Martin – Piešťany 4:3 (kon.) | Poprad – Košice 2:3 (po pr.) | Zvolen – Žilina 3:4 (0:1 po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 2:7 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:6 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
HK Nitra
sk Středa 30.12.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Nitra dala gól!
    Dukla aj za stavu 3:5 ponechala na ľade šesť hráčov a skúšala zázrak, no za bránkou Nitry boli úspešnejší v súboji hostia a PETER KONIG vyhodil rovno do opustenej brány.
    Asistencia: David Laliberté
     
    58:34
    Nitra dala gól!
    Dukla skúšala hru vabank, ale nevyhrala buly v útočnom pásme, od mantinelu to skúsil RADOSLAV MACÍK bekhendom a puk sa dokotúľal do prázdnej brány.
    Asistencia: Juraj Štefanka
     
    46:57
    Nitra dala gól!
    Blackwater ustál pri mantineli súboj, posunul na Lalibertého, ktorý prihral pred bránu MAREKOVI SLOVÁKOVI. Puk mohol hrať trenčiansky hráč, ale Slovák mu šikovne dvihol hokejku a z otočky prekvapil Cháberu.
    Asistencie: David Laliberté
     
    41:17
    Trenčín dal gól!
    Presilovka Dukly využitá. Nitra stratila v pásme puk a Gašparovič vyviezol od mantinelu akciu smerom do stredu, potom naservíroval TIBOROVI MELICHÁRKOVI na ľavý kruh a ten z prvej príklepom trafil odkrytú časť brány.
    Asistencia: Jakub Gašparovič
     
    33:23
    Nitra dala gól!
    Trenčania stratili puk v strednom pásme, Nitra rýchlo rozohrala akciu, DAVID LALIBERTÉ dostal puk za kruhy, napriahol a spoza brániaceho hráča trafil presne k žrdke.
    Asistencie: Judd Blackwater, Dušan Milo
     
    22:49
    Trenčín dal gól!
    Úspešná presilovková kombinácia Dukly. Dlouhý na pravom kruhu nevystrelil, ale predložil ideálne pred prázdnu bránu LUKÁŠOVI NOVÁKOVI, ten usmernil puk smerom do odkrytej brány, ale po sťažnostiach hostí išiel rozhodca prezrieť video. Gól bol uznaný.
    Asistencie: Radek Dlouhý, Richard Pavlikovský
     
    19:53
    Trenčín dal gól!
    Keď sa už čakalo na záver tretiny, Dukla udrela. Drgoň zabojoval o nahodený puk za bránou, spätnú prihrávku na pravom kruhu ešte Petrovický nezištne posunul pred bránu voľnému JAKUBOVI GAŠPAROVIČOVI a ten zakončil do odkrytej brány bezmocného Trenčana.
    Asistencie: Róbert Petrovický, Adam Drgoň
     
    18:49
    Nitra dala gól!
    Hostia presilovku využili, keď pálil od modrej Milam, Chábera puk len zastavil špičkou betónu a MAREK SLOVÁK pohodlne dorazil do odkrytej brány.
    Asistencie Jameson Milam, David Laliberté
     
    13:01
    Nitra dala gól!
    Trenčania v trojici zaútočili, ale hostia podnikli rýchly protiútok, pri signalizovanom vylúčení dostal presnú prihrávku pred odkrytú bránku JURAJ ŠTEFANKA, ktorý sa poďakoval gólom.
    Asistencie: Radoslav Macík, Petr Stloukal

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 20. Gašparovič (Petrovický, Drgoň), 23. L.Novák (R.Dlouhý, Pavlikovský), 42. Melichárek (Gašparovič) – 14. Štefanka (Macík, Stloukal), 19. Slovák (Milam, Laliberté), 34. Laliberté (Blackwater, Milo), 47. Slovák (Laliberté), 59. Macík (Štefanka), 60. Konig (Laliberté)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Holenda, Pavlikovský, Rehák, Hatala, Ryzák, Drgoň, Nechala – Hlinka, R.Dlouhý, L.Novák – Melichárek, Petrovický, Gašparovič – Vozdecký, Švec, Šišovský – Hudec, Zlocha, Toman – Pataky
    HK Nitra: Valent (10.Trenčan) – Mezei, Milam, Kuzma, Podhradský, M.Novák, Milo, Ordzovenský, P.König – Blackwater, Slovák, Laliberte – Bajtek, Kutálek, H.Ručkay – Stloukal, J.Štefanka, Macík – Piačka, Bene, Pupák

    Rozhodčí: Čech, Mrkva (ČR) – J.Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri