Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 03.01.2016, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    58:25
    Tlak hostů může ještě kulminovat! Na trestnou lavici totiž odjel Michal Semrád (HBR) za bodnutí koncem hole. Inkasoval navíc trest na 2+2+10 minut. Branka Vajgaru zůstává prázdná!
     
    55:48
    Další komplikace pro domácí a šance pro Vajgar. Dominik Kittler (HBR) inkasuje trest za držení protihráče.
     
    54:32
    Ta se dařila do té doby, kdy na pravém mantinelu přišel velký souboj o kotouč, při němž se hákováním provinil Jakub Abbrent (HBR).
     
    52:52
    Domácí si také zahrají početní převahu. Za podražení je vykázán na dvě minutky Aleš Kadlec (JHR). Záleží jen na domácích, zda tam vydrží celých sto dvacet vteřin.
     
    50:54
    Vzájemné vyloučení. Dnes již třetí. Za sekání jde dělat Semrádovi společnost Dominik Suchý (HBR) a na druhou trestnou jede za stejný prohřešek Kevin Švihálek (JHR).
     
    50:35
    Jak se z útočného pásma dostat do obranného za pár vteřin a ještě se ztraceným obráncem. To by nyní mohli vyučovat domácí. Michal Semrád (HBR) v útoku sekl protihráče a už odpočívá na trestné.
     
    37:46
    Domácí budou hrát přesilovku. V levém rohu pásma se provinil sekáním Jan Heřmánek (JHR).
     
    25:40
    Na zadním mantinelu za Kekulou se provinil Jan Lobo (HBR) nedovoleným zákrokem a za napadení je vykázán k trestoměřičům.
     
    18:58
    Jakub Šafář po objetí klece našel jen Kekulovu výstroj. Hned poté objal Jan Heřmánek (JHR) Davida Buška (HBR), který objetí opětoval, oba se skáceli k zemi a následně za držení protihráče poroučeli na trestnou.
     
    16:13
    Bude se vylučovat na straně Vajgaru i na straně domácích. Nejprve měl být vyloučen jen hostující Martin Zettl (JHR) za držení protihráče, ale po Foglově zákroku se do soupeře opřel Martin Polák (HBR). Čtyři na čtyři.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 32. Michal Přibyl I (Jelínek), 48. Abbrent (Kraučuk, Mendl) – 56. Košťál (Švihálek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchým Bušek, Mendl "C", Semrád "A", Bancíř, Lobo – Abbrent, Kraučuk, Hubert, L. Motl. Polák, Křížek, Kittler, M. Přibyl, Jelínek "A".
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Fogl – Jon "C", Kadlec, Babčuk, Port, Zettl, Šafář "A", Sviták, Švihálek, Heřmánek, Košťál, Nikodým, M. Přibyl II, Baxa.

    Rozhodčí: Martin Homola – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri