Švédsko – USA 3:8 (kon.) | Rusko – Finsko 3:4 (po pr.)
konec
Švédsko
3:8 (2:2, 0:4, 1:2)
USA
Úterý 05.01.2016, 15:00 • Hartwall Arena, Helsinky • Mistrovství světa do 20 let • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Axel HOLMSTRÖM - 3:8
     
    58:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    AXEL HOLMSTRÖM se proháčkoval před Nedeljkoviče, který vyrazil kotouč za branku, kde si ho švédský střelec sebral a dokázal zasunout kotouč za druhou tyčku. Americký brankář se nestihl přesunout. Asistence: Oskar Lindblom, Adrian Kempe.
    Matthew TKACHUK - 2:8
     
    51:12
    USA právě vstřelilo branku!
    Kempe udělal obrovskou chybu na vlastní modré čáře, čehož dvojice Schmaltz – Tkachuk využila. Nick Schmaltz zavezl kotouč do pásma a poté ho předal MATTHEW TKACHUKOVI, jenž přes levý beton Sandströma dostal kotouč již poosmé do sítě. – 2:8. Asistence: Nick Schmaltz.
    Ryan DONATO - 2:7
     
    43:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Ani štěstí dnes nestojí při Švédech. Kotouč se zpoza branky odrazil přímo na hůl RYANA DONATA, který položil překvapeného Sandströma a zasunul kotouč do prázdné branky. – 2:7. Bez asistence.
    Brandon CARLO - 2:6
     
    39:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Totální rozklad švédské obrany. Schmaltz vzal kotouč ve vlastním pásmu, dojel s ním až před Sandströma, kde ho přehrál na BRANDONA CARLA, který neměl problém trefit poloodkrytou branku Švédska! – 2:6. Asistence: Nick Schmaltz.
    Anders BJORK - 2:5
     
    36:31
    USA právě vstřelilo branku!
    A opět ukázka šikovnosti americký hráčů. Milano přenechal u mantinelu kotouč ANDERSI BJORKOVI, který ukázal svoje šikovné ruce, proháčkoval se kolem několika soupeřových obránců a vymetl šibenici Sandströmovi branky! – 2:5. Asistence: Sonny Milano.
    Ryan DONATO - 2:4
     
    24:06
    USA právě vstřelilo branku!
    Znovu o dvě branky! Kotouč do pásma zavezl Ryan MacInnis, který přenechal kotouč Brandonu Carloovi, jenž našel fantastickou přihrávkou u vzdálenější tyče RYANA DONATA. Ten měl jednoduchý úkol, ztečovat kotouč za záda Sandströma. – 2:4. Asistence: Ryan MacInnis, Brandon Carlo.
    Brock BOESER - 2:3
     
    22:17
    USA právě vstřelilo branku!
    Po nenápadné akci si Američané berou vedení zpátky! Od modré čáry střílel Will Borgen a před Sandströmem tečoval kotouč BROCK BOESER, který nasměroval puk do sítě a navrátil zpátky vedení týmu USA! – 2:3. Asistence: Will Borgen, Matthew Tkachuk.
    Carl GRUNDSTRÖM - 2:2
     
    18:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To se nám s brankami roztrhl pytel! Fantastická akce Švédů. Forsbacka Karlsson přehrál v útočném pásmu kotouč přes šířku na Erikssona, který našel třetího parťáka v této formaci u vzdálenější tyče a CARL GRUNDSTRÖM jen poslal kotouč do sítě! – 2:2. Asistence: Jakob Forsbacka Karlsson, Joel Ek Eriksson.
    William LAGESSON - 1:2
     
    17:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A pozor je sníženo! Kotouč krásně do pásma zavezl Adrian Kempe, který poté u branky přihrál před poloprázdnou branku WILLIAMU LAGESSONOVI, který nezaváhal a poslal kotouč za záda Neděljkoviče! – 1:2. Asistence: Adrian Kempe.
     
    15:32
    USA právě vstřelilo branku!
    V momentě, kdy se Larsson vrátil na led Američané zvyšují! Střelu od modré čáry z hole Werenskiho krásně tečoval před Sandströmem MATTHEW TKACHUK a nedal švédskému brankáři sebemenší šanci zasáhnout! – 0:2. Asistence: Zach Werenski, Nick Schmaltz.
    Will BJORK - 0:1
     
    11:59
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané si dokázal vytvořit lehký tlak, ze kterého vytěžili branku. Dvorak zakončoval z mezikruží, což dokázal Sandström zneškodnit, nicméně na dorážku WILLA BJORKA už dosáhnout nemohl! – 0:1. Asistence: Christian Dvorak.
    Marken.cz

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 18. Lagesson (Kempe), 19. Grundström (Eriksson, Forsbacka), 59. Holmström (Lindblom, Kempe) – 12. Bjork (Dvorak), 16. Tkachuk (Werenski, Schmaltz), 23. Boeser (Borgen, Tkachuk), 25. Donato (MacInnis, Carlo), 37. Bjork (Milano), 40. Carlo (Schmaltz), 44. Donato, 52. Tkachuk (Schmaltz)


    Švédsko: Sandström – Lagesson, Forsling, Larsson, Englund (C), Pettersson, Carlsson – Holmström (A), Kempe, Lindblom – Grundström, Forsbacka Karlsson, Eriksson – Asplund, Timashov, Nylander – Ehn, Looke, Karlsson
    USA: Nedeljkovič – Werenski, Carlo, Borgen, Belpedio, Fortunato, McAvoy, Krys – Tkachuk, Matthews, White – Bjork, Dvorak, Milano – Schmaltz, Hitchcock, Boeser – Debrincat, Eansor, Macinnis – Donato

    Rozhodčí: Fonselius, Rantala (FIN) – Chartrand-Piche (CAN), Nieminem (FIN)
    bahis siteleri