Buffalo – NY Islanders 1:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.)
St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 3:4 (po pr.) | Dallas – Nashville 5:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 1:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 0:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:2 (kon.)
Boston – Montreal 1:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Los Angeles Kings
Pátek 01.01.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Tanner PEARSON - 1:4
     
    59:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Domácí ztratili ve vlastním pásmu puk a pojistku na výhru hostů dal střelou do prázdné branky TANNER PEARSON. Asistence: Marián Gáborík.
    43:36 Mark GIORDANO - 1:3
     
    43:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali snižující branky! Ferland vybojoval za brankou puk, vybruslil, přihrál na modrou, odkud vystřelil MARK GIORDANO a s přispěním Doughtyho teče dostal puk za Quicka! Asistence: Micheal Ferland, Joe Colborne.
    23:04 Andy ANDREOFF - 0:3
     
    23:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky, úvod druhé třetiny se domácím nedaří. Zpoza branky přišla přihrávka před brankoviště na volného ANDYHO ANDREOFFA a ten si vzniklou situaci vychutnal a prostřelil Rama. Asistence: Michael Mersch, Jordan Nolan.
    21:46 Milan LUCIC - 0:2
     
    21:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nápor hostů ale nese ovoce a už je to o dvě branky! Toffoli vyjel zpoza branky, jeho zakončení ještě Ramo zvládl vyrazit, ale na následnou dorážku v podání MILANA LUCICE už byl krátký. Společně s ním vložil do dorážky hůl ještě i Kopitar, proti tomuto už Ramo nemohl pořádně zasáhnout. Asistence: Anže Kopitar, Tyler Toffoli.
    11:04 Marián GÁBORÍK - 0:1
     
    11:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je tu první gól utkání. Hosté se dostali rychlého přechodu do útoku. MARIÁN GÁBORÍK udělal s pukem pohyb na střed a střelou přes obránce prostřelil Rama. Asistence: Tanner Pearson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 44. Giordano (Ferland, Colborne) – 12. Gáborík (Pearson), 22. Lucic (Kopitar, Toffoli), 24. Andreoff (Mersch, Nolan), 60. Pearson (Gáborík)


    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Brodie, Giordano (C), Hamilton, Russel, Wideman, Engelland – Hudler, Monahan, Gaudreau – Colborne, Backlund, Ferland – Jones, Granlund, Bennett – Bouma, Stajan, Bollig. Trenér: Bob Hartley.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, Forbort – Toffoli, Kopitar, Lucic – Gáborík, Shore, Pearson – Brown (C) King, Lewis – Andreoff, Nolan, Mersch. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Dwyer, Furlatt – Knorr, Shewchyk

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri