New Jersey – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Dallas 6:3 (kon.) | Boston – Ottawa 7:3 (kon.)
Toronto – NY Islanders 3:6 (kon.) | Florida – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 0:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Chicago 5:7 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:7 (2:3, 0:2, 3:2)
Chicago Blackhawks
Středa 30.12.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Shane DOAN - 5:7
     
    59:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají zásluhou svého kapitána SHANEA DOANA, který střelou bez přípravy kompletuje hattrick. Asistence: Mikkel Boedker, Tobias Rieder.
     
    58:53
    Kojotům se nabízí přesilovka 6 na 3. Desjardins (CHI) je vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    58:40
    Domácí opět hrají v šesti!
    58:21 Jonathan TOEWS - 4:7
     
    58:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté pečetí svou dnešní výhru brankou do odkryté klece. Hjalmarsson vyhodil puk do středního pásma, kde se ho ujal kapitán Blackhawks JONATHAN TOEWS, jemuž nedělalo žádné problémy trefil prázdnou bránu. Asistence: Tuevo Teravainen, Duncan Keith.
     
    57:36
    Domingue už sedí na střídačce, domácí zkusí štestí v šesti!
     
    57:36
    Michálek po zakončení inkasoval úder od Hossy (CHI) do hlavy. Hostující borec inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění, český zadák naopak míří přímo do kabin.
    53:03 Connor MURPHY - 4:6
     
    53:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí ještě dramatizují dnešní zápas CONNOR MURPHY si sjel na vrchol pravého kruhu a přesnou střelou zápěstím na vzdálenější tyč vstřelil čtvrtý gól svého týmu. Asistence: Tobias Rieder, Michael Stone.
     
    52:41
    Z téměř jasního zápasu mohlo být ještě drama! Nejprve Boedker trefil levou tyč hostující klece, následně Domi zamířil do břevna!
     
    51:00
    Bickell (CHI) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
    47:17 Shane DOAN - 3:6
     
    47:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen z přesilovky snižují. Domácí kapitán SHANE DOAN dokázal prostřelit Crawforda, čímž vykřesal jiskřiku naděje pro svůj tým. Asistence: Tobias Rieder, Oliver Ekman-Larsson.
     
    46:59
    Toews (CHI) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
    45:04 Andrew DESJARDINS - 2:6
     
    45:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velmi smolné vystoupení domácích gólmanů završuje šestá branka, s kterou Domingue nemohl vůbec nic dělat. ANDREW DESJARDINS střílel z bezprostřední blízkosti, a tak se puk odrazil od betonu domácího brankáře do Grossmana, který si srazil puk do vlastní klece. Bez asistence.
     
    44:07
    Murphyho střela vypadla Crawafordovi a chvilku se povalovala po brankové čáře, ale důrazný Martinnook nedokázal puk dostat za brankovou čáru!
     
    43:18
    Michálek poslal svoji střelu jen do protihráče, a tak uháněl Shaw sám na branku Arizony. Hostující útoník si dobře rozhýbal a položil brankáře, jenže v rozhodující chvíli mu puk sklouzl z čepele!
     
    38:29
    Ekman-Larsson naservíroval puk bekhendem do brankoviště na Domiho, proti jehož střele z bezprostřední blízkosti dokázal vytrčit svůj pravý beton Crawford!
     
    37:33
    Kane zkusil otočku na pravém kruhu, následně však bekhendem, přestřelil!
    33:48 Patrick KANE - 2:5
     
    33:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásnou brankou završují hosté pověstného bůra. Gustafsson přihrál na levou stranu Shawovi, který puk naservíroval přes šíři pásma PATRICKU KANEOVI, jehož střela mířila do prázdné brány. Asistence: Andrew Shaw, Erik Gustafsson.
     
    29:28
    Hráčská lacvice (CHI) inkasuje 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    27:46
    Van Riemsdyk rozezvučel horní tyč domácí brány, což překvapilo celou arénu Kojotů!
     
    27:08
    Ekman-Larsson (ARI) je vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    26:16
    Boedker se prosmýkl po levém křídle až před Crawforda, který ovšem máchnutím lapačkou zlikvidoval jeho nebezpečnou střelu!
     
