New Jersey – Detroit 0:1 (kon.) | St. Louis – Ottawa 2:3 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
Edmonton – Carolina 1:0 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 05.01.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:41 Daniel SEDIN - 2:3
     
    44:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN krátce po neuznaném gólu Arizony Coyotes skóruje a vrací Vancouver zpět do zápasu!! Daniel Sedin se na levém křídle dostal ke střele a z ostrého úhlu zamířil mezi rukou a tělem Louise Domingueho ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Henrik Sedin, Christopher Tanev.
    41:13 Shane DOAN - 1:3
     
    41:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    SHANE DOAN využívá přesilovou hru a svým druhým gólem v utkání posílá Arizonu Coyotes do dvoubrankového vedení!! tobias Rieder skvěle zamíchal před bránou s pukem a pod betonem Jacoba Markstroma kotouč mířil do brány, od pravé tyče se ale odrazil na brankovou čáru a Shane Doan ho vzápětí v pohodě uklidil do prázdné brány. Asistence: Tobias Rieder, Antoine Vermette.
    34:00 Laurent DAUPHIN - 1:2
     
    34:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    LAURENT DAUPHIN střílí gól a po pouhých 19 sekundách od vyrovnávacího gólu Bo Horvata vrací Arizoně Coyotes bleskově zpět ztracené vedení!! Tobias Rieder se dostal u levé tyče k puku a jeho střela se odrazil od betonu Jacoba Markstroma k Laurentovi Dauphinovi, který kotouč z blízkosti a úhlu uklidil do prázdné brány. Zajímavostí je, že na druhém gólu Arizony si připsal asistenci brankář Louis Domingue. Asistence: Tobias Rieder, Louis Domingue.
    33:41 Bo HORVAT - 1:1
     
    33:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1! Henrik Sedin poslal z ostrého úhlu na pravém před bránu přihrávku, kterou Coyotes nedokázali dopravit do bezpečí a Bo Horvat ji bekhendem nadvakrát procedil za záda Louise Domingueho ke vzdálenější levé tyči. Bez asistence.
    26:55 Shane DOAN - 0:1
     
    26:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    SHANE DOAN předvedl úžasnou teč a posílá Arizonu Coyotes do vedení! Connor Murphy nahodil puk z vrcholu pravého kruhu pro vhazování na bránu a v mezikruží ho skvěle tečoval bekhendem Shane Doan, od jehož hole se puk odrazil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Connor Murphy, Brad Richardson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Horvat, 45. D. Sedin (H. Sedin, Tanev) – 27. Doan (Murphy, Richardson), 34. Dauphin (Rieder, Domingue), 42. Doan (Rieder, Vermette)


    Vancouver Canucks: Markstrom (Connata) – Edler, Tanev, Hutton, Weber, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Higgins, Horvat, Vrbata – Kenins, McCann, Dorsett – Burrows (A), Vey, Cracknell. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Arizona Coyotes: Domingue (Lindback) – Ekman-Larsson (A), Murphy, Dahlbeck, Elliott, Grossman, Stone – Domi, Vermette (A), Boedker – Rieder, Dauphin, Duclair – Martinook, Richardson, Doan (C) – Chipchura, Gordon, Tichonov. Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Kevin Pollock – Steve Barton, Ryan Gibbons
    bahis siteleri