Liberec – Chomutov 3:2 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:6 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 5:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:7 (1:0, 3:1, 1:6)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 07.01.2016, 18:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dílo je dokonáno. JIŘÍ HOZÁK trefuje prázdnou branku a zpečeťuje dnešní osud hradeckému týmu. Asistence: Albert Michnáč.
     
    58:47
    Sparta vyhodila puk přes celé pásmo, Hradečtí hrají bez golmana v šesti.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    I zázraky se někdy dějí a fantazií máme na světě. MAREK PULKRAB našel kotouč jako první po nastřelení a s obtížemi se mu ho podařilo dostat za záda domácího golmana. Asistence: Martin Jandus, Ondřej Procházka.
     
    56:07
    Mountfield si komplikuje situaci zbytečným faulem. Marek Malinský hákoval protihráče a jde si sednout na trestnou lavici. Sparta má možnost rozhodnout celý zápas.
     
    55:33
    Radim Šalda nahodil puk na bránu, který se při vší smůle Hradce odrazil na opačnou stranu, než kde stál volný hradecký útočník, který mohl dorážet do prázdné klece.
     
    53:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta to přece jen dokázala! Stav je 5:5 po zásluze ALBERTA MICHNÁČE. Ten si vyjel do pravého kruhu v útočném pásmu a přes hráče nastřelil puk přímo na bránu. Tomáš Vomáčka ho ale neviděl a nemohl s danou situací nic dělat. Asistence: Václav Klindera, Jiří Hozák.
     
    52:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A přece jen se blafák povedl. LUKÁŠ LOJKA naznačil brankaři kličku na levou stranu do forhendu, puk ale umístil na poslední chvíli k levé tyči.
     
    52:28
    Lukáš Lojka byl faulovaný po úniku na bránu, bylo nařízené trestné střílení.
     
    49:49
    Radek Pilař neustále kroužil kolem brány a čekal na ten správný moment, aby vystřelil. Martin Chour se ale zmást nedal.
     
    46:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se přece jen nevzdávají a snaží se se skóre něco udělat. K propadlému puku před sparťanským brankařem měl nejblíže TOMÁŠ DRAŠNAR, který dostal puk do odkryté brány. Asistence: Jakub Orság.
     
    45:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    A drama je na světě. Třetí třetinu bude ještě dost zajímavá. Lukáš Lojka střílel od modré, jeho střelu ale ještě Tomáš Vomáčka vychytal. Ta se nicméně dostala k volnému VOJTĚCHU KUDLOVI, na kterou už hradecký golman sám nestačil. Skóre se nám vyrýsovalo ze 4:0 na 4:3. Asistence: Lukáš Lojka, Daniel Schwamberger.
     
    41:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané pomalu, ale jistě vystrkují růžky. Jan Havel našel v mezikruží volného ONDŘEJE PROCHÁZKU, jehož střela zamířila nad pravý beton domácího golmana. Asistence: Jan Havel.
     
    37:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak toto je pro Hradec velmi smolný gól. Albert Michnáč nastřelil puk na bránu, odkud se snažil dorážet ještě zpoza brány JIŘÍ HOZÁK. Guma se ale odrazila nešťastným způsobem od Reného Piegla přímo do brány. Asistence: Albert Michnáč, Martin Jandus.
     
    36:47
    Nicolas Bureš si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    35:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká mašina nemá konce. Štěpán Matějček nastřelil kotouč na bránu, kde se nejlépe zorientoval DANIEL LIER a usměrnil puk správným směrem. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    35:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól z ničeho, ale i ten platí! Daniel Lier poslal bez koukání puk před bránu, že by se mohl nějak uchytit. Toho se ujal nakonec TOMÁŠ ZAHRADNÍK a nenápadnou střelou mezi nohy zvyšuje na 3:0. Asistence: Daniel Lier, Filip Moník.
     
    33:24
    Václav Klindera by mohl být nominovaný do Zlaté helmy. Několika překrásnými stahovačkami si objel hned tři hradecké hráče a střelil puk do lapačky Tomáše Vomáčky.
     
    32:19
    Pražané přerušili tlak před vlastní bránou až faulem. Dvě minuty za sekání si odsedí Jiří Hozák.
     
    27:14
    I Hradečtí si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici zamířil Patrik Kadeřávek zahákování.
     
    26:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu druhý gól, znovu na straně Mountfieldu. PATRIK MIŠKÁŘ se ocitl se třemi spoluhráči před pražským obráncem a brankařem, volil ale individuální zakončení a nacpal se před Martina Choura a k druhé tyči zasadil kotouč za brankovou čáru. Asistence:Jakub Orság.
     
    22:24
    René Piegl zahákoval protihráče a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Sparta je opět v početní výhodě.
     
    20:20
    Jan Havel měl opět na hokejce gólovou šanci. Jeho spoluhráč ho krásně vyhledal v mezikruží a Tomáš Vomáčka se blýskl úžasným zákrokem, když si skulinu pod lapačkou pohlídal.
     
    18:55
    Východočeští tři hráči se dostali k puku, žádný z nich ale nedokázal se ze slibné pozice prosadit.
     
    17:52
    V přečíslení dva na dva se krásně uvolnil Daniel Lier, kterému také směřovala přihrávka od Radka Pilaře. Hradecký obránce však netrefil puk poslaný žabkou a promarnil tak možnost skórovat do prázdné brány.
     
    16:17
    Tomáš Drašnar se dostal do zajímavé pozice před brankovištěm, bránu hostů ale o pár centimetrů přestřelil.
     
    13:49
    Patrik Miškář si odpyká dvě minuty za hákování. Sparta má možnost první přesilové hry.
     
    09:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól utkání, který střílí hradecký Mountfield. Aleš Krátoška dostal puk za bránu ode Františka Hnika. Hradecký útočník moc dobře věděl o najíždějícím RADKU PILAŘOVI, jehož střela zamířila přesně do pravého rohu brány. Asistence: Aleš Krátoška, František Hnik.
     
    07:35
    Ondřej Procházka dostal kotouč do pravého kruhu, odkud pálil nebezpečně na hradeckou bránu. Tomáš Vomáčka však na poslední chvíli zasáhl svým pravým betonem.
     
    03:44
    Aleš Krátoška opět dostal na hůl kotouč, tentokrát nahrávkou přes celé hřiště, Martin Chour si ale s jeho střelou od modré poradil.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 10. Pilař (Krátoška, Hnik), 27. Miškář (Orság), 35. Zahradník (Lier, Moník), 36. Lier (Matějček), 47. Drašnar (Orság) – 38. Hozák (Michnáč, Jandus), 42. Procházka (Havel), 46. Kulda (Lojka, Schwamberger), 53. Lojka (TS), 54. Michnáč (Klindera, Hozák), 57. Pulkrab (Jandus, Procházka), 60. Hozák (Michnáč)


    Mountfield HK: Vomáčka (Veselý) – Hroudný, Lier, Košař, Bureš, Havránek, Šalda, Piegl – Zahradník, Hnik, Miškář "A", Malinský, Drašnar, Krátoška, Moník, Matějček, Orság, Gančarčík "A", Pilař "C". Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Sparta Praha: Chour (Pírs) – Jandus, Klobloch "C", Bednárik, Vlad, Kadeřávek, Duben – Krátký, Michnáč, Lojka "A", Havel, Klindera, Kudla, Pulkrab "A", Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Procházka. Trenér: Darek Stránský.

    Rozhodčí: Horinek – Lučan, Kis
    bahis siteleri