    26:00
    Rasmussen (CHI) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
    22:00 Andrew DESJARDINS - 2:4
     
    22:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Dnešní utkání rozhodně nepatří brankářům. Domácí Domingue dohání svého kolegu v opačné bráně, když inkasuje branku jako vystřiženou ze žákovských kategorií. ANDREW DESJARDINS z kraje pásma nahodil puk na branku a domácímu brankáři puk trestuhodně propadl přes lapačku do branky. Asistence: Teuvo Teravainen, Phillip Danault.
     
    20:01
    Domácí začínají druhou třetinu s jiným mužem v brankovišti! Lindbacka nahrazuje v bráně Kojotů Domingue!
    19:08 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    19:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilová hra ze tři využita. Chicagu stačily pouhé čtyři střely na bránu k tomu, aby třikrát překonali Lindbacka. Kombinace hostujícího celku vyústila střelou ARTĚMIJ PANARINA, který z levého kruhu zamířil přesně. Střelu ještě lehce přizvedl domácí brankář do břevna, od kterého se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Brent Seabrook, Duncan Keith.
     
    18:55
    Michálek (ARI) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    14:46
    Hjalmarsson (CHI) je vyloučen na 2 minuty za nesportovní chování.
    12:07 Zbyněk MICHÁLEK - 2:2
     
    12:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gila River Arena bouří, protože Kojoti právě srovnávají stav dnešního zápasu! Ekman-Larsson zpoza branky vybídl ke skórování českého zadáka ZBYŃKA MICHÁLKA, který nezaváhal a uklidil puk přesně ke vzdálenější tyči. Český obránce tak zaznamenává svůj druhý gól v letšní sezóně. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Craig Cunningham.
    10:18 Shane DOAN - 1:2
     
    10:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelnou smůlu měl nyní hostující brankář. Domácí kapitán SHANE DOAN jen lehkým obloučkem nahazoval puk od pravého mantinelu na branku soupeře, avšak puk těsně přes Crawfordem skočil a nečekaným odrazem zapadl do sítě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Michael Stone.
     
    08:13
    Teravainen (CHI) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
    07:36 Brent SEABROOK - 0:2
     
    07:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks třikrát vystřelili na branku svého soupeře a už se radují z druhého gólu – to je neuvěřitelné! Kane od pravého mantinelu poslal puk na modrou, odkud propálil vše, co mu stálo v cestě, Brent Seabrook. Jeho pokus ještě nejspíš tečoval ARŤOM ANISIMOV. Asistence: Brent Seabrook, Patrick Kane.
     
    06:55
    Cunningham (ARI) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
    06:21 Duncan KEITH - 0:1
     
    06:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Asi jsem to zakřikl! Velmi nepovedená přesilovka v podání hostí nakonec končí brankkou v domácí síti. Kane zavezl po levém křídle puk do útočného pásma a zadovkou nabil na vrchol kruhu DUNCANU KEITHOVI, jehož rána bez přípravy mířili těsně vedle lapačky arizonského gólmana. Asistence: Patrick Kane, Marian Hossa.
     
    05:22
    Chicago propadlo na útočné modré, a tak šli do přečíslení 2 na 1 dva domácí hráči. Richardson přihrával Domimu, proti jehož střele bez přípravy se hostující brankář skvěle přesunul a puk lapil!
     
    04:31
    Duclair (ARI) je vyloučen na 2 minuty za hákování.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 11. Doan (Ekman-Larsson, Stone), 13. Michálek (Ekman-Larsson, Cunningham), 48. Doan (Rieder, Ekman-Larsson), 54. Murphy (Rieder, Stone), 60. Doan (Boedker, Rieder) – 7. Keith (Kane, Hossa), 8. Anisimov (Seabrook, Kane), 20. Panarin (Seabrook, Keith), 22. Desjardins (Teravainen, Danault), 34. Kane (Shaw, Gustafsson), 46. Desjardins, 59. Toews (Teravainen, Keith)


    Arizona Coyotes: Lindback (Domingue) – Murphy, Ekman-Larsson (A), Stone, Grossman, Michálek, Dahlbeck – Boedker, Vermette (A), Domi – Duclair, Tichonov, Rieder – Doan (C), Richardson, Martinook – Cunningham, Dauphin, Chipchura
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Van Riemsdyk, Keith (A), Seabrook (A), Hjalmarsson, Rozsíval, Gustafsson – Hossa, Toews (C), Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teravainen, Danault, Desjardins – Garbutt, Rasmussen, Bickell
    bahis siteleri