k předávce puku, jehož se ujal ROBBY FABBRI, který si vybruslil před bránu, krásně si položil Setha Jonese a střelou na bližší tyč překonává Huttona podruhé. Asistence: Jori Lehterä, Dmitrij Jaškin.
    14:00 Mattias EKHOLM - 1:1
     
    14:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators vyrovnávají ve vlastním oslabení! Ihned po vyhraném buly Mikem Fisherem vypálil z levé strany MATTIAS EKHOLM a jeho střela prošla až za záda Jakea Allena, který měl zakrytý výhled. Asistence: Mike Fisher.
    09:38 Dmitrij JAŠKIN - 1:0
     
    09:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme zde úvodní gól utkání, o kterou se postaral domácí tým! Střelu Bouwmeestera tečoval DMITRIJ JAŠKIN, jehož první pokus pokus ještě Hutton vyrazil betonem, ale na následnou dorážku již nestačil. Branku musel potvrdit videorozhodčí, protože hostující trenér si ještě vzal challenge kvůli údajnému ofsajdu. Vše však bylo v pořádku a Bluesmani se ujímají vedení. Asistence: Jay Bouwmeester, Alex Pietrangelo.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 10. Jaškin (Bouwmeester, Pietrangelo), 33. Fabbri (Lehterä, Jaškin), 42. Shattenkirk (Lehterä, Parayko), 65. Steen (Stastny, Pietrangelo) – 14. Ekholm (Fisher), 57. Weber (Josi, Hutton), 59. Wilson (Ellis, Ekholm)


    St. Louis Blues: Allen (Elliot) – Pietrangelo (A), Bouwmeester, Shattenkirk, Parayko, Bortuzzo, Gunnarsson – Tarasenko, Stastny, Pääjärvi – Brouwer, Backes (C), Steen (A) – Jaškin, Lehterä, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall – Caron
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Jackman – Neal (A), Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher (A), Wilson – Smith, Järnkrok, Watson – Salomäki, Gaustad, Nystrom

    Rozhodčí: Leggo, Watson – Gibbons, Mach
    bahis siteleri